ОВЕН Добър ден за търсене на съюзници, но все пак внимавайте.

...
ОВЕН
Добър ден за търсене на съюзници, но все пак внимавайте.
Коментари Харесай

Романтична среща за една зодия, край на финансовите проблеми...

ОВЕН

Добър ден за търсене на съдружници, само че въпреки всичко внимавайте. Хората, на които разказвате за концепциите и проектите си, сигурно ще желаят да оказват помощ в тяхното осъществяване. Възможно е съдействието да сложи началото на дълго другарство или красива сантиментална история. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще мине добре. Слушайте интуицията си и няма да сбъркате. Ще съумеете да систематизирате дълготрайните си цели и в това време да научите неща, които ще ви бъдат потребни. Има късмет да срещнете човек, който ще ви помогне и ще ви откие нови професионални вероятности. 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате опция да покажете най-хубавата си страна. Не е изключено началото на бизнес връзки, с помощта на които кариерата ви ще се развива бързо. Денят ще бъде сполучлив и във финансово отношение. Бизнес интуицията ви ще бъде изключително остра и покупко-продажбите, които сключите ще бъдат сполучливи. 

РАК

Пътуванията ще вървят добре, а диалозите с хора, които идват отдалеко, ще бъдат ползотворни. Някои от вас ще имат опция да се занимават с активност, от която от дълго време се интересуват. Приятели могат ненадейно да ви дойдат на посетители и това ще направи денят още по-вълнуващ.

ЛЪВ

Денят ще бъде удобен, както за работа, по този начин и за бизнес другарство. Ще има опция да се срещнете с хора, от които ще научите потребни неща. Ще получите приход, с помощта на който ще можее да разрешите финансови проблеми, които в последно време са ви донесли доста паники. 

ДЕВА

Денят ще донесе положителни вести във връзка с работата и промени към по-добро в областта на бизнеса. Доходите ви може да се усилят доста, а и кариерният напредък не е изключен. Нови вероятности ще се отворят пред тези от вас, които в последно време се замислят дали не е време да сменят сферата на активност. 

ВЕЗНИ

Опитайте се да не се претоварвате. Този ден несъмнено е по-подходящ за релакс, в сравнение с за упорита работа. Ще вземете доста дребни неща драговолно и ще се тревожите за дреболии. Добре е, в случай че наоколо има хора, които ще ви оказват помощ да се настроите по-положително и да гледате на нещата оптимистично. 

СКОРПИОН

Значителна част от този ден ще бъде отдадена на фамилни въпроси и решение на някои домашни проблеми. Това може да попречи на работата ви. Възможно е да се наложи да отложите нещо или да пренасрочите срещи. Все отново ще се справите с най-важните задания и като цяло ще останете удовлетворени от свършеното денем. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде богат и въодушевяващ. Ще има доста нови проблеми и задания, с решаването на които ще се заемете на драго сърце. Радвате се, че може да подкрепите другите и да се грижите за хора, които са ви скъпи. Благодарение на вашите старания, проблемите, свързани с околните ви, ще останат в предишното. 

КОЗИРОГ

Не бързайте. Началото на деня може да бъде много с напрежение, изключително за тези, които са възнамерявали съществени срещи за това време. Обсъждането на работните въпроси ще бъде доста по-интензивно, в сравнение с сте очаквали. Дългогодишни разлики може да ескалират и да лишават известно време, преди да се подредят нещата. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде доста удобен за съществени каузи. Бързо ще съумеете с осъществяването им. Познати ще ви дадат отлични препоръки, ще ви оказват помощ да се ориентирате в двусмислени обстановки и да извършите верния избор. Със сигурност, днешните покупки ще бъдат сполучливи. Не прекалявайте с разноските.

РИБИ

Днес ще имате опция да говорите за своите хрумвания и проекти пред хора, от които зависи реализацията им. Важно е да не разчитате единствено на личния си сексапил и умеене да импровизирате. Подгответе се добре за тази среща, съберете мощни причини и бъдете безапелационни при отбраната им. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР