ОвенKaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте,

...
ОвенKaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте,
Коментари Харесай

Днес една зодия ще се кара с всички, пазете се

Овен

Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите – обидни, а въпросите – нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.

Телец

Около Вас е доста шумно, само че сега това изобщо не Ви притегля. Цялата тази витаеща към Вас сила не Ви е по този начин забавна, както личните Ви мисли и хрумвания. Почти сте подготвени да стигнете до сериозен извод и се нуждаете единствено от малко време, в което да останете на сами със себе си, с цел да стабилизирате проектите си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по непознати упования. Дори и да не Ви е свойствено, да се отклонявате от дейни дейности, сега това е верния ход. Той ще Ви даде забележими вероятности.

Близнаци

Някой се кани напълно скоро да Ви попита, умеете ли да пазите загадка – нещо доста съществено и значимо от негова позиция. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любознанието, отговорете му почтено. Обикновено не можете да премълчите единствено когато се отнася до личните Ви секрети, само че преди да отговорите утвърдително, помислете си дали сте сигурни, че ще запазите непознатата загадка вечно.

Рак

Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, които стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.

Лъв

Въпреки някои професионални проблеми, Лъвовете през днешния ден ще могат да реализират много обилни триумфи. Цялата работа е в потребните връзки и умеенето на време да ги употребявате. Не е изключена появяването на хора, съдействието с които ще Ви донесе огромни доходи в обозримо бъдеще. Денят е подобаващ за посещаване на всемирски мероприятия, презентации и семинари. Времето, прекарано с компанията на близки хора, ще бъде доста прелестно. Денят е подобаващ за оправяне на родствени и сантиментални връзки и превъзмогване на различията. Настроени сте отзивчиво към обкръжаващите, а и те ще Ви отговорят със същото.

Дева

Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че да стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион

Скорпионите, занимаващи се с комерсиална активност, би трябвало да бъдат изключително внимателни. Всички покупко-продажби през този ден ще са свързани със сериозен риск и може да се трансфорат в огромни загуби. Помнете, че в този момент може да разчитате единствено на съществени и тествани съдружници. Ако предпочетете да действате с нови познати, загубите са на практика неизбежни. Не неприятен ден за контакти с чужденци и образуване на интернационалните транспорти. Вечерта е подобаваща за сантиментални срещи. Не е нужно да гоните екзотиката! По-добре се ограничете с притни и тествани способи за превозване на времето. Неудачни ще са опитите с имиджа, само че пък оздравителните процедури ще са ефикасни и потребни.

Стрелец

През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.

Козирог

Това е ден, в който може да приключите с изостанали задания, повода за което напълно не е била у Вас. Решенията и концепциите Ви са толкоз хубави, че надали някой няма да се съгласи с тях и няма да ги утвърди. Възможно е превъзмогване на отдавнашни различия с настоятелен сътрудници, образуване на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде много от изгода и ще е поръчител за Вашето благоденствие. През втората половина на деня е допустимо доста забавно запознанство. То надали ще изиграе огромна роля в живота Ви, само че ще Ви подари куп ярки и приятни усещания, а също и ентусиазъм, което Ви е нужно, с цел да извършите живота си по-добър.

Водолей

Подходящ ден, с цел да се избавите от боклуците. Заслужава си да извършите разчистване освен на стените и шкафовете, само че и ъгълчетата на личната си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който от дълго време е трябвало да свалите.

Риби

Крайно време е да си дадете през днешния ден сметка, че тази цел, към която по този начин дълго сте се стремили, е към този момент напълно близко и е изцяло постижима. Остава единствено да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще извърши Вашето заветно предпочитание. 

Източник: lamqta.com

 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР