ОВЕН Денят няма да е лишен от напрегнати моменти. За решаването

...
ОВЕН
Денят няма да е лишен от напрегнати моменти. За решаването
Коментари Харесай

Напрегнат ден за няколко зодии, успешен за други

ОВЕН

Денят няма да е лишен от напрегнати моменти. За решаването на множеството проблеми потърсете помощ – няма да съумеете да се справите сами. Не рискувайте с парите и не бързайте да сключвате покупко-продажби. Необмислените действия могат да се извърнат в неприятности.

ТЕЛЕЦ

Днес не би трябвало да бързате. Помислете умерено, преди да предприемате каквото и да било. Хората към вас, по-често от нормално ще ви оказват напън, с цел да наложат своята воля. Някои може да го вършат и с положителни планове, само че вие сте длъжни да окажете опозиция. Направете го правилно, с цел да избегнете обидите.

БЛИЗНАЦИ

Интересен ден. Сега има опция да се върнете към остарели планове и да ги реализирате. С наслаждение ви оказват помощ остарели, и нови познати, а интуицията безпогрешно ви подсказва към кого е по-добре да се обърнете за поддръжка. Може да експериментирате и да пробвате нещо ново.

РАК

Днес ще е належащо да имате съществено отношение към работата. Обръщайте внимание и на дреболиите и се старайте да доведете до дъно всичко стартирано. Околните през днешния ден ви дават отлични препоръки и на драго сърце ви оказват помощ. Привечер ще имате опция да прекарате прелестно време с околните си.

ЛЪВ

Денят ще стартира с положителни вести. Дори и да се наложи да измененията проектите си, ще имате положителни хрумвания, които по-късно може да реализирате с приятелите си. Бързо ще се справите с рутинните си задания, а при по-сложните ще деянията креативност и досетливост.

ДЕВА

Напрегнат, само че сполучлив ден. Подходящ е за пускане на нови планове. Бързо ще се ориентирате във всичко и ще се учите в придвижване. Имате опция да възстановите остарели настоятелен връзки и да сложите завършек на разногласията с сътрудници. Няма да имате проблеми и в персоналните си връзки.

ВЕЗНИ

Спокойно и прелестно начало на деня. Без да бързате, вие ще съумеете да завършите всичко, стартирано по-рано. Ще сте задоволени от работата и от това, че всичко е наред и задачите са реализирани. Ще съумеете да намерите общ език даже с конфликтни хора. Вечерта релаксирайте в компанията на другари.

СКОРПИОН

Спокоен ден. Може да се занимавате с проблемите, без да очаквате неприятни изненади. Някои от вас ще привлекат нови съидейници, а други ще намерят метод да възстановят остарели връзки. Денят е удобен от финансова позиция. Сделките подписани през днешния ден ще ви донесат положителни приходи.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще доминират интелектуалната работа и комплицираните задания. Никой не е в положение да ви отклони от замисленото. Внимателни сте към детайлите, а това ви оказва помощ да виждате обстановката по-добре и да мислите стратегически. Ще се появят хрумвания, които могат съществено да трансформират вашите бъдещи проекти.

КОЗИРОГ

Не губете на вятъра времето си. Имате късмет да постигнете триумфи, само че би трябвало да действате бързо. Ще осъществите потребни запознанства и ще срещнете хора, които с времето ще станат надеждни сътрудници. Не се бойте да дадете единодушие на примамливи оферти, проучете ги добре.

ВОДОЛЕЙ

Смело за захващайте с нови планове. Имате шансове за триумф. Получават ви се дори неща, които да ви досадни и неприятни. Очаквайте положителни вести. Те могат да касаят и работата, и персоналните ви връзки, само че ще бъдат причина за смяна на проектите ви за уикенда.

РИБИ

Денят ще е сполучлив. Ще постигнете отлични резултати в доста посоки. Проявете самодейност и импровизирайте. Звездите са на ваша страна и всичко се получава чудесно. Ще съумеете да решите някои остарели проблеми и да се ориентирате в комплицирани обстановки. Действате бързо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР