Овен Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за

...
Овен
Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за неделя, 29 септември

Овен
Днес ще получите хиляди похвали. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, с цел да не се главозамаете. Не издевателствайте над външността си с всякакви комплицирани козметични интервенции или пък потресаващи прически.

Телец
Днес е прекрасен ден за вас, въпреки че няма да ви се занимава с досадни неща, само че вие и на това ще му намерите колая. Сутринта се пробвайте да сте по-сдържани, изключително пред началниците, не показвайте какъв брой доста ви се радостни.

Близнаци
Задълженията ви ще са повече в сравнение с времето, само че все пак вие ще съумеете с всичко. Ще успявате да балансирате сред всичките си отговорности.То е ясно,като се има поради зодиакалния ви знак.

Рак
Ще ви занимават много прозаични неща, само че това няма да ви е неприятно. Хубав ден за покупки, изключително за неща, които носят наслаждение. Погрижете се за външния си тип, само че не и като пазите диета, през днешния ден няма да има доста огромен резултат от напъните ви.

Лъв
Днес сте подготвени да раздавате познания на всеки срещнат. Хубаво е да просвещавате народа, само че въпреки всичко си подбирайте аудиторията. Ако нямате подобаваща естрада, можете да опитате да си за записвате мислите, хем по-късно ще имате забавно четиво.

Дева
Ден за мечтание и размишления. Една по-дълга разходка добре ще ви се отрази. Хората към вас много ще приказват, а това може единствено да ви “надуе ” главата. Е, въпреки всичко можете да бъдете за малко благи с близките.

Везни
Настроението ви през днешния ден ще е много изменчиво. Вдъхновение няма да ви липсва, само че малко неща ще зависят директно от вас. Опитайте се да намерите общ език с хората, с които ви среща ориста.

Скорпион
Доста забързан е днешният ден за вас и това може да докара до редица конфузни обстановки. Бъдете по-добре проведени, не действайте напрегнато, тъй като по този начин сами обърквате всичко. По-спокойно, доста добре знаете, че даже светът не е бил основан за един ден.

Стрелец
Днес ще търсите метод да разговаряте повече. Овладявайте страстите си, тъй като това може да ви показа в неприятна светлина и да има неприятни за вас последствия.

Козирог
Днес ще имате доста благоприятни условия, само че действайте изборно, тъй като другояче няма да ви остане време за нищо. Отваря се “зелена улица ” за любовта ви, не се чудете, а действайте.

Водолей
Задълженията ще ви дойдат в повечеко, само че пък това ще ви поддържа във форма. Ще успявате да балансирате сред всичкитях и това ще възхити даже самите вас.

Риби
Днес няма да ви е доста елементарно, само че в случай че не се поддавате на страстите, нещата ще се подредят както прилича. Обърнете внимание на родителите си, засвидетелствайте им положителното си отношение, тъй като те жадуват за това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР