Овен Днес някой около вас ще изглежда много разсеян. Проверете дали

...
Овен
Днес някой около вас ще изглежда много разсеян. Проверете дали
Коментари Харесай

Спокоен ден за Рибите, неприятности застигат други две зодии

Овен

Днес някой към вас ще наподобява доста заплеснат. Проверете дали е добре и дали всичко е наред. Ако индивидът не желае да показа, проявете схващане и го оставете. Отделете вечерта единствено за себе си, с цел да получите нужното време за отмора.

Телец

Може би имате възприятието, че някой крие нещо от вас. Доверете се на интуицията си – в този момент е по-силна и ви подсказва верните неща. Въпреки това не се тревожете – каквото и да е прикрито от вас, няма да ви навреди – може единствено да усъвършенства настоящето ви положение.

Близнаци

Денят ви ще е изтощителен. Някой ще се пробва непрекъснато да ви натоварва душевен, като споделя неща, подбудени от негови персонални проблеми. Без да го засягате се дистанцирайте. Ще получите покана за събитие, което ви нтересува.

Рак

Приятел ще се обърне към вас за помощ. Опитайте да го разсеете от отрицателните мисли. Излезте на разходка – атмосферата на открито сигурно ще помогне. Предстои ви ново запознанство, което бързо ще се трансформира в другарство. Очаква ви вест, която ще промени проектите ви за отмора.

Лъв

Добре е през днешния ден да обърнете внимание на възприятията си. Напоследък усещате появяването на прочувствен проблем. Опитайте да разберете от кое място е зародил. Потърсете решение, а може би е най-добре да споделите с непосредствен. Имате потребност от отмора – отделете вечерта за умерено и релаксиращо време единствено за себе си.

Дева

Днес ще се появят доста спънки. Обстановката към вас ще е много напрегната, поради спорове и непрекъснати разногласия. Опитайте да не се задълбавате и да се фокусирате върху приятни занимания. Разумът и интуицията ще ви оказват помощ да се дистанцирате.

Везни

Предстои ви спокоен и прелестен ден. Ако въпреки всичко се появят конфликтни обстановки, вложете цялата си сила да ги потушите бързо. Бъдете подготвени за дълги и съществени диалози по отношение на бъдещи проекти. Постарайте се да създадете приятна атмосфера.

Скорпион

Добре е през днешния ден да отделите време за отмора. Предстои ви претрупан ден, който ще ви изтощи до краен лимит. Прекарайте вечерта със фамилията си или другари. Ако имате сила, излезте на разходка – градската атмосфера ще ви разведри.

Стрелец

Днес ще се появят спорове, при които хората към вас ще одобряват обстановката прекомерно персонално и ще ви бъде доста мъчно да потушите напрежението. Трябва да убедите всички, че имате обща цел и никой няма да завоюва от разногласието. 

Козирог

Държанието на някой към вас, през днешния ден доста ще ви нервира. Не се впрягайте – най-хубавото, което можете да извършите, е да се учите от грешките му – мислете преди да говорите. Вечерта се насладете се другарска компания и приятни диалози.

Водолей

Напоследък сте много нетърпеливи. Добре е да забавите темпото, с цел да осмислите протичащото се. Когато действате малко по-бавно и няма толкоз звук към вас, ще сте доста по-концентрирани и крайните резултати ще са по-задоволителни.

Риби

Денят ви ще е спокоен. Ще търсите нова информация по тематика, от която сте заинтригувани. Ще срещнете някои трудности, с които бързо ще се справите. Вечерна разходка ще ви помогне да подредите мислите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР