ОвенИзбягвайте съревнованието и борбата за власт с партньора ви. Бъдете

...
ОвенИзбягвайте съревнованието и борбата за власт с партньора ви. Бъдете
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 юни: Деви, позволете си лукс!

Овен

Избягвайте съревнованието и битката за власт с колегата ви. Бъдете склонни да извършите компромис и всеки ще получи това, което желае. Измислете нещо вълнуващо за този ден, без да се надпреварвате кой е по-добър.

Възможно е да извършите огромен пробив в кариерата ви и изненадате всички, в случай че сте задоволително упорити. Вероятно, ще навлезете в нова област за вас, която ще открие пред вас доста благоприятни условия за израстване.

Може би е мъчно човек да ви излъже с пари, само че въпреки всичко бъдете бдителни, защото може да попаднете на подправени банкноти или да ви заблудят с оригиналността на някаква стока, която да се окаже имитация.

Телец

Днес, в главата ви ще се въртят куп неща, които ще желаете да споделите с половинката си. Не крийте нищо и изразете най-искрените си усеща като не забравяте да попитате колегата си по какъв начин се усеща и той самия.

Ако уговорките, които са ви предоставени през днешния ден не са по силите ви, то ги разпределете сред сътрудниците ви. Станете по-рано тази заран и започнете с най-неотложните задания. Не забравяйте да отговорите и на някой значими имейли.

В случай, че нямате нищо планувано, което би трябвало да купувате, то не излизайте с огромна сума пари в себе си, с цел да не извършите куп спонтанни покупки, които са отвън рамките на бюджета ви. Бъдете рационални!

Близнаци

Отдайте се на импулсите си през днешния ден и не мислете, че сътрудникът ви не би се съгласил с вашите стремежи. Развихрете въображението си и изживейте един благополучен ден с половинката ви.

Умението ви да създавате образна естетика, на която да се удивяват всички, ще е много изявено през днешния ден. Разкрийте целият си капацитет и прелестни хрумвания, с цел да създадете нещо рядко срещано и неповторимо.

Предстои ви да сключите преференциални покупко-продажби през днешния ден. Звездите ви дават обещание непоклатимост във финансовата област. Отсъствието на земетресения и съществени компликации ще ви разреши да реализирате някои свои бизнес планове.

Рак

Подгответе хубава вечеря за колегата си и ще го спечелите на ваша страна. Всичко, което поискате, по-късно ще ви бъде обещано. Още от сутринта започнете с благите жестове и игривите известия.

Като че ли през днешния ден сътрудниците ви ще вършат всичко допустимо да ви разсеят от работата ви – от злословия за познати и сътрудници до вести, от които не се вълнувате. Ако не си сложите слушалки или тапи в ушите, мъчно ще съумеете да свършите нещо потребно през днешния ден.

Тези от вас, които имат работа, от която получават бакшиш, то през днешния ден може да се радвате на по-големи парични приходи, с помощта на отличните ви отзивчиви умения с клиентите. Ще имате задоволително пари за глезещи неща през днешния ден.

Лъв

Ако предложите нещо вълнуващо, което да извършите дружно с колегата ви не се тормозете, че предлагането ви ще отхвърлено. Начинът, по който ще го извършите и персоналното ви отношение, ще накара половинката ви да се настрои за премеждие.

Натовареният ден в офиса ви ще ви изтощи доста. Стремете се да си давате дребни почивки и не прекалявайте с броя на изпитите кафета, в случай че не желаете да сте още по-нервни и неспокойни.

Не бързайте да плащате каквото и да е, изключително в случай че може да изчака няколко дни. Избягвайте покупките и сключването на контракти през днешния ден. Обмислете добре всичко, преди да преминете към заплащане, даже и онлайн.

Дева

Въведете някаква дребна смяна в дома си и мястото, на което прекарвате най-вече време. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше изпитание и ще ви поздрави за старанието. Бъдете креативен и сантиментално настроени.

Денят ще в подобаващ за пътешестване по работа. Ще съчетаете работата с приятна разходка на ново за вас място, което ще се отрази отлично на творчеството ви. За някои от вас може да има покачване в службата.

Ако се чувствате зле от множеството ограничавания, които сте си наложи по отношение на харченето, то е време да се освободите от този ваш затвор и да се порадвате на живота. Позволете си малко разкош най-малко през днешния ден.

Везни

Чувствата ви към вашият сътрудник ще са мощно изявени през днешния ден, тъй че не пропускайте да ги споделите. Вслушвайте се с желанията на половинката си и се стремете да запазите любовта и хармонията между тях.

Дайте всичко от себе си, в случай че желаете да разбиете конкуренцията. Половинчатата работа може единствено да ви накара да се срамувате от себе си, тъй че се постарайте да сте оптимално продуктивни.

Избягвайте събирания с ваши другари, които ще ви предложат да си поделите обща сметка. В последна сметка ще сте изконсумирали доста по-малко, в сравнение с ще платите. Отклонете сходни предложения.

Скорпион

Вашата почтеност ще е основна за връзката ви през днешния ден. Уведомете авансово колегата си какво ви харесва и какво ви доставя наслаждение, и кое не харесвате и ви нервира във връзката ви. Насърчете колегата си също да показа с вас тези неща.

Не е време да давате оценки и да критикувате сътрудниците или подчинените ви, защото ще сте в много изменчиво въодушевление и може несъзнателно да обидите някого. Вместо това, насърчете най-важните за вас хора.

Вероятно, през днешния ден ще похарчите пари за неща, които рядко си позволявате да купувате като книга, списание или някакво по-скъпо марково пиво. Това няма да навреди съществено на бюджета ви, тъй че може да се поглезите.

Стрелец

Връзката ви с вашият сътрудник може да минава през доста компликации и трудности, които да я направи още по-устойчива и мощна във времето. Благодарете на половинката си за търпението и поддръжката, която ви оказва всекидневно и не забравяйте да напомните на обичания ви човек, какъв брой доста го цените.

Пристрастията ви към лукса може да се отразят отрицателно на работата ви, в случай че се хвърлите да купувате скъпи консумативи или украса за офиса ви. Запазете усета си за разкош за вашият дом.

Не е изключено през днешния ден да имате някои разногласия с половинката ви по финансовите въпроси. Вашата насоченост да спестявате, няма да бъде споделена от колегата ви, а това много ще ви подразни.

Козирог

Позволете на импулсите ви да ви водят през днешния ден. Ако имате потребност от занимания, то не пропускайте да споделите това с обичания ви човек. Обяснете тъкмо какво желаете да извършите и къде желаете да отидете, с цел да си прекарате деня по един по-различен и трогателен метод.

Дадено несъгласие в някои от документите, с които работите, може много ви обърка през днешния ден. Ще се чудите по какъв начин да интерпретирате данните и какво решение да вземете. Допитайте се до ваши сътрудници за експертно мнение, с цел да се справите с това затруднение през днешния ден.

Очертава се добър ден за вашите финанси. С лекост ще спечелите малко спомагателни пари. Чарът и усмивката ви ще бъдат вашето главно оръжие.

Водолей

Бъдете смели с дейностите и думите си по отношение на колегата ви. Езикът на тялото ви ще приказва повече за желанията ви в сравнение с думите, които ще бъдат изречени от вас. Подгответе се за гореща нощ.

Подгответе се за извънреден ден за кариерата ви. Клиентите ви ще се надпреварват да ви хвалят за вашата работа и професионализъм. Не се изненадвайте, в случай че получите оферти за втора работа.

Дори да имате опция за отложите някои заплащания, то не го правете, защото в края на месеца е съвсем несъмнено че ще изхарчите заделените пари. Разплатете се още през днешния ден.

Риби

През този ден някои от фантазиите ви могат да се осъществен. Не се срамувайте да кажете на колегата си това, което желаете от него. Всичко, което може да си визиите, може да бъде осъществено без никакви спънки.

Бъдете подозрителни през днешния ден към хората, които ви оферират помощта си, защото най-вероятно ще желаят услуга от вас доста скоро. Добре преценете дали в действителност имате потребност от помощ, с цел да не се чувствате длъжни на други хора по-късно.

Може да не разполагате с толкоз пари, колкото преди, само че въпреки всичко ще имате задоволително да си покриете ежедневните разноски. Не се тормозете от краткотрайния застои с финансите ви, скоро ще сте на облага.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР