Овен Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес

...
Овен
Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 12 ноември

Овен

Извечната битка сред здравия смисъл и полетите на душата през днешния ден може да ви извади отвън нерви. Постарайте се да не хабите доста сили в тази неравна битка и без друго спечелилият ви е прочут.

Телец

Днес дотам елементарно ще се справяте с проблемите, колкото и да са комплицирани, че като нищо цяла върволяк от нуждаещи се ще се подреди пред вас за помощ.

Близнаци

Голяма роля през днешния ден ще играят хора, от които зависите финансово. Много е значимо да сте мобилизирани още от сутринта, с цел да свършите положително, това което сте замислили.

Рак

Не се разочаровайте от приятелите си единствено тъй като не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате положителни финансови приходи, а това ще усъвършенства настроението ви.

Лъв

Пред вас още веднъж стои въпроса за вярното систематизиране сред труда и почивката. Ще ви се желае още през днешния ден да избягате от отговорностите си, само че най-малко гледайте да е неусетно.

Дева

Днес може да станете предмет на насмешки, макар че това не значи, че вършиме нещата погрешно. Бог е с вас, пък близките дано си се майтапят колкото си желаят, то си е за тяхна сметка.

Везни

Ако през днешния ден се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да въздействат на мнението ви.

Скорпион

Днес светът ще е тъкмо подобен, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в рамките на вероятното. Възползвайте се от това пълноценно, тъй като няма да е за дълго.

Стрелец

Идеалният ден за вас, а освен това е и неделя. Мечтайте, играйте, забавлявайте се колкото ви душа желае. Само не създавайте ненужни драми, че ще развалите цялата хубост на деня.

Козирог

Доста прочувствено ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за правдивост и възприятието ви за благосъстоятелност ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден съдбовен.

Водолей

 

Днес ще изпитате голямо предпочитание да се пошегувате с някого. Положете оптимални старания, с цел да не ви върне след това жертвата с един сполучлив подбив, тъй като последици несъмнено ще има.

Риби

Поуморили сте много и през днешния ден е време за релаксация. Едно странствуване, въпреки и единствено по картата е идеално решение. А за какво не по магазините и есенните изложби, те могат да са доста вдъхновяващи.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР