ОвенМоже да сте изключително заети. Днес може да възникнат покани

...
ОвенМоже да сте изключително заети. Днес може да възникнат покани
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 30 март 2023 г.

Овен

Може да сте извънредно заети. Днес може да зародят предложения за огромни празненства, дребни събирания с близки другари и интимни вечери с сантиментални сътрудници. Концентрирайте се върху това да виждате хора, които споделят вашите ползи. Това може да ви донесе нови другари, както и благоприятни условия да разширите хоризонтите си. Романтиката е на напред във времето.

Телец

Четвъртък не е еднопосочен ден за Телците. Ще ви зарадват доходи. Всичко ще ви наподобява забавно и ще вършиме нещата с готовност. Но най-хубав е денят за обич и наслада, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Денят е съвършен за срещи и осъществяване на настоятелен диалози. Днес се движете повече и общувайте интензивно с близките. Тази вечер се посветете на фамилията си. Днес е по-добре да не пътувате.

Близнаци

Ако не сте обвързани сантиментално, събитията могат да доведат до нов трогателен човек в живота ви. Тази среща може или не може да докара до нещо трайно, само че по този начин или другояче ще ѝ се насладите! Ако сега сте обвързани, инцидентно излизане с колегата ви може да докара до интимни диалози, които ще ви сближат.

Рак

Възможно е да попаднете в конфликтни обстановки. Бъдете склонни към отстъпки в персонален проект, в противоположен случай рискувате да обтегнете връзките си с човек, на който изключително държите. Все отново всички към Вас се усещат прелестно, а работата Ви носи задоволство. Оставете член от фамилията си самичък да се оправи с нещо, което мощно го вълнува. Разплащате остарял дълг.Може да останете без пари, само че това не е проблем. Грижете се за нервната си система, тя е напрегнат. Днес дайте самодейността на другите.

Лъв

Когато изпълнявате поръчки през днешния ден, проверете таблата за разгласи в локалните компании. Може да сте копнеели за премеждие и да сте мечтали да се измъкнете от всичко това. Днес може да намерите вълнението, за което жадувате, тъкмо във вашата общественост. Нови събития, хора и бизнеси, на които ще се радвате, може да се появят. Може също да откриете група, която споделя един от вашите ползи.

Дева

Възможно е да зародят остри реакции и спорове в партньорските ви връзки и с хората в дома ви. Очаква ви деен ден, в който ще съумеете да свършите в действителност потребна работа. Здравето ви е чудесно и скоро надали ще Ви основава проблеми. Хармонични връзки с обичания човек и фамилията ви. В интимната сфера ви чака прелестно събитие, не е изключено да решите удобно любовен проблем. Също не е време за бизнес каузи и за рискови финансови интервенции. Денят може да се окаже извънредно спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Четвъртък носи триумф на Везните. А какъв брой влюбени ще се чувствате днес…. След като добиете базови знания бихте могли да измененията сферата си на работа или да вършите две разнообразни действия по едно и също време. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте сдържаност. Ще получите новина за парично заплащане, което ще Ви зарадва при започване на идната седмица. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте на грешките си, като на опция да се усъвършенствате и да продължите напред.

Скорпион

Нови кариерни цели може да се появят пред вас, отваряйки благоприятни условия, които може би не сте обмисляли. Това може да бъде доста вълнуващо. Може даже да докара до осъществяването на детските фантазии, които сте изоставили от дълго време. Те могат да включват изкуства, съвременни технологии или и двете. Единственият минус е, че може да работите прекалено много и да се изтощите. Ускорете се.

Стрелец

Идва началото на стадий, през който ще стартират промени за представителите на Стрелец. В любовта възприятията са смесени, само че за момента липсва надеждност. Предстои ви мечтана смяна в персонален проект, която неизбежно ще засегне благотворно и фамилията ви. Съобразявайте работата си с тонуса и равнището на силата си. Денят е комфортен за деен труд и физическо натоварване. Пестете парите си, те са нужни за доста по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Днес дайте самодейността на другите.

Козирог

Внезапен прилив на физическа сила и увереност може да докара до спомагателен приход за вас. Това евентуално се дължи на непредвидена опция да свършите спомагателна работа отвън обсега на нормалната си работа. Може също да е дълго просрочено заплащане за предходна работа. Можете също по този начин да получите някакво самопризнание за добре свършената работа, което в допълнение разпалва ентусиазма ви.

Приятели или група, с която сте свързани, могат да предложат пътешестване. Това може да наподобява като ужасно премеждие, тъй че е евентуално да се впуснете в него. Вероятно ще си прекарате прелестно. Може да създадете нови другари, до момента в който сте надалеч, или даже да се влюбите. Малка отмора може да разпали ентусиазма ви да търсите кариера или благоприятни условия за обучение, когато се върнете. Направете го!

Риби

Гответе се за нови прекарвания. Четвъртък е удобен ден за парични облаги и за реализация на персонални цели. Ако към този момент имате непрекъснат сътрудник, преценете дали си коства да се хвърляте в нова любовна случка. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, фамилията и себе си. Възможно е този ден да е изопнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни обстановки на работното си място. Предстои Ви значима среща с персона, която не познавате доста добре, само че се интересува от работата ви. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР