Овен Начинанията са успешни. Овладейте емоцията си, защото тя може да

...
Овен
Начинанията са успешни. Овладейте емоцията си, защото тя може да
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 февруари: Ден с напрежение за 3 зодии

Овен
Начинанията са сполучливи. Овладейте страстта си, тъй като тя може да се трансформира в причина за спорове с вашите сътрудници, за които вие ще сте отговорни. Трудно ще изгладите връзките, в случай че ги развалите. Не реагирайте мъчително на всяка сериозна забележка. Не сядайте зад кормилото и избягвайте разискване на служебни проблеми със инцидентни хора. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще са мотив единствено за проблеми.

Телец
Въпреки комплицираните фамилни проблеми, които ви се костват нерешими, този ден е сполучлив за вас. През деня се справете със служебните си задания. Вечерта бъдете с вашите близки. Задълбоченият разбор на постигнатото е наложителен, тъй като ви подсигурява професионален триумф. Реалната оценка на резултатите и вашата социална позиция ви е носят изгода. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи единствено да ви ядосат. Вечерта се отдайте на драго сърце и на мечтан и от двама ви паметен секс.

Близнаци
Ще изпълнявате с доста старания служебните си задания, тъй като се чувствате напрегнати и изморени. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които желаят вечерта да обиколите магазините. Анализирайте в елементи и благодарение на сътрудници, всички направени ви оферти. Пътуванията са нежелателни. Ще се радвате на ново ненадейно запознанство, благи дами. Не се впускайте в невярност, привлечени от чара на собствен сътрудник, тъй като сексът, даже и в случай че ви е прелестен, ще е мотив за бъдещи неприятности.

Рак
В този ден ви чакат огромни промени. Предприемайте ги сами, с цел да сте сигурни в крайният резултат. Пътуване ще ви разтовари от напрежението, само че го осъществете единствено в случай че не вреди на служебните ви отговорности. Завършете започнатата делова работа. Внимавайте при работа с финансови доклади и подредете счетоводните си документи. Обсебени сте от мисълта за обичаните си и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

Лъв
Не прекалявайте с желанието си да работите и след края на работния ден. Свършили сте задоволително работа. Отдайте се на отмора, вечеря и приятни мигове с вашите близки и другари. Внимавайте с разноските, с цел да не влошите финансовото си положение. Ще се наложи да приключите със остарели отговорности. Проявете нерешителност в общуването. Не надавайте ухо на клеветите, свързани с персоналните ви връзки. Стабилността ви в възприятията е причина да сте положителни и в леглото. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

Дева
Не пропускайте да си създадете приятни страсти и да се заредите с положително въодушевление. Ако сте се заели със остарели задания е добре към обед да ги приключите и да се заемете с новите. Професионалната ви претовареност през днешния ден е надхвърлила разрешените граници. Трудно се справяте сами със отговорностите си. Не отхвърляйте помощ. Възможни са проблеми в фамилията или с интимния ви сътрудник. Не правете прибързани заключения за виновността му, може да се окаже, че няма такава. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

Везни
На работното място бъдете умерени. Вечерта се постарайте да сте измежду вашите близки и не пропускайте да приключите с разрешаването на проблеми с ваши родственици. Не допускайте ненадейно обземащото ви неприятно въодушевление, подбудено от противоречие с непознатото мнение, да съсипе вашите постоянни настоятелен връзки и да провали желанията ви за сантиментална вечеря. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят, тъй като ще ви донесат успокоение, откакто споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

Скорпион
Ще бягате от тълпите хора, обезпокоени да не ви заразят с вирус, а измененията няма да са ви по усета. Не рискувайте на вашето работно място. Съветвам ви да не предприемате пътешестване, в случай че ще натовари вашата душeвност. Вечерта се откажете от желанието да поканите настоятелен сътрудници на вечеря, а обърнете внимание на интелектуалното си развиване. През деня не мислите за себе си, а сте заети с работата си. Не се тормозете вечерта, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство.

Стрелец
Настроението ви е изменчиво. Дразните околните си, които не съумяват да схванат каква е повода да сте по този начин непостоянни. Ако имате предпочитание пътувайте и се разтоварете от напрежението. Ще получите предложение за нова работа. Изкушавате се да се впуснете в промени, единствено тъй като сте се оказали инцидентно измежду хора, които ви притеглят. Личните връзки са проблематични, поради опитите ви за следващ път да наложите мнението си и да не изслушвате околните си. Опитвате се да властвате и в леглото, само че сте отговорни сами за отдалечаването на интимния ви сътрудник.

Козирог
Трудностите са преодолими, само че деня е под напрежение и е предизвестие, вечерта да си дадете отмора, вместо да се натоварвате с непознати служебни отговорности. Без съмнение обмислете новите си проекти и потърсете хора с въздействие, които да поддържат концепциите ви и да влагат при вас. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали, с цел да си спестите страданията.

Водолей
Емоцията, която влагате в общуването, освен може да скапе настроението на хората към вас, а и без да го осъзнаете, да съсипе връзките ви необратимо. Съветвам ви да не спорите и да не се заяждате с сътрудниците си без причина, изключително в случай че са в правото си и пробват да ви спестят необратима неточност. Не споделяйте импулсивно вашите проекти. Вечерта, стига да не сте ядосани от нещо в работата си, ще изживеете приятни сантиментални мигове. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

Риби
С експанзията, която блика от вас без причина, няма по какъв начин да се отбраните от нападките на вашите близки и сътрудници. По-добре си наложете успокоение. Никой с нищо не ви заплашва. На работното място вършиме усещане с вашата интензивност, която ще ви помогне да се справите със дилемите си до обед. Не предприемайте делово пътешестване. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР