ОВЕНГотови сте на рисковани действия в този почивен ден, за

...
ОВЕНГотови сте на рисковани действия в този почивен ден, за
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните готови на рисковани действия, изненадващо назначение за Телците

ОВЕН

Готови сте на рисковани дейности в този почивен ден, с цел да си извоювате нова позиция на работното място. Във ваша изгода е преди този момент да прецените дали смяната си заслужава и дали няма да съжалявате. Не спорете с сътрудниците си и се занимавайте единствено с рутинната си работа. Ще имате посещаване от настоятелен задгранични сътрудници, което ще ви изненада прелестно. Несемейните могат да реализират доста в персоналния си живот и да основат постоянна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения преди да сте ревизирали възприятията си.

ТЕЛЕЦ

Изненадващото в почивния ден е, че ще получите одобрителен отговор за предопределение на нова работа. Успехът ви може да бъде засенчен от капризите на ваши другари, които упорстват да го полеете непременно за ваша сметка. Проведете плануваните настоятелен диалози, като уговорите сключване на договорите в идващите дни. Обмислете ги още един път. Разрешете проблемите, зародили сред вас и интимния ви сътрудник със спокоен звук. Превишили сте правата си и претенциите си и в този момент се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на полови удоволствия, откакто чудесно знаете къде сте сбъркали.

БЛИЗНАЦИ

Нежелателни срещи ви изнервят от сутринта в почивния ден. Заредете се с самообладание, изслушайте посетителите, добрали се безсрамно до вас, само че им откажете помощта си. След това се заемете със отговорностите си. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви. Не е изключено преди обед да пожънете професионални и финансови триумфи. В персоналния ви живот не са изключени проблеми поради дадени от вас обещания, които няма по какъв начин да извършите бързо. Ваши родственици по този начин ще ви ядосат, че сте подготвени да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от половите удоволствия.

РАК

В почивния ден не уговаряйте с другари заеми посредством банкови институции, тъй като имате задоволително средства, с цел да поставите сполучливо начало на ваш бизнес. Сторете го без да се преценявате с мнението на вашите близки. При уговорена бизнес-среща в първата половина на деня триумфът ще бъде с вас, в случай че не сте прекомерно инатливи, несговорчиви и неотстъпчиви. В персоналните ви връзки към момента тлее неугаснала жарава, която може да подпали още веднъж огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си обичаните си хора и в случай че не стане знамение ще си стоите осъдени без секс.

ЛЪВ

В този почивен ден по-добре се откажете от грандиозните си проекти и се заемете с нормалните си отговорности. Заради незавършени задания търпите рецензията на вашите началници, които няма да одобряват извиненията ви. Общуването е затруднено. Стабилизирайте връзките с вашите колегии, в случай че са накърнени поради странична интервенция. Не пропускайте да се приберете  навреме вкъщи, тъй като сте поканени на вечеря във ваши родственици. Не се мръщете, а отидете в положително въодушевление. След като се приберете се отдайте на интимни диалози и полови наслаждения с обичаните си.

ДЕВА

Анализирайте повода за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате в почивния ден с лекост и може да проведете диалозите си с тях. Не се натоварвайте с нови задания, а завършете започнатите. Дори и да се наложи да измененията проектите си, не се ядосвайте, тъй като смяната е за ваше положително. Рутината в дейностите ви е гаранция за триумф. В персоналните ви връзки има над какво да поработите. Създали сте причина за скандал, който ще избухне ненадейно по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, сътрудникът ви ще спи на дивана в хола и ще би трябвало да забравите за интимните мигове и половите удоволствия.

ВЕЗНИ

Финансови приходи през почивния ден ще ви подбуден към промени в персоналния и в професионалния живот. Позволете си да създадете нови другарски и настоятелен контакти. Замете се с настоящите си задания. Липсата на убеденост е във ваша щета. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките ви с сътрудниците. Контактите ви са доста, само че огромна част тях ще ви донесат разочарования поради неумение да преценявате хората, които допускате до проектите си. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да се заредите със сили.

СКОРПИОН 

Дори и в случай че ви е мъчно в почивния ден и сте обезпокоени, не пропускайте да си припомняте, че през днешния ден ще успявате, единствено в случай че разчитате на себе си и не се надявате на помощ. Няма по какъв начин да я получите, тъй като сте били извънредно сериозни. Предприемачите ще реализиран поставените за деня цели с триумф над упования. Бъдете изключително деликатни в връзките с околните си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте изтощени кажете това на колегата си. Няма да ви упрекне, в случай че отложите половите мигове.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквана експанзия и претенциите на вашите близки са повода да сте депресирани и разочаровани в очивния ден. Избегнете преднамерено провокирани финансови проблеми, свързани с ваши родственици и другари. Очакваните финансови приходи ще се забавят. Деловите срещи няма да ви донесат триумф, в случай че сте ги уговорили сутринта и не сте се подготвили за тях. Не са изключени проблеми в персоналния ви живот. Нежеланието на сътрудниците ви да одобряват вашите визии ви работи потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от полови удоволствия, само че виновността е във вашето държание.

КОЗИРОГ

Успехът ще ви споходи следобяд в този почивен ден. Постарайте се да не настоявате пред вашите сътрудници да поемете и част от техните отговорности, с цел да получите в допълнение заплащане. Не позволявайте да ви употребяват, единствено тъй като сте забогатели в очите на завистниците съседи. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. В персоналния живот не са изключени проблеми поради неналичието на естетика в връзките ви. Депресирани сте от неспособност да постигнете естетика в половия си живот, единствено тъй като сте решили, че не сте задоволително чаровни и привлекателни.

ВОДОЛЕЙ

Стойте встрани от клюките и интригите на вашето работно място. Денят е почивен и е изпълнен напрегнато за близките, само че не и за вас. Поставете началото на нова активност и обмислете задгранично пътешестване. Деловите срещи и пътуванията в този ден ще бъдат сполучливи, в случай че не ви пречат да завършите започнатите занимания. Запознанствата преценявайте вярно, с цел да не се окажете хлътнали в усеща към несъответствуващ сътрудник. Семейните да не мъстят на колегата си с невярност и секс с непознати сътрудници.

РИБИ

Доволни сте от себе си в почивния ден поради с новината, че сте утвърдени за работа зад граница, която ви дава и спомагателна независимост за развиване. Започнете подготовката за заминаването си, само че не бързайте да тръгвате, а изберете най-хубавия ваш персонален ден за пътуването. Не отхвърляйте препоръчаната помощ, в случай че се постанова да попълните финансови документи. Склонни сте да вините колегата си за неналичието на естетика в връзките ви. Сексуалният ви живот изисква усърдие и от двете страни и взаимно схващане за желанията ви в интимните мигове.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР