ОВЕН Денят ви обещава запознанства и интересни срещи. Ще намерите и

...
ОВЕН
Денят ви обещава запознанства и интересни срещи. Ще намерите и
Коментари Харесай

Изненадващи събития променят живота на две зодии

ОВЕН

Денят ви дава обещание запознанства и забавни срещи. Ще намерите и нови настоятелен сътрудници. Интуицията ще ви подсказва, с кого и защо си коства да говорите. По-късно, събития ще ви насочат към спонтанни дейности с неразбираем излаз. Влюбените ги чакат приятни изненади.

ТЕЛЕЦ

Склонността ви да преувеличавате нещта, през днешния ден ще ви основава много компликации. Някои от вас ще са доста сантиментални и това им пречи да взимат верните решения. Не бързайте с изводите и не споделяйте недомислените си проекти. Ще получите информация, която от дълго време сте чакали.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще стартира с неприятни моменти. Ще бъдете в спорове както с околните си, по този начин и с хората към вас. Хладнокръвието ще ви помогне да обърнете нещата в своя изгода. Ще получите преференциално делово предложение. Обмислете деликатно плюсовете и минусите. Не е изключено и сантиментално въодушевление.

РАК

Днес е време за решителни дейности. Няма какво да ви попречи да постигнете поставените си цели. Знаете към какво се стремите, няма да отвличате вниманието си с дреболии и няма да си губите времето на вятъра. Постарайте се да не се преуморявате, дребна пауза за отдих няма да навреди.

ЛЪВ

Благоприятен ден, само че ще сте прочувствено нестабилни. Настроението ви постоянно ще трансформира и това ще оказва отрицателно въздействие върху работата и връзките ви. Добре ще е, в случай че до вас има човек, кадърен да ви ободри и да повдигне настроението ви. Вечерта е по-добре да се усамотите и да помислите умерено.

ДЕВА

Днес мнозина от вас ще се тормозят за проблеми, касаещи близки хора. От вашата помощ ще се нуждаят хора, които са ви оказали услуги и са ви подкрепяли в сложни моменти. Парични доходи, ще ви дадат опция да извършите някои по-големи покупки.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Този ден е най-вече за отмора. Може да посетите някакви развлекателни мероприятия и да видите забавни места. Към края на деня мнозина от вас ще са въодушевени от нови хрумвания. Преди да започнете реализацията им, наберете задоволително информация.

СКОРПИОН

Денят ще донесе забавни занимания и нови задания. Няма да имате време за досада и стоене със скръстени ръце. Ще се наложи да се върнете към проблеми, които сте считали, за решени от дълго време. Старайте се да намерите метод към всеки от близките, тъй че да избегнете спорове.

СТРЕЛЕЦ

Ден, предоставящ ви доста нови благоприятни условия. Мнозина харесват и концепциите ви, и методът ви към задачите. Ако ви е нужна поддръжка, ще я получите. Някои от вас ще се договорят за съдействие с хора, с огромни благоприятни условия. Ще вършиме положително усещане и най-хубавите ви качества ще изпъкват.

КОЗИРОГ

Ако не се дразните от дреболии, не нервничите и не се тревожите за нелепости, денят няма да е неприятен. Природната ви тактичност ще ви помогне да не обидите никого и да съхраните положителните връзки с всички. Успехите на непосредствен ви ще ви зарадват повече от вашите достижения.

ВОДОЛЕЙ

Отлично време за другарство с хора, които желаете да заинтригувате със своите хрумвания и проекти. Ентусиазирани и уверени сте. Атмосферата е такава, че никой към вас не остава безучастен. Някои от вас ще се срещнат с хора, които ще окажат огромно въздействие върху по-нататъшното ви развиване.

РИБИ

Сутринта е чудесно време да довършите задания, които са ви затруднявали или за които не ви е останало време. Отново ще изпитвате компликации, само че този път няма да сте сами. До вас ще има хора, на които ще може да се доверите. Днес ще получите пари, само че не бързайте да ги харчите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР