ОвенМесец февруари ще бъде изпълнен с любов и романтика за

...
ОвенМесец февруари ще бъде изпълнен с любов и романтика за
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Овен, Телец и Близнаци за месец ФЕВРУАРИ

Овен
Месец февруари ще бъде изпълнен с обич и романтика за родените под знака на Овена. Любовните птици ще стартират месеца на много ниска нота, само че с напредването на месеца, последователно, любовният им живот също ще стартира да се събира и ще се насочи към позитивна посока. Първите дни до 14 февруари ще бъдат изпълнени с съмнение, неустановеност и ревнивост, които могат да доведат до отрицателни резултати под формата на темпераментни разлики и конфликти на егото сред вас и колегата ви.
Може да има някои сътрудници, които могат да заговорят против вас, тъй че се пробвайте да избягвате служебните клюки и не се забърквайте в никакви ненужни спорове. Възможно е да пътувате до далечно място обвързвано с работа. Вероятно ще съумеете в напъните си. Този месец може да се наложи да бъдете извънредно внимателни във връзка с вложенията и финансите, в противоположен случай може да се сблъскате с финансова рецесия през втората част на месеца. Февруари споделя, че може да започнете да мислите за по-добри подходи за печелене на пари, само че не вземайте никакви прибързани решения, в противоположен случай това може да повлияе на облагите, които е евентуално да постигнете в близко бъдеще.

Телец

Този месец евентуално ще даде междинен резултат по въпросите на любовта и връзките. Може да има неочакван проект за пътешестване до родния завършек на един от двама ви. Може да имате претрупан график, което може да повлияе на брачния ви живот. Опитайте се да балансирате сред персоналния и професионалния живот. Бъдете сантиментални и изобретателни, до момента в който вършиме дарове на колегата си. Това може да ви помогне да заздравите връзката си и да прекарате добре един с различен.

Неправилното другарство може да ви сложи в предизвикателна обстановка. Работното натоварване може да продължи и този месец. Опитайте се да работите върху листата с цели, защото това може да ви спести от бързане да завършите уговорките си на работното място. Февруари евентуално ще бъде добър във връзка с парите и финансите. Може да получите голям брой източници, с цел да реализирате добра финансова облага. Може да получите мечтаната помощ и насоки от другари и по-големи братя и сестри, с цел да извършите инвестиция, с цел да постигнете финансова облага. Не правете огромни вложения без експертно предложение.

Близнаци

Началото на месец февруари евентуално ще бъде отлично във връзка с любовта. Може да съумеете да изразите желанията на сърцето си към обичания човек по несравним, артистичен метод. Тези, които търсят сродна душа, може би ще я намерят. Благоприятен месец се обрисува за тези от вас, които са самотни, вероятно множеството ще открият своята мечтана половинка. Също по този начин интервала е добър за фамилните двойки, които могат да изпитат още по-голяма естетика и непосредственост сред тях.

Планетите, свързани с вашата специалност, могат да ви държат дейни в професионален проект през този месец. Вероятно ще се наложи да вземете някакво световно решение, обвързвано с специалността, само че откакто обмислите всички дълготрайни плюсове и минуси. Според настоящите планетарни разпределения, вашият приток на парични средства евентуално ще се усили през месецът. Ако търсите да закупите ново място за престояване, този месец може да е точното време съгласно Меркурий. Очаквайте някои парични облаги в края на месеца.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР