ОвенМногото дребни неприятности, с които се сблъсквате, така или иначе

...
ОвенМногото дребни неприятности, с които се сблъсквате, така или иначе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 април: Везни, очаква ви дълъг и уморителен ден

Овен

Многото дребни неприятности, с които се сблъсквате, по този начин или другояче няма да ви накарат да се почувствате по-добре. Заемете позитивно и умерено отношение. Ако настойчиво се придържате към възгледите си, споровете ще ескалират и грешките ви няма да бъдат толкоз бързо простени. Привлечете някои ваши сътрудници към екипна работата и разпределете отговорностите, тъй че всички да сработите като една машина. Време е да се насладите на плодовете на вашият труд. Това да се грижите за другите е нещо естествено за вас, само че в този момент е пристигнал моментът и да се погрижите за себе си. Наградете се с нещо, което от дълго време желаете.

Телец

Ще би трябвало да се примирите с неприятности в персоналния си живот, като неведнъж ще ви се желае да вземете отношение към неуместни спорове. Може да се вземат някои решения, които да ви причинят огромна болежка. Опитайте се да видите тази фаза като късмет за вътрешен напредък. Ако си имате работеща скица, която ви оказва помощ да се справяте със служебните ви отговорности, то си продължете по вашият метод, без да се влияете от мнението на другите. Не влизайте в спорове с сътрудниците си и подминете подмятанията и мненията. Не помрачавайте щастието си в непрекъснато броене и сравняване на доходи и разноски с предишни месеци.

Близнаци

Ще бъдете в щастливата позиция във вашата връзка освен да мечтаете, само че и фактически интензивно да я изживявате. Не виждате никакви ограничавания, до момента в който вършиме това. Желанията се извършват и в случай че понякога мислите за безкрайната история, би трябвало да се предадете на очарованието! Благоприятен ден в бранш работа за вас. Ако към този момент сте сключили бизнес контракт, постарайте се да вмъкнете спомагателна уговорка, посредством която да се презастраховате. Денят е добър за покупко-продажби, евентуално ще купувате или продавате импулсивно.

Рак

Трябва да се изправите пред вътрешно тестване на силата, непрекъснато притиснати от проблемите на други хора. Те може даже да наранят възприятията ви или да ви разстроят. Вземете градивен метод към тази сложна обстановка, като я видите като опция да укрепите личната си позиция и да излезете от разногласието с по-голямо самочувствие. Никога не се съмнявате в качествата си, даже в случай че не постоянно разполагате с верния отговор незабавно. Проблемите, с които се сблъсквате, са по-сложни и взискателни от нормално. Днешното съзвездие може да има непредвидени спънки, нарушавайки най-добре начертаните проекти или показвайки минусите на финансовите планове, които сте считали за ясни.

Лъв

Неконтролируемата ви сила ви основава огромни проблеми. Вие сте в положение на вътрешен ужас и ви е мъчно да запазите успокоение. Вашите другари и родственици намират държанието ви за изцяло непредвидимо. Стремежът ви към триумф в работата ви, ще очарова сътрудниците и шефовете ви.  Със сигурност не е време за рискови покупки и вложения, тъй че по-добре се пробвайте да спестите оптимално доста пари за по-кризисни и сложни дни. Лишете се от всичко ненужно, което нормално купувате.

Дева

Отношенията с приятелите и фамилията са доста позитивни. Атмосферата е цялостна с неприкритост и жадност за живот. Време е да споделите положителното си въодушевление с допустимо най-вече хора. Без поддръжката на вашите сътрудници през днешния ден, мъчно ще поемате опасности и ще взимате бързи решения в миг на напрежение от страна на клиенти и бизнес сътрудници. Днес, може да е неотложно да си изработите повсеместен проект за погасяване на вашите задължения и заеми. Първо отделяйте дължимата сума и по-късно разполагайте с останалата част от парите си.

Везни

В персоналния си живот се чувствате сякаш вървите през минно поле - едно неверно придвижване и ще има детонация. Това в действителност ще ви сложи на тестване. Очаква ви дълъг и изтощителен ден. Множеството документи, която би трябвало да ревизирате и обработите, евентуално ще ви изтощи цялата налична сила. Предишните ви вложения ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в голям брой места.

Скорпион

Поради високите си енергийни равнища, вие на драго сърце се подчинявате, само че внимавайте да не давате прекалено много от себе си. Може да страдате от прегаряне и да загубите интерес към другите. Добре е да помолите другите да върнат услугата. Възможно е да сте много сериозни към екипа, с който сте работили дружно, защото сте перфекционисти, когато става въпрос за работа. Финансите ви ще останат постоянни и скоро ще спечелите още повече пари. Инвестициите, които ще вършиме през този ден, евентуално ще ви донесат доста положителни облаги.

Стрелец

Семейството и приятелите се усещат изключително привлечени от вас и ви обръщат огромно внимание. Ако сте възнамерявали да подновите остарели другарства или да разрешите спор, само че не сте знаели по какъв начин да го извършите, в този момент е най-хубавият миг да загърбите опасенията си и да продължите напред. Бъдете изключително деликатни на работното си място, обрисуват се съществени проблеми. Навярно този ден се обрисува да бъде много под напрежение. Разходите ви евентуално ще се усилят през днешния ден, защото може да похарчите голяма сума за развлечение. Очаквайте неочакван приток от средства, които ще облекчат финансовата ви тежест.

Козирог

Радвате се на хармонични връзки със фамилията и приятелите. Отделете време за общи занимания - те ще ви доставят огромно наслаждение. Случаи като този ви разрешават да видите какъв човек сте и ролята, която играете измежду фамилията и приятелите. Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето държание. Бъдете ясни и безапелационни, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика. Може би, някои от вас много са се охарчили и ще ви се желае бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите през днешния ден, изчакайте няколко дни, до момента в който се възстановяват нещата.

Водолей

Съживете връзките, които са остарели, и дайте цялостна воля на творчеството си. Ако преследвате задачите си по убеден метод, други ще се причислят към вас и ще чакат с неспокойствие да прекарат забавни времена с вас. Днес е моментът да се докажете като превъзходен чиновник, преди други хора да се намесят и да ви попречат. Следвайте инерцията от чудесните резултати в работата ви от предходните дни. Времето е отлично за пазаруване и вложение в недвижими парцели. Ще имате триумф в продажбите и в случай че се движите в този бранш, ще увеличите приходите си.

Риби

Отношенията с приятелския ви кръг ще се заздравят. Противоположните гледни точки могат елементарно да бъдат съгласувани и вие сте в положение да създадете открита, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се усили и другите хора ще се усещат спокойни с вас. Възможно е покачване на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете значими отговорности в кариерата. Денят ви подсигурява финансова непоклатимост, може да помислите за някои огромни покупки. Това може да бъде покупка на парцел или покупки на по този начин мечтаните продукти за дома.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР