ОВЕН Днес е добре да се придържате към хора, които ви

...
ОВЕН
Днес е добре да се придържате към хора, които ви
Коментари Харесай

Една зодия ще получи приятна изненада, друга губи почва под ...

ОВЕН

Днес е добре да се придържате към хора, които ви споделят това, което би трябвало, а не това, от което имате потребност. Възможно е да се изправите пред сериозен проблем на работното място, който с помощта на опита и интуицията си ще разрешите по допустимо най-хубавия метод.

ТЕЛЕЦ

Днес ще попаднете в обстановка, която ще би трябвало да обсъдите с някого. Бъдете деликатни в избора си, тъй като последтвията могат да бъдат съдбовни. По-късно може да се концентрирайте върху настоящите задания. Ще се появи и проблем, изискващ неотложно решение.

БЛИЗНАЦИ

Време е да си поемете мирис и да оставите другите да работи и поемат отговорност. Готови сте за нови провокации и непознати действия. Някой може да ви даде идеална опция за кариерно израстване. Не се колебайте, с цел да не я изпуснете!

РАК

Днес ще ви липсва самочувствие и съмненията ви ще са доста. За сметка на това. хората към вас ви познават добре и ще получите поддръжката им. Възможно е да се появи напрежение сред вас и различен човек. Бъдете по-търпеливи и не забравяйте, че не е нужно да се потвърждавате.

ЛЪВ

Умът ви кипи от хрумвания и истории, които желаете да разкажете и през днешния ден ще имате опция да го извършите. Нагласете се за развлечение, тъй като това може да ви донесе непредвидени облаги. Не се фокусирайте върху верния метод за нещата, а върху щастливия.

ДЕВА

Днес мемоари от предишното ще завладеят съзнанието ви, предизвиквайки носталгия по отминалите времена. Не позволявайте на неприятните мемоари да се въртят в главата ви и да ви държат в клопката на предишното. Абстрахирайте се и направете всичко допустимо да се наслаждавате на сегашното.

ВЕЗНИ

Днес има късмет да се справите със комплициран план, лишил ви много сили напоследък. Някой непосредствен ще ви дава препоръки, които единствено ще ви объркат. Замислете се дали този човек в действителност е угрижен за вас или се пробва да ви управлява по някакъв метод.

СКОРПИОН

Днес не се чувствате подготвени да започнете нещо ново в професионалния си живот. Трябва да бъдете по-смели и да поемате по-голяма отговорност. Когато вашите терзания се появят, не им позволявайте да ви отдалечават от това, което желаете да постигнете.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще се опитате да намерите баланс, изключително във връзка с персоналния си живот. Независимо дали сте привързан или не, ще би трябвало да подредите целите. Борбата за власт на работното ви място ще бъде засилена и в случай че не сте деликатни, скоро ще ви чакат огромни неприятности.

КОЗИРОГ

Подбирайте деликатно компанията си през днешния ден. Прекарването на време с хора, които не ви схващат, може да ви обезсърчи. Тези, които в действителност ви познават, ще ви оказват помощ да покажете най-хубавата си страна. Предстоят ви някои значими решения по отношение на бъдещото ви развиване.

ВОДОЛЕЙ

Отново под напрежение ден, само че най-вече в връзките с хората към вас. Внимавайте с думите – доста е евентуално да не бъдете разбрани вярно. Близък, с който неотдавна сте имали спор, ще ви потърси за помощ. Помислете добре, преди да се отзовете. Това е подобаващият ден да започнете нещо ново.

РИБИ

Днес ще ви се даде опция да затвърдите нещо, върху което сте работили много време, изключително в персоналните връзки. Вашите лидерски умения ще се откроят на работното място, като в сложен миг ще вземете значимо решение. Преценете обстановката и се доверете на интуицията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР