ОвенДнес развитието на вашите отношения с любимия човек зависят от

...
ОвенДнес развитието на вашите отношения с любимия човек зависят от
Коментари Харесай

Луд късмет и супер печалба за 4 зодии днес

Овен

Днес развиването на вашите връзки с обичания човек зависят от търпението и такта ви. Ако по-рано не сте намирали общ език с децата или родителите си, в този момент могат да зародят изцяло доверителни връзки. Отидете с околните си на спектакъл, концерт, посетете изложения или спортувайте. Препоръчва ви се присъединяване в благотворителни акции.

Телец

Задачата, стояща пред вас е да намерите нужния баланс сред сърцето и разсъдъка. Подвижни и радостни, предпочитате да се намирате в центъра на вниманието, да си играете с деца и с обичаните домашни животни. Днес предпочитате почивката в стеснен и благонадежден кръг. При стиснатите Телци е вероятен „ припадък “ на несъразмерна благотворителност. Съдбата обаче ще им се отблагодари и е допустимо да завоюват огромна сума.

Близнаци

Може да станете доброволна жертва в сърдечните каузи, способни сте на всичко, стига да заслужите любовта на скъпия ви човек. В фамилията е допустима липса на взаимно схващане. Вашата променчивост и ненадейно държание могат да объркат околните ви. Прекарайте деня си отвън дома, само че избягвайте рисковите обстановки. Те могат да ви донесат огромна облага, само че и огромна загуба.

Рак

Днес сте подозрителни към клетвите и уверенията на своя фаворит, по тази причина ви е мъчно да стигнете до споразумение. В фамилията си сте педантични и се заяждате за дреболии с домашните си. Днес е мъчно да ви разубедят. Присъствието на други хора в дома може да разреди зародилото напрежение.

Лъв

Лъвовете не могат дълго да живеят в самотност и могат през днешния ден да си намерят нова приятелка в живота. В фамилните връзки е вероятен мир и покой. Днес сте ситуирани да поканите своя фаворит в най-скъпия ресторант, на най-престижните концерти и презентации.

Дева

Днес е допустимо ново запознанство, което да ви разреши да погледнете на света от друга позиция. Вероятен спор се позволява бързо във ваша изгода, в случай че се избавите от предвзетостта в оценката на постъпките на околните ви хора. Желанието незабавно да превъзпитате човек може да докара до озлобяване и дълбока рецесия в връзките. Много Деви през този ден се отдават на удоволствия.

Везни

Приемайте умерено всичко, което се случва в любовните връзки. Полезно е да измените малко метода си на живот. Бъдете по-меки и по-тихи, прекарайте деня си без излишно лутане и безпокойствие. Избягвайте общуването с шумни хора. Използвайте удобните трендове на седмицата за осъществяване на креативния си капацитет. А това може да ви донесе огромен шанс.

Скорпион

Любовната ви връзка може да се изрази малко и ясно по следния метод: “По настрана е скучно, дружно е тясно “. Вие, като двама темпераментни индивида, сякаш скучаете един без различен, само че да съществувате дружно също е невероятно. Днес сте доста взискателни към приятелите си и няма да им простите обидите. През първата половина на деня се намирате в центъра на вниманието.Това в огромна степен удовлетворява вашето себелюбие. Днес може да почувствате поддръжката на настойници.

Стрелец

Чрез сблъскването с незначителни компликации по пътя към щастието единствено прибавяте вътрешна убеденост в себе си, а също и увереност, което ви разрешава да ги преодолеете с лекост. Днес съумявате да създадете атмосферата на топлота, наслада и успокоение, проявявате топлина и грижи към своите близки. Различни пътувания могат да се окажат забавни и да ви донесат полза и доста шанс.

Козирог

Препоръчва ви се да се стремите към по-трайни връзки и да не губите времето си за еднодневни познанства. Може да ви се наложи да откажете покана за посетители или за дискотека. В момента за вас са значими фамилните проблеми. Ако ви следва далечно пътешестване, върху вас пада цялата активност по организирането.

Водолей

Нови избраници сплотяват напъните си с вас към размисъл и пъргавост на въображението. В фамилията е допустимо интелектуално съдействие и взаимно присъединяване в културни планове. Този ден се характеризира с пътувания, маса забавни и значими срещи и контакти. Потокът от хора и усещания няма да ви остави нито минута свободни. Не пилейте средствата си.

Риби

Причината за счепкване сред влюбените може да бъде претовареност в работата или появяването на противник. Възможно е да се сблъскате с огорчения и спорове, свързани с родственици. Вероятни са затруднения в връзките сред родители и деца. Не си коства да се поддавате на изкушения, празни развлечения, случки и риск. Хората повече взимат от вас, в сравнение с ви дават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР