Овен Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по

...
Овен
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по
Коментари Харесай

Късметлийска неделя за 4 зодии, парични проблеми мъчат Рацит...

Овен

Днешният ден ще е успешен, само че някой недобронамерени мнения по ваш адрес може да провокират гнева Ви през този неделя. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Утре е ден за домашни каузи. Разговорите за пари са сложни. Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията Ви може да остане отчаян в упованията си. Притеснени сте и без предпочитание за работа. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Телец

Неделя може да се дефинира като сложен и противен ден, за мнозина защото е обвързван с кавги и несъгласия. Гости от надалеч ще създадат вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Възможно е да Ви потрябва забележителна сума пари, а това може да провокира различия в фамилията.Помислете още един път какви са предпочитаните Ви потребности, от лукса в този миг би трябвало да се откажете. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в спорове. Утрешният ден ще е удобен да подобрите връзките си с непосредствен човек. Налага се да измененията проектите си и да свършите спомагателна работа, която ще Ви донесе положителни приходи до обед.Не я отхвърляйте, с цел да не съжалявате за провалената опция за материална стабилизация. Утрешният ден ще е обвързван с превръщане на галактическата сила.

Близнаци

Неделя, ден за наслада и изяви, ден тъкмо като за Вас. Утрешният ден ще е удобен за реализация на парични цели. Утре в любовен проект е потребно да стоите настрани от всевъзможни злословия и интриги. Имате право да опресните знанията си в област, която е обвързвана с Вашата работа. Моментът също е подобаващ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е прекрасен и тъй като сте измежду хората, които обичате. Бъдете доста деликатни към жена, която се пробва да Ви предлага огромни неща, само че нищо няма да излезе от това.

Рак

Днес имате куп неща за извършване. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре не се опитвайте да се намесвате в непознатите работи. Утре е целесъобразно да се владеете, тъй като следва още работа с хората от обкръжението ви. Малко по-нервен е утрешния ден, тъй като е обвързван с предоставяне на пари, а това никому не е прелестно. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Бъдете съответни и не бъдете прекомерно прочувствени, нещата не постоянно са персонални или най-малко не толкоз, колкото Ви наподобяват.

Лъв

Неделя е много удобен за осъществяване на поставените пред Вас цели. Оставете член от фамилията си самичък да се оправи с нещо, което мощно го вълнува. Напрегнатата небесна настройка в неделя сочи, че времето е уместно за отдих и за полагане на грижи за здравето. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви на следващия ден толкоз повече ще Ви увлича и толкоз по-добре ще се справите. Емоционалното оживление под формата на любовни желания или гневни реакции към заобикалящата среда са блестящо изразени в настроенията на Лъвовете през утрешния ден. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни дейности и не харчете пари безогледно. Съвършенство и перфекционизмът, даже в дребните елементи дефинират държанието Ви на следващия ден.

Дева

Днешният ден ще е удобен за самокритика. Утре не бързайте - в противоположен случай бъдете подготвени да платите с нерви и пари. Финансовото положение на фамилията ще се усъвършенства и можете да си позволите повече удоволствия. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Най-после ще имате опция да започнете работа по реализирането ѝ, по тази причина не губите скъпо време. Целеустремеността Ви е гаранция за триумф, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас въпреки всичко са много привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте обстановката.Опитват се да завоюват вниманието Ви по-скоро с цел да извършите услуга, в сравнение с с цел да Ви предложат начало на любовна връзка. Утре проведете съвещания.

Везни

Неделя е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия Зодиак. В неделя обърнете внимание на сътрудниците си и на обстановката на работното си място. Утрешният ден ще е подобаващ за извършване на покупки и отменяне на неприятни отговорности, ще съумеете да го извършите бързо. Утрешният ден ще е подобаващ за изяви на креативен качества и отдаденост към обичани хора. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е задоволително изискване за спокоен диалог със фамилията и превъзмогване на съществуващите различия.Отделете време за интелектуалните си нужди. Обърнете внимание на здравето си. Бъдете деликатни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Скорпион

Днес изкусно ще се нагаждате съгласно публичното мнение. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Притежавате доста съзидателна сила, която Ви подтиква напрегнат да постигнете-най положителното, от време на време и посредством непринудено разкрили се пред Вас благоприятни условия. Разплита се „ възел” обвързван с дома и фамилията Ви или получавате изясненост по сходни въпроси. Възможен е и сантиментален флирт, който ще внесе въодушевление в всекидневието ви. Склонни сте да пръскате пари, с цел да се почувствате по-добре, а това никак няма да Ви донесе нужното задоволство. Обмисляйте умерено всичко, което предприемате.

Стрелец

Неделя бележи началото на плодотворен стадий, само че по едно и също време с това ясно акцентира да не се заемате с значими каузи на следващия ден, тъй като е огромна вероятността да не постигнете триумф. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не съумяват, не се отхвърляйте. Ваш непосредствен ще Ви изненада със свое решение, само че по-добре ще е да обмислите реакцията си, с цел да не го засегнете. Направете изчерпателен разбор на резултатите от работата си и поправете грешките си. Утрешният ден ще е сполучлив за работещите в областта на търговията. Това Ви оказва помощ да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на доста непосредствен човек. Бъдете деликатни в дейностите си.

Козирог

В неделя за представителите на зодия Козирог пораждат персонални задължения при реализирането на мечтани цели. Отново главната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Може да се получи мощен прочувствен вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в връзките ви. Утрешният ден е с по-напрегната планетна настройка – ето по тази причина е уместно да се занимавате с действия, които Ви зареждат и релаксират. Не прекалявайте с условията към сътрудниците си, с цел да не им досадите. Близките също желаят да им отделите от времето си. Неделя сигурно ще бъде много сполучлив.

Водолей

Днес използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Разпределете работата си по този начин, че времето след обед да употребявате за себе си. Объркани сте прочувствено. Утрешният ден ще е удобен за приятни събирания с сътрудници, а в персонален проект – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Разбирателството в фамилията ще направи денят Ви подобен, каквато от дълго време Ви се желае да бъде. Част от зодията ще разрешат доста наболял паричен или настоятелен проблем. Гледайте на грешките си, като на опция да се усъвършенствате и да продължите напред.

Риби

Неделя ще е много сполучлив ден за представителите на Риби. Целеустремеността Ви е гаранция за триумф, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас въпреки всичко са много привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте обстановката.Опитват се да завоюват вниманието Ви по-скоро с цел да извършите услуга, в сравнение с с цел да Ви предложат начало на любовна връзка. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте сдържаност. Вести, свързани със фамилията ще Ви сплотят и съберат още веднъж дружно. Доверете се на здравият си разсъдък и внимавайте с думите си, с цел да избегнете проблемите и финансовите загуби. Неделя ще е сполучлив за реализация на дневните отговорности, само че за преобладаващата част от представителите на знака ще е много под напрежение в службата – надлежно деловите среди и бизнеса. Съвършенство и перфекционизмът, даже в дребните елементи дефинират държанието Ви на следващия ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР