ОВЕННачинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от

...
ОВЕННачинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да внимават с разходите, Телците да не бързат с инвестициите

ОВЕН

Начинанията са сполучливи, в случай че не допускате прибързани дейности. Независимо от компликациите работата ви спори. Внимавайте с разноските, с цел да избегнете финансовите проблеми в идващите дни. Разговорите на работното ви място са сполучливи, в случай че не налагате мнението си и не спорите. Предложение за нова работа може да преобърне напълно в отрицателна тенденция персоналния ви живот, в случай че бракът ви е неустойчив или домакинската работа е единствено ваше обвързване. Сексуалните ви връзки са проблематични поради демонстрация на ревнивост от страна на колегата ви. Не допускайте нова рецесия в връзките си.

ТЕЛЕЦ

Ще ви ядосат поради претенции, за които нямате време. Не разчитайте на бързо помирение и не давайте обещания за по-късно осъществяване на желанията на сътрудниците и околните си. На работното място се заемете с рутинните си отговорности. Не разчитайте на промени. Възможни са доходи, въпреки и не огромни. Не бързайте с вложенията. Вредите си с проявата на прекомерна наивност. Личните ви връзки не са постоянни. Прекалили сте с отсъствието от вкъщи си. Вечерта се изненадайте колегата си с сантиментална вечеря и не пропускайте полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Предстоят ви запознанства в този ден, кондензиран с внезапни промени в настроението и смяна в връзките с сътрудниците ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на другари или вмешателството на настоятелен сътрудници в работата ви ще докара до застой. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви лишават през днешния ден времето, което принадлежи на околните ви. Бъдете откровени, в случай че сте с тях и споделете с колегата си повода за закъснението си, вместо да създавате мотив за ревнивост и да се лишите от полови удоволствия.

РАК

Работете задълбочено, тъй като сте изтъкани от страсти и губите възприятието си за действителност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори отегчителен, времето тече постепенно. Избягвайте срещите с нови настоятелен сътрудници и диалозите с непознати хора. Нямате предпочитание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. Посетете със фамилията си ваш болен другар или родственик, който има потребност от внимание, с цел да се възвърне по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Изчакайте търпеливо настъпващите измененията, с цел да си спестите проблеми и неточности заради недовиждане както в персоналните, по този начин и в служебните връзки. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете единствено за пари и още пари, в случай че желаете да си спестите загубите. Деловите контактите ви носят отчаяние. Личните ви връзки са постоянни, само че не оставайте следобяд на работното място, с цел да не ядосате околните си. След като се приберете почистете дома си, а по-късно отидете на ресторант или вечеряйте с положително въодушевление в къщи и не пропускайте интимните мигове.

ДЕВА

Не избързвайте и работете със съзнанието, че в случай че сте рационални ще съумеете. Бъдете практични. Едва следобяд се отдайте на новите си занимания. Проведете значимите настоятелен диалози и срещи. Не отхвърляйте оферти за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви непотребни, а и няма да усетите отмалялост. Съветите на вашите близки ще ви оказват помощ да се справите с терзанията си. Създайте естетика и в персоналните си връзки. Не се надявайте на интимни мигове и секс, в случай че сте обидили несъзнателно колегата си и не сте се извинили.

ВЕЗНИ

Избягвайте разправиите вкъщи и на работното място. Обърнете внимание на новите преференциални оферти, без да давате позитивен отговор в същият ден. Справяте се сполучливо със отговорностите си. Не надценявайте силите и опциите си и не разчитайте на положителния случай. Изгодата от направените оферти е нереална. Следобед не са изключени разправии на околните ви с ваши съседи, с които не поддържате връзка. Не се впечатлявайте, а успокойте фамилията си. Съхранете постоянните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения.

СКОРПИОН

Очаквайте заслужени финансови приходи. Няма да липсват и професионални компликации, изискващи наложителен разбор на работата ви досега. Заемете се с рутинните си отговорности. Не правете прибързани заключения на работното място, в случай че не сте уверени в правотата си. Избягвайте рецензията към вашите сътрудници. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а вие въобще не сте наясно с дочутите интриги. Докажете му, че сте правилни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

В този ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежът ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да отбраните позицията си с всички правилни средства. Разговорите не са сполучливи. Трудно ще докажете правилността на мнението си. Време е да постигнете изясненост за бъдещите си персонални връзки. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте разлъка няма причина да се отдавате на полови удоволствия, тъй като поради неприятен шанс, една бременност може да ви попречат на желанията.

КОЗИРОГ

Предстои ви сложен ден, само че в случай че работите с вашите сътрудници триумфът е с вас. Промяна в настроението и в държанието ви ще даде мотив на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте значими настоятелен решения. Собствените ви дейности може да се извърнат против вас. В работата си разчитайте най-вече на себе си. Осъзнали сте, че е добре да измененията нещо персоналния си живот, с цел да съхраните брака си. Точно какво като че ли към момента не ви е ясно. Започнете от външния си тип и впечатлете колегата си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за естетика в връзките ви.

ВОДОЛЕЙ

Не очаквайте професионални триумфи, в случай че не сте се подготвили, Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се коства печелившо. Застрашени сте от опцията да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в основната си задача и превърнете замисленото в действителност. Обединете смяната с рационалните си дейности. Отнасяте се към околните си с обич и наслада и знаете, че няма от какво да се притеснявате, само че е във взаимна изгода да преценявате сериозните думи, преди да ги изречете. Хармонията в половия ви живот е повода да сте щастливи и удовлетворени.

РИБИ

Днес е във ваша изгода е да стабилизирате постигнатото досега и да не унищожавате връзките си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от значимите задания. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични аргументи ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения. Рискувате да усложните връзките с роднините си поради тяхното отношение към брачния ви или съкровен сътрудник, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете половите прекарвания.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР