Овен Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което

...
Овен
Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 6 ноември

Овен
Доста забързан ден, нека сте съумели да вместите всичко, което би трябвало в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо значимо или да претупате нещата, действайте по-спокойно. А в действителност какви са тези графици в неделя?

Телец
Малко по-нервен е днешният ден, тъй като е обвързван с предоставяне на пари, а това никому не е прелестно. Ще би трябвало някак да се справите с ситуацията. Може пък внезапно да получите някое преференциално предложение, въпреки че би трябвало да внимавате да не ви подведат.

Близнаци
Ден на изненади.Вие не си падате доста по неизвестностите,но тези ще ви очароват. Не се цупете и не чакайте другите да се сетят от какво имате потребност, поизкайте си го.

Рак
Настроението ви през днешния ден ще е много приповдигнато. Сигурно има рожденици в близост или чисто и просто сте намерили мотив да празнувате с другари. Правилно, в тези студени дни по какъв начин да се сгрее човек, с изключение на в приятна компания.

Лъв
Ще имате мотиви за обезверение, само че не оставяйте това възприятие да ви води. Потърсете разтуха на нечие приятелско рамо. Е, то е ясно, че при вас това възприятие не трае дълго, вие постоянно вдигате глава и продължавате самоуверено напред. Извикайте тази храброст, която сполучливо се пробвате да прикривате в края на годината.

Дева
Малко обезпокоени ще сте през днешния ден. Сигурно прекомерно доста неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Везни
Днес нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света метафизичен. Освен това и ще харчите метафизичен, нека единствено да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено.

Скорпион
Малко напрегнати ще се чувствате и то основно поради някой различен. Днес сте доста прочувствено уязвими, не приемайте, всичко което ви кажат персонално. Все отново неделя е - релаксирайте. Пазете се.

Стрелец
Ще имате да решавате значими въпроси, свързани най-много с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма съвестност. Нещата могат да се развият прекомерно сполучливо за вас, само че би трябвало най-малко да участвате.

Козирог
Не се тормозете, в случай че не съумеете да свършите всичко, което сте възнамерявали и без друго през миналата седмица работихте много интензивно, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, изключително с пикантните храни.

Водолей
Един превъзходен ден, в който най-сетне ще се чувствате в личната си кожа. Добър миг да помислите за децата си. Ако към момента не сте се сдобили с такива, въпреки че не пречи да съчетаете двете неща, през днешния ден е доста подобаващ ден за спорт.

Риби
Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. Ами логично-неделя е въпреки всичко. Затова пък и всичко може да се реши доста по-лесно и умерено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР