ОВЕН Не бързайте. Този ден може да не е най-лекият и

...
ОВЕН
Не бързайте. Този ден може да не е най-лекият и
Коментари Харесай

Неочаквани изненади за две зодии, опасен ден за други

ОВЕН

Не бързайте. Този ден може да не е най-лекият и прелестен от седмицата, само че ще се окаже доста добър, в случай че употребявате здравия разсъдък, действате прозорливо и не поемате повече опасности, в сравнение с е належащо. Лесно ще се разбирате с разнообразни хора и е допустимо да намерите нови съдружници. 

ТЕЛЕЦ

Време е да се заемете с значим и сериозен бизнес. Бързо ще постигнете първите триумфи и ще се ориентирате по какъв начин да продължите. Страхотни препоръки ще ви дадат хора, чийто опит ви е бил към този момент потребен. Денят ще бъде удобен за другарство. Възможни са и оферти за съдействие, обещаващи бърза облага.  

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня ще премине безшумно. Малко евентуално е, това време да е уместно за решение на значими въпроси. Но в случай че се концентрирайте върху някои дребни задания, бързо ще се справите с тях.. Втората половина на деня ще бъде ползотворна и наситена със събития. 

РАК

Денят е съвършен за всяка среща. Бързо ще намерите верния звук и ще подберете верните думи. Просто бъдете себе си и даже тези, които нормално са доста взискателни към другите, ще ви харесат. Мнозина ще се вслушат във вашето мнение. Обичайната работа ще върви елементарно.

ЛЪВ

Ще се справите съвършено със комплицирани случаи и ще решите бързо проблеми, които са озадачили мнозина. Интуицията ще ви помогне. Благодарение на нея, бързо ще се ориентирате в двусмислена обстановка и ще разберете по какъв начин е най-добре да действате. Внимавайте с парите.

ДЕВА

Благоприятен ден за нови и необикновени неща. Всяка активност, която изисква досетливост и въображение ще ви носи задоволство. Най-вероятно няма да можете да действате с потвърдени способи и ще би трябвало да импровизирате. Вашият нетривиален метод ще впечатли мнозина. 

ВЕЗНИ

Добър ден за значими неща. Може да са сложни, само че въпреки всичко ще се справите добре. Постоянството ще ви помогне да съумеете там, където другите са се провалили и са били принудени да се отдръпват. Много от вас през днешния ден ще се възползват от опита, насъбран по-рано. Ще бъде елементарно да научите нещо ново.

СКОРПИОН

Струва си да се разбързате през днешния ден. Началото на деня ще бъде удобно, уместно както за значими неща, по този начин и за виновни срещи. В същото време ще бъде допустимо да се върнете към някои остарели хрумвания и да ги осъществите. Не са изключени и сполучливи покупки, както и дарове.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте с новите неща. Първата половина на деня е доста по-подходяща за решение на познати проблеми. Тук няма да ви трябват доста старания. Дори скромните триумфи ще ви зарадват и доста ще подобрят настроението ви. Следобед ще разберете, че сте подготвени да преминете към нещо по-трудно. 

КОЗИРОГ

Страхотен ден за бизнес срещи и разискване на въпроси, свързани с работата. Днес даже хора, които нормално се интересуват единствено от личното си мнение, ще ви изслушат. Ще има късмет да намерите авторитетни съдружници. Благодарение на тяхната поддръжка, бързо ще постигнете задачите си. 

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден, съвършен за вдишване на самодейност в бизнеса. Ще имате опция да привлечете вниманието на хора, от които зависи доста. Възможно е противници да предложат поддръжка, осъзнавайки, че си коства да си сътрудничат с вас. Добри съвпадения ще провокират приятни изненади.  

РИБИ

Ще имате страхотни хрумвания през днешния ден. Възможността за тяхното осъществяване ще се появи в близко бъдеще, а към този момент можете да се концентрирайте върху намирането на съдружници. В непосредственост ще има хора, чиято помощ ще ви бъде потребна и ще ви бъде елементарно да се договорите с тях за взаимни дейности. Денят е подобаващ за извършване на покупки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР