ОвенМоже да очаквате спорове и неразбирателства с партньора ви днес.

...
ОвенМоже да очаквате спорове и неразбирателства с партньора ви днес.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 юни: Овни, когато става въпрос за пари, трябва да сте оптимисти!

Овен
Може да очаквате разногласия и неразбирателства с колегата ви през днешния ден. Вероятно, ви следва вземането на сложни решения, които касаят бъдещето на връзката ви. Направете даже и невъзможното, с цел да се държите на равнище и да не натоварвате сътрудниците с персоналните ви проблеми. Отдайте се напълно на работата си, с цел да се отървете от всевъзможни „ черни мисли “. Бъдете оптимистично настроени, когато става въпрос за пари. Въпреки че към момента не виждате слънцето, което е изгряло над финансовият ви бранш, евентуално през днешния ден ще настъпят светли промени.
Телец

Ще бъдете принудени да вършиме отстъпки в персоналната си връзка повече от всеки път. Да вършиме взаимни отстъпки, от време на време е по-добре за поддържането на  естетика в дадена връзка или семейство. Ще имате опцията да осъществите някои от работните си задания. Избягвайте  диалозите от общ темперамент и се концентрирайте върху уговорките си в работата. Днес неправилното предпазване на пари и полезности, може да ви сътвори проблеми. Не проявявайте немарливост! Също по този начин се погрижете за настоящите си сметки.

Близнаци

Днес Венера и Меркурий ще работят във ваша изгода, ще бъде отлично, в случай че се  възползвате от тази опция, с цел да превърнете денят си в същинско благополучие. Самотните да се готвят за вълнуващи срещи. Кариерата ви ще бъде на напред във времето през този ден. Ще бъдете съсредоточени, търпеливи и отдадени на своята работа. Натовареността ще запълни целия ви ден. Не се обрисуват финансови проблеми през този ден. Може да си закупите това, което сте желали отдавна. Благодарете на околните си, които ви поддържат финансово.

Рак

Семейните взаимоотношения, евентуално ще изискват много финансови средства. Не се тормозете, защото може да си прекарате деня прелестно, въпреки и непретенциозно. Търсещите работни позиции имат огромни шансове да открият мечтаната работа, а може да се наложи да употребяват връзките си от другари или от близкото им обграждане, с цел да бъдат предложени. Ще бъде добре да имате контакти с хора, които мислят по-мащабно за бизнес и умеят да поемат премерени опасности. Това са хората, които ще са ваши бизнес сътрудници и ще са удовлетворени да си партнират с вас.

Лъв

Ако сте фамилни, евентуално ще приемете оправданията на колегата ви мислейки си, че е за положително. Може би, ще се опитате да не влизате в противоречиви обстановки прекалено много, с цел да съхраните фамилното си огнище. Този ден не е удобен за вдишване на работни задължения. Ако сте безработни и получите предложение за работа, не се съгласявайте незабавно. Опитайте се през днешния ден, да действате малко по-нестандартно, само че и не забравяйте за нормалните си способи за правене на бизнес - резултатите няма да закъснеят.

Дева

Денят е обещаващ за основаването на нова сантиментална връзка. На фамилните двойки ще им се наложи да поддържат добре взаимоотношенията си, тъй като има възможност фамилното огнище да бъде обхванато от пушек. Днес бъдете по-дейни, с цел да задействате своята умелост. Така, ще си спестите неприятности и разочарования на работното място. Използвайте всички вероятни обещаващи финансови варианти, с цел да увеличите възможностите си за облаги. Инвестициите несъмнено са целесъобразни и най-много си заслужават.

Везни

В романтиката всичко е обвързвано с страсти и фамилиарност. Опитайте се да разберете желанията на колегата си, колкото се може повече в дълбочина. Не допускайте някои от вашите сътрудници да ви обсебят, посредством своите персонални драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования през днешния ден. Тези от вас родени през първата десетдневка на този месец, да чакат положителни вести по отношение на финансите. Хората родени през третата декада, да не чакат впечатляващи финансови  резултати.

Скорпион

Семейните взаимоотношения изискват повече зрялост през този ден. Днес е подобаващ период  да се сближите между тях, с цел да поддържате фамилното огнище да бъде в още по -крепко положение. Ще съумеете да се справите с всички задължения, без да ви изненадват с непредвидени задания. Също по този начин ще имате опцията да си подредите работните действия. Променете нещо във финансовата си политика през днешния ден, и изразходването на средствата ви да бъде съразмерно през целия месец.

Стрелец

Семейните  взаимоотношения се обрисуват да бъдат изпълнени с взаимно схващане през днешния ден. Самотните дано имат подготвеност през днешния ден да посрещнат своят звезден ден за откриването на сродна душа. Ще имате потребност да забавите темпото, да си извършите равносметка и да решите какво желаете да постигнете в кариерата си. Като цяло, силата ви ще бъде ориентирана към по-дългосрочните ви проекти. Положителното въздействие на Меркурий в бранш финанси, ще направи всяка инвестиция или покупка сполучлива през този ден. Не чакайте по-добро съмнение, с цел да извършите ход.

Козирог

Любовта ще промени живота ви и ще би трябвало да поемете спомагателни отговорности, изключително през днешния ден. Първоначално ще бъде мъчно, по тази причина свиквайте със обстановките. Избягвайте да бъдете злонамерени във връзка с каквото и да било случай, по - скоро покажете професионалното си въздействие, с цел да наложите почит по отношение на сътрудниците си. Неочаквано огромен разход може да дестабилизира финансовото ви положение през днешния ден. Не се тормозете, не го приемайте прекомерно песимистично, тази обстановка ще бъде за малко.

Водолей

Благоприятен ден за обич и романтика. Благодатта на звездите ще ви държи влюбени, настроени с вибрациите  на половинката ви. Най-вероятно ще се забавлявате добре. Безработните, които желаят да си намерят работа, ще би трябвало да одобряват това, което им се предложи. В противоположен случай, ще би трябвало дълго да се ровят из обявите за работа през идните дни. Внимавайте с импулсивните покупки и непредвидените сметки, които ще почукат на вратата ви, защото биха могли да нанесат обилни вреди върху вашите финанси.

Риби

Възможно е множеството връзки да бъдат нестабилни. Възможно е да настъпят противоречиви моменти, само че те ще бъдат несъмнено градивни. Вероятно ще сте озадачени, в случай че не сте намерили сродна си душа. Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойствие в работната сфера, защото отговорностите ще изискват да работите на цялостни обороти. Финансите ви могат да бъдат много нестабилни през този ден, в случай че се оставите страстите да ви водят. Планетите  предизвестяват през днешния ден, да не рискувате дълготрайната си сигурност, поради една моментна наслада.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР