Овен Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около

...
Овен
Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 27 ноември

Овен
Днес ще сте изключително чувствителни към всичко, което става към вас. Не се впечатлявайте прекомерно от думите на хората, тъй като през днешния ден и без друго не са доста съществени. Денят е подобаващ за извършване на покупки и отменяне на неприятни отговорности, ще съумеете да го извършите бързо.

Телец
Не се напъвайте да извършите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте подвластни от мнението и дейностите на хората към вас. Денят е подобаващ за персонално творчество, единствено не действайте на правилото на бързата кучка.

Близнаци
Денят допуска по-философско и безгрижно разположение. Можете да помързелувате или да се пошляете. Най-хубавото е, че може да решите сами какво в действителност ви се прави.

Рак
Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички непотребни и дразнещи задължения. Направете го, че да започнете декември на чисто и изначало.

Лъв
Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, въпреки всичко помислете дали ще съумеете да ги извършите. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът внезапно е станал по-приятен за живеене.

Дева
Днес ще би трябвало да балансирате сред личните си стремежи и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, само че въпреки всичко се наложи да се съобразите и с непознатото мнение, не се дразнете поради това, може би и другите имат право.

Везни
Очакват ви сума неща за извършване. Намалете малко темпото, неделя я въпреки всичко, а и би трябвало да ви останат сили за на следващия ден. Пък и нещата могат да се правят с въодушевление. И естествено с помощници.

Скорпион
Днес ще сте доста приятна компания за другарство и изключително ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с креативна активност през днешния ден ще сте по-продуктивни от нормалното, стига да не ви домързява.

Стрелец
Ще сте загрижени основно за фамилните си каузи. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, само че това няма да помогне на по-бързия процес на събитията, тъй че карайте по-спокойно.

Козирог
До ранния следобяд ще имате много задължения, които евентуално ще са ви приятни. Денят е доста подобаващ за другарски срещи и продан на информация. Вечерта ще ви се желае да посветите на дома си и да го извършите по-приятен и комфортен.

Водолей
Добре е да помислите с какво би трябвало да се подсигурите преди да започнете с дейната работа. Нали знаете - първо проекта, след това действието.

Риби
Разсеяността не е недостатък, изключително през днешния ден. Пък и на вас постоянно ви се случва,така че никой няма да ви придиря. Само гледайте д ане забравите къде се намирате, изключително в случай че нямате GPS система на телефона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР