ОВЕНИзобщо не успявате да сте тактични и търпеливи, а денят

...
ОВЕНИзобщо не успявате да сте тактични и търпеливи, а денят
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Съветите на приятели носят полза на Водолеите, неочаквано полезни контакти за Рибите

ОВЕН

Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи, а денят е почивен и го изисква. По-добре уговорете срещите си за следобяд, с цел да овладеете страстта си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Прибързаността е във ваша щета. Наслаждавайте се на насладата, която ви подарява новината за ваш триумф, а също и на опцията изцяло да усетите своята мощ, която ви оказва помощ да успявате на работното място. Може и да сте преуморени, само че не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия обичан и да се отдадете на възприятията си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с готовност за живот, само че в този ден ще са още по-незабравими.

ТЕЛЕЦ

Замислените проекти може скоро да се осъществят, само че не трябва да налагате мнението си и да изисквате поддръжка с експанзия. Очаква ви прочувствен напредък, макар че деня е почивен. Изостанали задания ще ви припомнят непрестанно за себе си. Приключете ги и си гарантирайте успокоение. Имате предпочитание да изявите дарбите си. Преди това помислете по какъв начин да оправите връзките си с вашите сътрудници. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които желаят да потвърдят, че мамите интимния си сътрудник. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура, поговорете искрено за случилото се и се отдайте на полови преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Каквото и да започнете в почивния ден приемете, че е обречено на неуспех, в случай че влагате страст и непрекъснато изказвате претенциите си. Надеждите ви за триумф няма да се осъществен поради стремежът ви да критикувате. Откажете се от начинанията. По-добре изчакайте удобен ден, с цел да поставите началото на нови планове. Възможни са проблеми в фамилията и подиуми на ревнивост. Партньорът ви е отвън себе си, поради вашето държание и неявяване. Романтичната вечеря и неочакван подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия.

РАК

Въпреки, че в почивния ден не ви липсва импулсивност и блян към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-хубави съдружници. Наложете си успокоение и се задълбочете в служебните си отговорности. Позволете на сътрудниците си да ви оказват помощ, в случай че се постанова, няма да ви откажат. Въпреки компликациите в фамилията сте чаровни и привлекателни. На несемейните дами Съдбата за следващ път сервира късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия, до момента в който не се опознаят.

ЛЪВ

В този почивен ден сте във водовъртежа на нереални  идеи. Внимавайте да не станат причина за неуспех, в случай че действате преждевременно и безогледно. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно премислените дейности са причина да се радвате на нечуван триумф. Изборът е ваш. Деловите контакти са несполучливи, все поради вашата припряност, по тази причина е по-добре да ги отложите. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е вашето държание, дало мотив за подозрения в възприятията ви. Отново сте лишени от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

ДЕВА

За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия почивен ден. Трудности ще ви накарат да измененията проектите си, само че не ви лишават от триумф, в случай че сте задоволително гъвкави и се заемете с настоящите си задания. Преценете още един път повода за триумфите и неуспехите си и определете линията която ще следвате според най-важните ви житейски цели. Имате опция да сте с околните си и да им докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичания си. Не му отхвърляйте половите преживявания, естествено в случай че и вие изпитвате полово предпочитание. Не проявявайте чувствителността си.

ВЕЗНИ

Ще усложните сами работата си в почивния ден поради вашата сензитивност към отправената ви рецензия, само че в случай че е градивна я приемете. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите сътрудници, тъй като те са в правото си. Промените могат да са във ваша изгода, само че и във ваша щета. Пристъпвайте към тях внимателно и добре премислено. Днес можете да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, в случай че желаете да разберете дали са споделени. След сантименталната вечеря се отдайте на мечтани полови удоволствия, само че не и в случай че към момента не сте опознали колегата си.

СКОРПИОН

В почивния ден са вероятни непредвидени обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова непредвидена посока. Налага се да защитавате и отстоявате правилата си. Не успявате да преценявате действително хората. Анализът на държанието и думите на близките е наложителен, с цел да прозрете задачата им. Не се опитвайте да си купувате обич, тъй като не след дълго ще се почувствате нещастни, в случай че сте се влюбили същински и ви отхвърлен. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот.

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте искрено грешките си и бъдете откровени пред себе си, макар че деня е почивен. Това е методът да си проправите пътя към потребни промени, които ще стартират към обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение в профил, тъй като ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за проектите си, с цел да не привлечете вниманието на завистниците, които единствено дебнат по какъв начин да ви навредят. Не се опитвайте да налагате на обичания си правила на държание и не ревнувайте. Ще се разделите ненадейно и мъчително, в случай че не се сключили брак и ще страдате по ваша виновност.

КОЗИРОГ

Отново имате добра опция да обмислите проектите си, с цел да осъществите фантазията си за бъдещи професионални и материални триумфи. Притъпете страстите си в почивни яден и разчитайте на разсъдъка си. Бъдете виновни. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята сила, на своите качества и стремежи. В фамилията създайте естетика и съгласие. Не наранявайте обичания си с непрекъснатите си искания. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави приятност, би трябвало да сте подготвени за него и двамата.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и разрешава слагане на ново начало, по тази причина не трябва да го пилеете в празни приказки и да се отказвате от служебните си отговорности. Съветите на другари ви носят изгода, тъй че не ги пропускайте. Не позволявайте поради личната си леност да пропилеете отличните благоприятни условия за нови настоятелен връзки и нови планове, които ви носят доходи. Няма по какъв начин да сте щастливи, откакто сте на път да се разделите с обичания си, скъпи дами. Прекалили сте с професионалната си претовареност и той отхвърля да ви елементарни непрекъснатите отсъствия от вкъщи.

РИБИ

Ще ви изненадат непредвидени, само че потребни настоятелен контакти, които не трябва да приемате прекомерно възторжено и прочувствено в този почивен ден. Познанствата ще станат причина да сключите сполучливи контракти. Вземете значими решения, свързани с вашите служебни задания. Ще спечелите поддръжката на вашите околните. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прекомерно прибързани и невнимателни. Може да сключите брак в този ден. След работа ви се желае да се отдадете на сантиментални срещи, само че чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР