ОВЕНИмате възможност на спокойствие в този почивен ден да прецените

...
ОВЕНИмате възможност на спокойствие в този почивен ден да прецените
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Резки промени в настроението на Лъвовете, Девите да не се впускат в романтична връзка

ОВЕН

Имате опция на мира в този почивен ден да прецените кои от старите си другари е време да забравите, с цел да не се обвържете с тях в делово съдействие и да не си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си планове с вашите сътрудници. При настоятелен контакти бъдете внимателни както в думите, по този начин и в дейностите си и не бързайте да показвате знанията си, в случай че не са ви предизвикали с някоя имитация на съмнение. Разрешете още сутринта фамилните си проблеми. Подарете сърцето си, в случай че сте се влюбили през днешния ден. Сексуалните контакти може и да не ви доставят предстоящото наслаждение, в случай че не сте изяснили недоразуменията с интимния си сътрудник.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден разкрийте напълно качествата и интелекта си на работното място, в случай че желаете да бъдете правилни към вашите сътрудници. Дошъл е моментът всички да ви оценят и поддържат. Излезте на настоятелен обед, тъй като измежду новите ви познати, които също ще са там, може да се окажат ваши бъдещи съдружници. В фамилните връзки и в общуването с колегата си са вероятни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате предпочитание за секс си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

Общуването с вашите сътрудниците и с новите ви познати е наложително, само че ще ви се отдава мъчно в почивния ден, макар че сте устремени към материални триумфи и зависите от тяхната помощ. Ще си спестите проблеми, в случай че не се противопоставяте и не спорите с сътрудниците си без причина. Управителите на личен бизнес да не позволяват неоправдани разноски за командировки. Личният ви живот е в рецесия, тъй като се чудите дали да останете с брачния си сътрудник или е по-добре да се разделите, само че това ваше терзание няма по какъв начин да води до бързи и крайни решения. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси.

РАК

Предлагат ви пътешестване, на което ще осъществите потребни настоятелен срещи, само че преценете дали почивния ден е подобаващ за задачата. Проведете диалози с убеденост във вашите благоприятни условия, с цел да си върнете самочувствието. Бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото. Не предприемайте недомислени промени, които могат да объркат проектите ви и да провалят деня ви, единствено тъй като сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят. Не проявявайте експанзия. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията. Решете дали да продължите живота си с вашия сътрудник. Преценете имате ли към момента усеща към него. Не се отдавайте на полови удоволствия. Възможно е в случай че сте несемейни да се увлечете в нова сантиментална връзка.

ЛЪВ

Обърнете внимание на себе си, заредете се с убеденост, с цел да не се неуспехите в този почивен ден. Възможни са внезапни промени в настроението. Причината е в нежеланието ви да създадете естествени връзки с вашите сътрудници. Не пропускайте да пожънете триумфите, които са ви отредени за през днешния ден. Време е да стабилизирате постигнатото в професионален проект. Прибързаността е неразрешена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си обичаните си, само че повода е във вашето държание, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със инцидентни сътрудници, единствено с цел да задоволите нараненото си его.

ДЕВА

Имате опция в почивния ден да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите сътрудници, поради завистта им, че концепцията е ваша. Отхвърлете дилемите си на работното място, с което ще заслужите всеобщо удивление. Бъдете деликатни с деловите запознанства, с цел да избегнете заплахата да се обкръжите с несъответствуващи сътрудници, в случай че търсите такива за присъединяване във вашите нови планове. Не се изкушавайте да се впускате в сантиментална връзка, в случай че сте фамилни, тъй като скоро ще съжалявате, а връщането обратно може да се окаже невероятно. Сексуалните ви връзки не са хармонични и взаимно мечтани. Не винете обичаните си.

ВЕЗНИ

Примирете се с неосъществени очаквания за стремглав триумф, който отново ви заобикаля. От сутринта в почивния ден очаквайте служебни недоразумения и спорове. Наложете си самообладание, с цел да се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете компликациите с лекост. С неизменност и изчерпателен разбор на концепцията ви до края на деня ще сте сложили началото на нейната реализация. Ако имате запознанства, свързани с персоналния ви живот, благи дами, предпазливостта е наложителна, тъй като рискувате да се обвържете с несъответствуващ сътрудник. Знаете, че сексът ви доставя наслаждение, единствено в случай че той дава отговор на темперамента ви или възприятията ви са по този начин мощни, че сте подготвени да се съобразите с неговите стремежи.

СКОРПИОН

В този почивен ден сте с изменчиво въодушевление поради липса на задоволително самочувствие. Ваши сътрудници или близки са се постарали да ви потвърдят, че не сте неповторими, а вие сте решили да им повярвате. Очаквайте вест за финансови приходи, която е по-добре да не споделяте с другари. Не позволявайте да проличи напрежението и раздразнителността ви. Възможни са затруднения с околните ви хора, поради неспособност да дадете израз на същинските си усеща. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Направете без съмнение крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичания с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви разрешава да покажете на всички уменията си. Не е изключена появяването на печеливши хрумвания, посредством които ще си осигурите положителни приходи. Доверете се на вашата вътрешен глас. Не отхвърляйте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи доходи на идващия ден. Не се опитвайте в случай че сте фамилни дами или пък сте съществено обвързани, да спечелите нечие сърце, което ще докара до цялостна съсипия даже и на постоянни фамилни връзки. Ще сгрешите, в случай че се подадете на половите си стремежи и се обвържете с малко прочут сътрудник.

КОЗИРОГ

За следващ път имате опция да постигнете задачите си, в случай че в почивния ден  не се оставите във властта на страстта, която ви вреди. Не се доверявайте на сътрудниците си, в случай че сте се разочаровали от тяхното държание. Проявите на експанзия поради персоналните ви неуспехи са непотребни, тъй като могат да усложнят общуването и с вашите началници. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, в случай че желаете да се чувствате добре. Семейните дами ще изживеят кратковременно сантиментално въодушевление, само че в случай че не сте фамилни, то може да се окаже въведения към постоянна връзка.

ВОДОЛЕЙ

Зависи от вас дали в този почивен ден всички инициативи ще са сполучливи, или ще се обречете на неуспех. Ако не сте ги възнамерявали добре, в този момент ще си носите следствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битовизми. На работното място се предпазвайте от препирня с ваш зависещ, която ще ви отклони от отговорностите ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви. Влюбили сте се ненадейно и мощно. От вас зависи да съхраните възприятията си и да спечелите сърцето на обичания човек, в случай че не сте фамилни и не вредите на брака си. Не се поддавайте на желанието на ваши другари, да ви накарат да прекратите връзката си.

РИБИ

Очакват ви не малко тествания във връзка с вашата зрялост и интелектуални благоприятни условия, откакто в този почивен ден непременно сте решили да покорите нов професионален връх. Работата ви изисква концентриране на силите. Уговорените настоятелен срещи проведете следобяд. Поднесете концепциите на сътрудниците си и се съобразете с тяхното мнение, което ще донесе изгода на всички. Не се поддавайте на ухажори, които желаят да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата поради ненадейно обзели ви усеща, които са моментно положение, ще ви отдалечи от основаната естетика в половите връзки.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР