Овен Началото на април в Овен ще се проведе под егидата

...
Овен
Началото на април в Овен ще се проведе под егидата
Коментари Харесай

Прогноза таро за април- Везните могат да сбъднат мечтите си, Риби-Печелите авторитет и привличате успех,

Овен
Началото на април в Овен ще се организира под егидата на картата „ Магьосник “. Картата символизира постоянството и решителността, нужни за довеждане докрай на настоящите каузи. За да успее Овенът, е значимо да се откри баланс сред съзнанието и подсъзнанието, като се употребяват както причините на разсъдъка, по този начин и интуицията, с цел да не се обърка.

В средата на месеца, употребявайки картата Йерофант, Овенът ще може да основава нови другари, както и да придобива потребни бизнес контакти. Картата дава обещание триумф, в случай че Овенът бъде деликатен и няма да жертва скъпо време поради моментните прищевки.

На картата „ Справедливост “ в края на април Овенът ще получи премия или неодобрение – всичко ще зависи от дейности в близкото минало. Честността и благоприличието ще гарантират нов успех , а опитите за машинация ще доведат до проблеми.

Телец

Картата „ Мир “ дава обещание на Телеца отлично начало на април. На тази карта обстановката става по-ясна, има опция да намерим мир и убеденост, да се отървем от всичко остаряло и да разчистим пътя за нови триумфи.

Според картата „ Луна “ Телецът може да стане жертва на клюки и спекулации, което ще сътвори огромни неудобства. Съветът на картата е да не вярвате на всичко казано, а да проверявате без значение точността на думите, с цел да не се забиете.

„ Магът “ в оформлението дава обещание внезапен старт и обещаващи благоприятни условия. Телецът ще може да доближи ново равнище, както в бизнеса, по този начин и в персоналния живот, в случай че се вслушат в себе си и тръгнат по пътя, който ще докара до персонално благополучие.

Близнаци

Картата „ Справедливост “ отваря април и приканва Близнаците да поръчат. Според тази Aркана триумфът няма да ви накара да чакате, в случай че действате почтено, не се опитвайте да вършиме директен път или да мамите, забравяйки за достойнството и достолепието.

„ Колесница “ в оформлението – карта с дейни дейности. Арканът показва на Близнаците, че имат нужните познания и умения, за да постигнат задачата си  – остава единствено да създадат крачка в щастливото бъдеще.

Арканът „ Глупак “ приканва за зоркост. Близнаците в края на април могат да се провиснал, виждайки, че нещата вървят нагоре, само че това държание може да докара до непоправими неточности. Съветът на картата е да не се заблуждавате и да не се забивате заради немарливост.

Рак

Aрканът „ Свят “ споделя, че Раците ще могат да преодолеят своите недостатъци и да реализират безспорна естетика. Според тази карта април ще стартира с  придобиването на щастие , завършването на компликациите и началото на нов път, изпълнен с позитивни събития.

Картата „ Слънце “ дава обещание на Раците постигането на идната им цел и почтена премия за труда им. Арканът приказва за време, когато всеки ден носи наслада, появяват се сили за нови триумфи и придвижване напред.

Според картата на императрицата Раците ще могат да завършат април с позитивна нотка. Картата приказва за способността да разчитате на ориста и да оставите събитията да се случат. Липсата на експедитивност ще ви разреши да стигнете до дълго чакания резултат в точния момент.

Лъв

Април ще стартира с карта „ Съждение “, която осведоми Лъва за  края на интервал на трудност или застой. Арканът дава обещание избавление и дълго чакан пробив, когато можете умерено да се захванете за работа.

„ Обесен “ в оформлението е карта, която приканва Лъв да не се отчайва, в случай че някои от случаите не продължат напред. В тази обстановка е най-добре да преминете към друга активност, с цел да не губите време.

На картата „ Висока Жрица “ Лъв ще се нуждае от способността да чака и да не бърза със заключенията. Положителният аркан приказва за триумф, само че при положение, че Лъвовете се откажат от опасен бизнес и не не престават да вършат външно мнение.

Дева

Arcanum „ Умереност “ за Девите е карта, която приканва всичко да бъде умерено и умерено. Избраният от Девите път ще докара до триумф, в случай че не се вълнувате и не правите недомислени дейности.

„ Отшелник “ в оформлението е карта, показваща насилствена изолираност. Според тази Аркана Девите ще могат да избират време за размисъл и отмора, за да попълнят енергийните си запаси и да получат мощ за решителни дейности.

Арканът „ Магьосник “ предизвиква Дева да поеме самодейността в свои ръце, с цел да реализира нови триумфи. На тази карта е значимо да намерите баланс сред възприятията и разсъдъка, с цел да не сгрешите и да не станете заложници на късогледството си.

Везни

Картата Сила се отваря през април и Везните могат да я употребяват, с цел да осъществен фантазиите си. На тази карта е значимо да поддържате оптимистично отношение и да отделяте сила в спокоен канал, с цел да постигнете резултати в точния момент.

Везните не могат да бързат с картата на Върховната жрица. Арканът ви предизвиква да изчакате и да се доверите на вътрешния си глас. Интуицията ще ви каже кога да се хванете, с цел да намерите благополучие.

Аркан „ Отшелникът “ приказва за нуждата от отмора, с цел да поправя още веднъж проектите и да разбере какво в действителност би трябвало да се направи, с цел да се откри благополучие. В края на април Везните ще имат опция да намерят отговори на вълнуващи въпроси и да завършат месеца сполучливо.

Скорпион

Картата за мощ предизвиква Скорпионите да стартират април с решителни дейности. На тази карта триумфът няма да чака дълго, в случай че не изключите определения път и преодолеете краткотрайни трудности.

Картата „ Кула “ приканва Скорпион да се сбогуват със старите привички. Според тази Аркана положителните промени ще оживеят , в случай че сте подготвени за тях и самоуверено погледнете в бъдещето.

На картата „ Модерация “ нещата ще се развиват много постепенно и Скорпионите ще имат потребност от устойчивост, с цел да не правят недомислени дейности. Разчитайки на ориста, ще можете да се справите с всевъзможни компликации.

Стрелец

Картата „ Луна “ демонстрира неустановеност и страхове, които пречат на Стрелеца да привлече позитивни промени в живота . Съветът на картата е да се борите за вашето богатство и да се изправяте пред заплаха без съмнение. При инспекция доста от страховете ще се окажат неоснователни.

Картата Йерофант предизвиква Стрелеца да откри сили да се откаже от празното свободно време и да прави в действителност значими неща. Средата на месеца ще бъде идеалното време да постигнете задачите си.

В края на месеца Стрелцец ще има опция да се освободи от наложени стандарти. Картата „ Магьосник “ споделя, че вземането на самостоятелни решения и избирането на личен път ще докара до замайващ триумф.

Козирог

Според картата „ Слънце “ Козирозите ще могат да стартират април с отмора, с цел да натрупат сили или да осъществят амбициозни проекти, за които преди този момент им липсваше увереност. Картата приказва за времето, когато някакви трудности ще бъдат на рамото и нищо неприятно няма да се случи в живота.

Аркан „ Магьосник “ приканва Козирозите да спрат да мислят в стандарти и да следват пътя на болшинството. В средата на април ще има опция да намерите собствен личен път , който освен ще донесе наслаждение, само че и ще докара до ново равнище на живот.

„ Сила “ в оформлението е карта, която приканва Козирозите да вземат решение за значими промени в живота. Аркан споделя, че Козирозите ще могат да преодолеят всевъзможни трудности, в случай че не се опасяват от отговорност и нововъведения.

Водолей

Картата “Колелото на шанса “ предвещава смяна. Водолеите би трябвало да бъдат готови за живота да вземат изострен завой. В такава обстановка е значимо да не се спъваме, по тази причина си коства да оставим всичко както е и да оставим събитията да се случат, с цел да вземем по-късно юздите в свои ръце.

На картата „ Свят “ обстановката става по-ясна и Водолеят ще може да види вероятността. Картатаобещава умерено време, когато неприятностите изчезнат и в живота стартира ярка линия, цялостна с приятни промени и вести.

„ Кула “ в оформлението е карта, показваща нуждата от прощаване със стандартите. В края на април Водолеите ще би трябвало да се откажат от остарелите проекти и хрумвания, с цел да оживеят позитивни промени.

Риби

„ Императорът “ в оформлението при започване на април приканва Рибите да поемат отговорност в свои ръце и да не бъдат потискани. На тази карта има опция да спечелите престиж и да привлечете триумф, в случай че работите настойчиво и действате почтено.

Картата „ Мир “ споделя, че Рибите ще могат да прекосят ивицата неуспехи и да внесат нужните промени в живота, както и да изпълнят заветните си стремежи. Важно е единствено да се настроите на вълната на триумфа и да не позволявате на никой да се намесва във вашите проекти.

Според картата „ Кула “ е значимо Рибите да се отърват от всичко, което пречи на развиването. Това могат да бъдат неприятни привички, остарели проекти и стереотипно мислене. Разширявайки рамката, Рибите ще могат да реализират нови триумфи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР