ОвенДнес може да сте настроени да проведете сериозен разговор с

...
ОвенДнес може да сте настроени да проведете сериозен разговор с
Коментари Харесай

Хороскоп за Гергьовден: Деви, чудесни новини за парите ви!

Овен

Днес може да сте настроени да проведете сериозен диалог с колегата ви, само че половинката ви да не е подготвена за дълги полемики. Страхът ви да не развалите връзките ви, може да ви направи по-нерешителни и да се страхувате да кажете някои истини, които ви тежат.

Постарайте се да не влизате в спорове с сътрудниците си през днешния ден, защото може да се лишите от тяхната помощ и това да затрудни работата ви. Бъдете гъвкави и действайте съгласно настроенията към вас.

Не се фокусирайте единствено върху реализирането на високи облаги, погазвайки правилата и морала си. Бързата облага с машинация и неистини няма да ви донесе задоволство в дълготраен проект, в противен случай даже може да изгубите част от клиентите си.

Телец

Вероятно през днешния ден ще сте по-интровертни и ще търсите нова посока за развиване на връзката ви. Липсата на ентусиазъм и романтика в връзките ви може да ви направи по-вглъбени и депресирани, което няма да помогне на връзката ви.

Ще се изненадате какъв брой потребна информация може да получите от някои ваши сътрудници в неофициален диалог по житейски тематики. Поучете се от опита на другите и не правете същите неточности. Вслушайте се в препоръките на другите през днешния ден.

Днес може да сте неприятно сюрпризирани заради известие за сметка, която сте не запомнили да платите или ексклузивен разход, който ще ви обърка проекта за месечния ви бюджет. Бъдете гъвкави и преразпределете средствата си отначало.

Близнаци

Интуицията ще ви помогне да почувствате, че имате още по-силно привличане към своята обичана половинка. Вероятно, ще преоткриете нежната романтика, за която даже не сте си и мечтали.

Всичко което ще предприемете на работното си място ще бъде сполучливо, доставяйки ви задоволство. Уверете се, че няма да се нагърбите с прекомерно доста задания.

Денят е изключително обещаващ за значими нови финансови придобивки. Инвестирайте всички непотребни пари преференциално. Нещата ще протичат добре и сигурно ще намерите верните покупко-продажби.

Рак

Понякога, общоприетите и изпитани способи за събуждането на романтиката в една двойка, може да не работят за вас. Любовният ви живот може да има потребност да премине на ново по-страстно равнище.

В главата ви през днешния ден може да има толкоз доста информация и хрумвания, че последното нещо, от което ще имате потребност е злословия и ненужна информация, която сътрудниците ви споделят. Опитайте се да игнорирате всичко ненужно и се концентрирайте върху работните си задания.

Има огромна възможност през днешния ден половинката ви да изхарчи огромна част от общия ви бюджет за облекла, обувки, аксесоари или бижута. Не оставяйте всичките си пари с бърз достъп, защото може да се окажете разорени.

Лъв

Двойките ще обменят някои хрумвания и ще ги трансформират, както желаят, пробвайки се да споделят колкото е допустимо повече своята реципрочност. От значително значение е да бъдете почтени един с различен, с цел да не загубите позитивната наклонност.

Днешният ден може да сложи под подозрение вашата работа или част от нея. Можете да запазите своите аргументи или да се опитате да ги съпоставите с тези на сътрудниците.

Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от средства.

Дева

Приливите и отливите в връзките ви, може да правят отстъпка на една по-стабилна и сериозна връзка. Погрижете се за комфорта на колегата ви и това, което го прави благополучен, без да излиза от зоната си на комфорт. Открийте общите си ползи и правете това, което ви носи наслаждение.

Ако не получавате цялата информация за работата ви по даден план, а нещата ви се дават лъжичка по лъжичка, може да се почувствате много затруднени да си свършите работата. Направете си лично проучвате по въпроса, с цел да сте наясно с какво си имате работа и какво може да се изисква от вас.

Разположението на планетите ще бъде отлично за вас в бранша ви обвързван с пари. Спокойно може да извършите някаква огромна инвестиция или да пренасочите парите си от едно място на друго. Сделките ще са сполучливи през днешния ден.

Везни

Партньорът ви може да има малко по-хладно отношение към вас, което евентуално е подбудено от неговата неустановеност и боязън. Опитайте се да не приемате всяка една безусловно. Проявете схващане и се поставете на мястото на половинката ви.

Понякога, в случай че се вглъбявате прекалено много в работата си, може да имате проблеми с намирането на фокус. Разсейте това комплициране като се върнете крачка обратно и прегледате всички елементи.

Днес е уместно време за вас предприемачи, защото ще видите усъвършенстване във финансовото ви положение. Можете да кандидатствате за заеми за жилище или нова кола

Скорпион

Брачните двойки ще се опитат по всевъзможен метод да слагат под въпрос всичко, което са построили до момента. И двамата обаче би трябвало да показват своята съвестност, по-специално за любовта си.

Този ден може да не е премине тъкмо по този начин, както бихте очаквали, защото може да стартира с отсрочена делова среща. Това би могло да ви аргументи прочут дискомфорт в програмата ви, само че няма място за терзание.

Не се опасявайте да преместите част от спестяванията си където решите. Не единствено ще избегнете някакви неприятни вести за тях, само че и ще ви помогне да разберете какво в действителност има значение в живота ви.

Стрелец

Някои от вас ще желаят да прекарат деня си на самотно и безшумно място с обичания си човек, а други ще са настроени за купонясване с общи другари. Атмосферата ще бъде приятна и сантиментална, без значение по какъв метод сте избрали да прекарате този ден.

Не се оставяйте работата да ви стресира, а в противен случай, бъдете подготвени да се подложите на повече тестване, тъй като ще се изненадате от силата, която ще придобиете през днешния ден.

Вероятно този ден не е удобен за парите ви. Затова не би трябвало да се пробвате да напъвате нещата, било с вложение или огромни покупки.

Козирог

Ако към момента нямате сериозна връзка, то денят ще бъде сполучлив да извършите първата крачка към някого, на който симпатизирате. Ако преди време сте дали отвод за среща, то в този момент може да се извините и да започнете да подреждате всички части от пъзела на любовта.

Простичките неща ще са в основата на работата ви през днешния ден. Всичко, което ви се коства мъчно и комплицирано, го разделете на дребни и елементарни стъпки и по този начин ще имате доста по-голяма успеваемост в специалността, която упражнявате.

Не очаквайте някакви парични преводи или спомагателни доходи през този ден. Бъдете по-икономични в извършването на покупки като купувате единствено нещата от първа нужда. Денят не е сполучлив за вложения.

Водолей

Усмивката на лицето ви през днешния ден, ще идва от любовта, която носите в сърцето си. Положителните ви трептения ще са зареждащи и за колегата ви. Излезте на вашето обичано място с обичания ви човек и споделете топлите си усеща.

Опитайте се да помогнете на сътрудниците си и да се отнасяте с схващане към тях, като имате едно на разум, че не всеки ще оцени поддръжката ви. Раздавайте усмивки и наслада, с цел да се усмихват и другите към вас.

Една вечеря в ресторант може да ви излезе много скъпо, само че има и други способи, по които да впечатлите половинката си. Може да купите някои съществени артикули и сами да приготвите необикновено ядене, на което да се насладите с колегата ви.

Риби

Очаквайте обичаните хора да ви заведат на непознато за вас място, което ще бъде специфична изненада. Може би, ще откриете доста нови неща, които да вършиме дружно и ползи, които споделяте.

Вземете работните си решения с по-голяма неприкритост и ще видите, че всичко ще върви съгласно вашите проекти. През идващите дни обаче ще би трябвало да поддържате равнището на качествената си работа.

Печеленето на пари, както и спестяването ще бъдат от огромно значение за вас през този ден. Като по този метод ще имате мощен блян към финансите.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР