ОвенДнес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия

...
ОвенДнес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 2 април 2024 г.

Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш другар, поради обичания Ви човек, и то да се скарате много съществено и с съображение. Впрочем изборът: „ или той или аз ” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже много комплицирано, само че рано или късно, по този начин или другояче, то ще стане действителност.
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Днес ще бъдете очевидци на зрелището, по какъв начин Вашия обичан човек ще се чуди и пробва да се оправи с ваш общ проблем. При това Вие надали ще желаете да помогнете, а и да желаете, няма гаранция, че ще можете, даже това да е неотложно. За Вас най- основното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак
Днес ще си дадете сметка, че колкото и комплицирано да се подреждат Вашите връзки с обичания Ви човек, без него ще Ви бъде доста по-трудно. Затова се пробвайте да положите всички старания, с цел да поравите връзките си с него, както и да изгладите всички зародили недоразумения.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.

Везни
Днес ще бъдете уверени в силите си, само че и настойчиви в своите мисли. Има възможност да предприемете малко пътешестване, обвързвано с сантиментални връзки. Днес е прекрасен ден за хората на умствения труд, а и прелестно време за решение на парични въпроси. По начало сте деен участник в публичния живот и постоянно намирате решение в комплицирани обстановки. И през днешния ден, в случай че се случи нещо, надали ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате.

Скорпион
Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас...

Стрелец
Не се поддавайте прекомерно постоянно на промяна на настроението. Времето е уместно за угаждане на персоналните потребности, само че несъразмерната неустойчивост и непотребните прищявки освен че няма да са Ви от изгода, а дори ще се окажат спънка. По тази прична малко самодисциплина, съвестност и отговорност, ще се окажат належащо и задоволително изискване с цел да се справите с всяка работа и бързо да намерите истински решения за задания от всевъзможен жанр. Ако чувствате, че не Ви доближават познания, обърете се към по-опитни хора, на които имате доверие и на които сте уверени, че може да разчитате.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.

Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...

Риби
Шансовете да спечелите значима победа са много високи, само че би трябвало да помните, че обстановката изисква ексцентрични крачки и истински способи. Следването на непознат образец, даже и той да е най-хубав, е похвално, само че ще бъде учудващо непродуктивно. Но пък личният път ще Ви докара до задачата доста по-бързо, в сравнение с бихте могли да предположите. Денят „ става ” за демонстрация на начинания в персоналния живот. Правете похвали и не се скъпете на знацио на внимание.! Така ще съумеете даже и непредвидената сантиментална среща да извършите незабравима.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР