ОВЕННачинанията са успешни, ако в почивния ден сте прозорливи и

...
ОВЕННачинанията са успешни, ако в почивния ден сте прозорливи и
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Измамниците дебнат Водолеите, Рибите да не надскачат себе си

ОВЕН

Начинанията са сполучливи, в случай че в почивния ден сте прозорливи и умерени при ретроградното придвижване на Меркурий. Не доказвайте опциите си като рискувате и се впускате в случки. Изненадващи промени в материалното ви състояние са резултат от завършени взаимни планове, по които работите. Ще ви донесат облаги, които ще изненадат и вас и сътрудниците ви. През деня планирайте времето си по този начин, че да се приберете за вечеря. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните дами да се приготвят за проблеми. Ако имате до себе си обичани, които са ви потвърдили възприятията си, не пропускайте половите удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предложение за работа в съдружничество ще ви донесе положителни доходи, само че не подписвайте контракти, а единствено дайте единодушието си. Бъдете деликатни при договаряния и изключително в случай че са свързани с финансови зависимости, а и ретроградния Меркурий ги не разрешава. Уговорените срещи са несполучливи, а дилемите си изпълнявате с доста старания, само че все пак триумфът е с вас. Печелите добре, в случай че се занимавате с комерсиална активност. В персоналните връзки се радвате на естетика. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви сътрудници са захласнати от чарът ви и са подготвени на всичко, с цел да ви доставят приятни интимни мигове. Покажете същинското си лице, тъй като подправеното не ви носи благополучие, а в случай че го имате, то е краткотрайно.

БЛИЗНАЦИ

Вашите проекти могат да се осъществят, само че би трябвало да сте дейни в почивния ден и да не трансферирате отговорностите си на сътрудници, които ще ви основат проблеми, изключително при неспазени условия от ретроградния Меркурий. Не губете времето си със странични занимания. Отложете подготовката за подписването на банкови, приходни и разходни документи, в случай че не сте ги прегледали поради липса на време. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, без причина, единствено тъй като нещо ви е подразнило, може да навреди на връзките с интимния ви сътрудник. Нямате предпочитание да се отдадете на полови удоволствия, тъй като сте се усъмнили във верността му.

РАК

Трудностите в почивния ден може да блокират пътя ви, поради недовиждане и пропуски при осъществявания на служебните задания, които са ви сложили сутринта. Неприятен факт е, че се лишавате от уважението и значимата поддръжката на сътрудниците си. Сами си създавате проблеми на работното място, от които този път няма да излезете сухи и почтени и поради намесата на ретроградния Меркурий. Очаквайте сантиментално запознанство, което може да прерасне в интимни връзки, да ви донесе благополучие в самотата. Сексуалното ви предпочитание не ви разрешава да сте импулсивни в леглото, с цел да не отблъснете интимния си сътрудник, изключително в случай че сте се срещнали скоро.

ЛЪВ 

Късметът не е с вас в почивния ден и не ви поддържа съгласно упованията ви, само че  така ретроградния Меркурий ви защищава от неточности. Не допускайте неуспех поради припряност. На работното си място отхвърляте дилемите си с лекост. Не се натоварвайте с отговорностите на сътрудниците си. Отложете плануваните срещи, в случай че не сте обмислили добре концепциите, които желаете да обсъдите. През деня сте разсеяни поради мисли за персоналните ви връзки. Вечерта ви радва фактът, че възприятията ви са споделени, само че да ги съхраните зависи и от вас. Разчитайте на приятни интимни преживявания и полови удоволствия, в случай че сте благи с обичаните си.

ДЕВА

Днес, макар че деня е почивен, сте склонни да се поддадете на странично въздействие, без да осъзнавате, че неприятели желаят да ви отклонят от поставените цели. Позволили сте си недомислени промени, които затрудняват осъществяването на служебните ви задания. Следобед ще изчезне цялата ви самонадеяност. Не ви поучавам да пътувате, като спазите условията на ретроградния Меркурий. Постарайте се да прекарвате повече време с обичаните си, с цел да не се окаже, че търсят утеха отвън дома ви.  Ще се заредите с сила. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили половите удоволствия няма да са ви приятни.

ВЕЗНИ

Промените в почивния ден, подтикнати от ретроградния Меркурий, няма да ви харесат. За страдание би трябвало да се примирите с всичко, което се случва и да приемете ставащото покорно, колкото и да ви е мъчно. Не предприемайте рисковани инициативи, които ще провалят целия ви ден и ще изнервят вашите сътрудници. Стабилизирайте позициите си и резултатите, които постигнахте сутринта. Въпреки компромисите, които вършиме през целия ден, вечерта ще усложните връзките си поради дейностите на някой от фамилията си. Сексуалните ви връзки не дават отговор на упованията ви. Чувствате се подценени и изоставени.

СКОРПИОН

Настроението ви в почивния е изменчиво, поради проблеми, които желаете непременно да разрешите. Вашите сътрудници са подготвени да ви повярват и оказват помощ, в случай че организирате умерено диалозите си с тях.  Сторете го и триумфът е с вас. Не ви поучавам да пътувате, тъй като сте разсеяни, напрегнати и нервни и в случай че сте зад кормилото рискувате проблеми, тъй като сте в несъгласие на условията на ретроградния Меркурий. Сутринта сте заети, само че мобилният ви непрекъснато звъни. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще основат напрежение в връзките ви. Дарете сантиментални мигове на обичаните си, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Изненадата ви в почивния ден са забавни запознанства. Заредени с положително въодушевление ще осъзнаете, че компликациите са преодолими. Вървете решително към задачата си. Денят не разрешава договаряне на взаимен бизнес и сключване на финансови документи. Не допускайте разноски, които могат да доведат до персоналните ви загуби, тъй като Меркурий е  ретрограден. Сутринта сте се скарали с половинките си. Ако не сте се сдобрили на мига, вечерта продължете диалозите вкъщи, само че с цел да се справите с проблемите е добре да си наложите успокоение. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със инцидентни сътрудници, тъй като вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

КОЗИРОГ

Трудностите на работното място в този почивен ден са подбудени от неточности на сътрудниците ви, само че засягат и вашата работа. Ще се справите, в случай че деянията нужното самообладание и се задълбочите в работата си. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Приемете препоръчаната помощ. Не се захващайте с новите си задания в този ден, в случай че не са незабавни и със периоди, които би трябвало да спазите, изключително при условията на ретроградния Меркурий. Чувствате, че сте отдалечили от себе си обичаните си с държание, което ги е наранило, или с неправилно и не на място изречени сериозни забележки. Бъдете търпеливи и не настоявайте за полови удоволствия, в случай че на колегата ви липсва предпочитание.

ВОДОЛЕЙ

На работното място не допускайте финансови загуби, тъй като днешният почивен ден ви дава обещание единствено и само материални триумфи, които са от голяма важност. Бъдете виновни към себе си и не проявявайте наивност. Късметът може да ви изневери. Измамниците ви дебнат, в случай че пазарувате в огромен магазин. Предпазвайте от обири и не изпадайте в несъгласие с ретроградния Меркурий. В персоналният ви живот всичко се развива съгласно вашите фантазии, стремежи и упования, благи дами. Денят разрешава оповестяване на годежа ви, макар намесата и несъгласието на вашите родственици. Сексуалните удоволствия ще да завършат с отчаяние, в случай че сте фамилни и сте изневерили.

РИБИ

Преценете действителните си професионални благоприятни условия в почивния ден и не надскачайте себе си. Не отлагайте осъществяването на настоящите си служебни задания. Начинанията освен са сполучливи, а и ще ви донесат признанието, към което се стремите от месеци. Вникнете в концепциите на сътрудниците си, поради повелята на ретроградния Меркурий, с цел да не усложните излишно връзките си. Имате потребност от поддръжката и на околните си, които са ви подготвили сантиментална вечеря, само че вие нямате въодушевление. Не реагирайте прочувствено, в случай че отхвърлят да изслушат проблемите ви. Сексуалните удоволствия са мечтани. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР