ОвенДнес не е благоприятно да сдържате емоциите си. Просто споделете

...
ОвенДнес не е благоприятно да сдържате емоциите си. Просто споделете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 декември: Телец – бъдете нащрек, Риби - подбирайте думите си

Овен

Днес не е удобно да сдържате страстите си. Просто споделете повече обич с вашата половинка. В противоположен случай, вие сами ще станете жертва на личната си въздържаност.

Облечете се по метод, по който статусът на компанията го изисква. Вероятно външният ви тип ще внесе прохлада на работното ви място. А и самочувствието ви ще бъде на особена висота.

Усиленият ви труд заслужава премия. Позволете си лукса да си купите нещо качествено и всякога, когато го носите ще си спомните за триумфът ви и ще ви кара да се гордеете със себе си.

Телец

Би било добре да анализирате сантименталната си връзка и маркирате някои здравословни граници през днешния ден. Може би, давате повече в сравнение с можете. Понякога сходни доброжелателни ограничавания, фактически укрепват връзките.

През този ден се концентрирайте върху работата и отговорността си. Всяка немарливост от ваша страна може да докара до тежки последици в работата ви.

Днешният разбор на бюджета, ще ви помогне да образувате реалистичните си проекти за идващите дни. Така ще се уверите, къде реализирате облаги и къде сте се провалили.

Близнаци

Един диалог по мобилния, ария, която сте чули и откъс, който сте прочели, ще ви разчувства през днешния ден и в действителност ще се почувствате като благополучен човек, осъзнавайки, че имате невероятна половинка, за която другите единствено могат да мечтаят.

Стабилни сте на работното ви място и без значение какъв брой интриги и неприязън срещате през днешния ден, нищо няма да е в положение да ви навреди. Щастието от персоналният ви живот ще се придвижи и в работата ви през днешния ден.

Бъдете внимателни, тъй като ще има доста настоятелен срещи, които евентуално ще бъдат досадни, само че и криещи подводни финансови рифове. Ще бъде добре, въпреки и шеговито да провокирате отсрещната страна при договарянията.

Рак

Ако сте фамилни или в любовна връзка, избягвайте всевъзможни флиртове през този ден. Това може да се изтълкува неправилно и да провокира огнена ревнивост.

Днес ще се наложи да действате с цялостна газ и да взимате решения със светкавична скорост, тъй като просто няма време да мислите доста - вашите съперници могат да ви изпреварят във всеки един миг.

Парите, които вероятно ще давате в заем през днешния ден, надали ще ви се върнат в точния момент както дават обещание. Направете всичко, което е допустимо да давате, само че без парични облаги на хора, които имат постоянен финансов статус.

Лъв

Има възможност да нараните своят сътрудник и на следващия ден да съжалявате за тази си несъобразителност. Вероятно и половинката ви ще бърка, само че това не значи, че имате стоманени причини, с цел да я оборотите.

Днес евентуално ще бъдете изпълнени с удивителна интензивност и жизнеспособност. Работата ще спори през този ден. Дори някои от сътрудниците ви може да си помислят, че сте имате дузина ръце, тъй като ще вършите няколко неща по едно и също време.

Няма да спечелите толкоз, колкото ви би трябвало, с цел да се чувствате постоянни и уверени. Ще се наложи да отвърнете на това предизвикателство, тъй като ще съумеете да достигнете нужният финансов баланс.

Дева

В персонален проект може да очаквате краткотрайно мъртвило. Романтични срещи, нови познанства и даже флирт, евентуално ще се провалят. Това не би трябвало да ви тревожи, ще го преживеете някак.

Непродуктивен ден и в работен проект. Звездите поучават да не осъществявате спонтанни стремежи и да вземате импулсивни решения. Новите хрумвания най-добре ги оставете за по-добри времена.

Не бъдете разточителни през този ден. Не бива да рискувате без основателни аргументи. Ще бъде добре през този ден да купувате артикули с най-големи отстъпки.

Везни

Предстои ви значимо решение. Вероятно, през днешния ден ще се запитате дали сте същински щастливи с вашият сътрудник. Може би, ви липсва благото и сантиментално отношение на половинката ви, както е било при започване на връзката ви.

Усилената ви работа ще завоюва доста нови клиенти и приходите ви доста ще набъбнат. Вероятно, ще получите самопризнание и от шефът си.

Може би, през днешния ден ще сте изправени пред фамилни, финансови проблеми. Моментът не е подобаващ за заеми, от които да затъвате в задължения.

Скорпион

Знаете по какъв начин да вършиме сантиментални жестове, само че сте прекомерно чувствителни и се страхувате да не бъдете отхвърлени. Освободете се от страховете си и отворете сърцето си.

Препоръчително е да работите без да изпитвате боязън за работното си място и всичко ще е наред. Усилията ви няма да са напразни през този ден.

Днес може да се наложи да помагате финансово. Вероятно ще помогнете на много другари и сътрудници, които се нуждаят от незабавен заем.



Стрелец

Поради разнообразни условия, ще ви е мъчно да намерите общ език с колегата си. Въпреки това, рано или късно ще съумеете да стигнете до единомислещо решение.

Днес евентуално ще сте склонни да действате импулсивно и може би ще си изпуснете нервите пред ваши сътрудници или подчинени. Най-вероятно ще има афектирани и наранени и това ще изостри връзките ви за идващите няколко дни.

Въпреки гневното ви въодушевление през днешния ден, не се опитвайте да похарчите всичките си пари за храна и да се отдадете на щедро, прочувствено хранене вечерта. Вложете си парите рационално и здравословно през днешния ден.



Козирог

Нещата в любовта ще ви вървят безпрепятствено през този ден. Необвързаните е добре да излязат с другари на място, където може да се срещнат с нови и забавни персони.

Приносът ви за работният развой през днешния ден ще е от извънредно значение. Не се срамувайте да покажете на какво сте способни. Бъдете по-уверени в себе си!

Можете да сте спокойни за финансите си през днешния ден. Не се обрисуват съществени разноски. Има възможност да извършите някои импулсивни, онлайн покупки, за които по-късно може да съжалявате.

Водолей

Днес може да се почувствате напрегнати, защото прекалено много мислите за битовите проблеми, които са ви налегнали. Звездите ви разрешават, да се отпуснете и да спрете да мислите за проблемите.

Ще имате нужните доказателства, само че ще ви е мъчно да решите, дали да ги споделите пред ръководителите си. Кажете това, което ви тревожи и ще получите нужната поддръжка.

Не се подлъгвайте да участвате в спекулативни покупко-продажби, защото това може да опетни името ви за дълъг интервал от време. Рано или късно, всичко излиза на повърхността, тъй че не бъдете егоисти, а печелете парите си по честен метод.

Риби

Ще впечатлите с лекост обичаният ви, с помощта на чарът ви и възхитителната ви визия. Очаква ви ден, в който ще забравите за грижите си и ще се радвате на обичта на колегата ви.

Вероятно, през днешния ден ще ви е мъчно да убедите сътрудниците си да одобряват вашето мнение за меродавно. Внимателно подбирайте думите си, когато говорите пред огромна колегиална публика.

Бъдете внимателни с финансите си и се въздържайте от желанието за непрекъснато извършване на покупки. Погрижете се за спестяванията си през днешния ден, с цел да сте готови за идни непредвидени разноски.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР