ОВЕНКонфликти заради възникнали недоразумения в семейството ще блокират желанието ви

...
ОВЕНКонфликти заради възникнали недоразумения в семейството ще блокират желанието ви
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Недоразумения в семействата на Овните, Телците да не проявяват ината си

ОВЕН

Конфликти поради зародили недоразумения в фамилията ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите непременно към самопризнание. Денят е сполучлив за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете до дъно работата, която сте почнали сутринта. До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, тъй като изискват диалог с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е дала прошка и забравете за половите си мечти.

ТЕЛЕЦ

Препятствията са преодолими, в случай че не проявявате експанзия. Отказът ви да приемете предложенията на вашите сътрудници би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, само че не се поддавайте на напън от вашите близки да вършиме ремонт в дома си, с цел да избегнете проблемите и пострадванията. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичаните ви хора. Дали ще ви зарадва сантиментална вечеря и полови наслаждения, които няма да забравите, зависи от вашето държание и уместност.

БЛИЗНАЦИ

От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате поради неспособност да решите по какъв начин да планирате времето си. Ако работите интензивно денем, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначение на нови чиновници и финансовите документи, които желаете да поднесете за автограф на сътрудниците си. Вечерта изяснете проблемите в фамилните връзки. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително. Не се лишавайте от половите удоволствия и сантименталните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лекуване на хронични болести.

РАК

Не пропускайте да оправите връзките си с близките, както персоналните по този начин и деловите. Ще си гарантирате успокоение и бъдеща поддръжка, изключително на работното място, която ви радва, тъй като имате нови планове и ви би трябвало помощ. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите сътрудници, които се пробват да омаловажават работата ви. Неприятности в фамилията, свързани с родственици, възобновили без право имуществени искания към ваша благосъстоятелност ще ви скапват вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с различията с брачната си половинка.

ЛЪВ

Може да се наложи да изяснявате връзките си, най-вече деловите, само че диалозите няма да са ви приятни. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, само че не трябва да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към триумфа, като се заемете с нови задания, само че деликатно и задълбочено. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, даже и да сте фамилни – поставя ви се малко почивка с другари. Несемейните може там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте половите мигове с обичаните си хора.

ДЕВА

Предпазвайте се от неточности в държанието, които могат да се трансфорат в съществени проблеми, единствено тъй като действате без да мислите или сте прочувствено импулсивни. Не се намесвайте в спор, който не ви визира. Внимавайте за дейностите си, с цел да не предизвикате нечие отрицателно отношение. Ако имате собствен бизнес не критикувайте подчинените си. Избягвайте рецензията. Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Предпазвайте се от проблеми в фамилията или с интимната половинка и не се лишавайте от полови наслаждения.

ВЕЗНИ

От сутринта сте нападателни и нападателни без причина, само че можете да си наложите сдържаност, вместо да критикувате и обиждате околните си и да не осъзнавате тяхното отдалечаване, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете диалозите, с цел да си спестите спорове, поради вашата раздразнителност. Начинанията няма да ви донесат триумф. Не сте в положение да простите на околните си, че са ви предали пред техни родственици. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да възстановявате връзките си и да постигнете полова естетика.

СКОРПИОН

Налага се да сте на работа до късните часове, само че във ваша изгода е. Не се оплаквайте, че сте изтощени. Не самохвалствайте поради достиженията си. Можете да проведете настоятелен диалози, само че без да взимате крайни решения без преди този момент да сте обмислили предложенията още един път. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена отмора. Целия свят ви е отговорен, неизвестно за какво. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря и без терзание дайте израз на обичта си към обичаните хора.

СТРЕЛЕЦ

Напрежението в връзките с ваши родственици ви вреди и ви разсейва.  Трудностите на работното ви място са повода да избягвате диалози и приятна раздумка даже и с вашите сътрудници. Отложете ги. След края на работния ден си останете вкъщи и си легнете рано, в случай че се чувствате напрегнати и изтощени. Вечерта си останете вкъщи. Бъдете с околните си и обсъдете последните мерки за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на възприятията си и на полови удоволствия.

КОЗИРОГ 

Вашите персонални и професионални проблеми въобще не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Начинанията са сполучливи. На работното място вършиме усещане с интензивността си, която ще ви помогне да се справите със дилемите си. Не предприемайте делово пътешестване. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимната ви половинка. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, в случай че не сте фамилни и сте решили, че нямате късмет да постигнете естетика в връзките. Сексът не е мотив за помирение.

ВОДОЛЕЙ

На вашето работно място през днешния ден сте дейни и самоуверени, само че сте в положение да си навредите. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задания. Не се впускайте в недомислени промени. В персонален проект е наложителна смяна в държанието ви. Общуването с околните ви е затруднено поради нахалството на родственици. Поканете си посетители! Овладейте страстта си, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове и полови наслаждения.

РИБИ

Трудностите на работното място ще ви предпазят от неточности, а също и от рисковани инициативи. Не действайте импулсивно. Налага се да взимате бързо, само че с разсъдъка си крайни настоятелен решения, тъй като забавянето им е във ваша щета. Спокойствието е наложително, в случай че желаете да проведете сполучливо диалозите си и да се наложите. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с покана за пътешестване и незабравимо сантиментално премеждие. Поставете сполучливо начало на стабилизиране най-много на персоналните си връзки и половия си живот.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР