ОВЕНДенят е почивен, но от вас се изисква особена предпазливост

...
ОВЕНДенят е почивен, но от вас се изисква особена предпазливост
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да внимават със запознанствата, положителни промени за Телците

ОВЕН

Денят е почивен, само че от вас се изисква особена нерешителност във връзка с запознанствата. Възможни са срещи с неприятели.  Не се включвайте в разискване на взаимни финансови интервенции. Търсете метод да стабилизирате личните си позиции. Отложете деловите срещи и диалози и не подписвайте финансови документи. Бъдете внимателни при ретроградното придвижване на Меркурий. Може и да сте преуморени, само че не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия обичан и да се отдадете на възприятията си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с готовност за живот, само че в този ден ще са още по-незабравими.

ТЕЛЕЦ

Ако нещо не върви по проект ставате досадни и раздразнителни. Трудностите в почивния ден няма да ви попречат да жънете професионални триумфи. Промените, които ви предстоят са и позитивни. Отложете деловите срещи и диалози. Не разчитайте на шанса си даже и при ретроградния Меркурий. Не е желателно да сте прибързани. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които желаят да потвърдят, че мамите интимния си сътрудник. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура, поговорете искрено за случилото се и се отдайте на полови преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете дейни и работете настойчиво, само че със засилено внимание в този почивен ден. Жънете непредвидени материални триумфи. Пазете се от обири. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си сътрудници. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете спомагателни проблеми при ретроградното придвижване на Меркурий. Възможни са проблеми в фамилията и подиуми на ревнивост. Партньорът ви е отвън себе си, поради вашето държание и неявяване. Романтичната вечеря и неочакван подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия.

РАК

Въпреки желанието на вашите сътрудници да ви оказват помощ, неприятностите в този почивен ден са подбудени от страсти. Направете нужните промени на работното място. Деловите диалози ще ви ядосат. Новите оферти може да ви донесат настойници и другарска поддръжка. Не бързайте да осъществите замисленото а и Меркурий е назадничав.  Въпреки компликациите в фамилията сте чаровни и привлекателни. На несемейните дами Съдбата за следващ път сервира късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия, до момента в който не се опознаят.

ЛЪВ

Проведете плануваните диалози макар че деня е почивен, без да подписвате договорите. Обмислете ги още един път и тогава съставете клаузите. Прибързаността ви води до неточности, които може да не осъзнаете, само че е добре в случай че ги има да ги отстраните бързо. Денят не е добър за делово пътешестване. Дразни ви намесата на  хора, които са доброжелателни и желаят да ви оказват помощ макар ретроградното придвижване на Меркурий. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е вашето държание, дало мотив за подозрения в възприятията ви. Отново сте лишени от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

ДЕВА

Денят е почивен и е удобен за промяна на работата, в случай че сте уговорили всичко авансово и се местите от едното на другото място. Бъдете решителни. Общуването с непознати или малко познати хора е  неблагоприятно. На работното място ще имате триумф, в случай че сте рационални. Възможни са финансови триумфи. Деловите диалози и срещи са сполучливи даже и при ретроградния Меркурий. Имате опция да сте с околните си и да им докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичания си. Не му отхвърляйте половите преживявания, естествено в случай че и вие изпитвате полово предпочитание. Не проявявайте чувствителността си.

ВЕЗНИ

Очаквайте запознанства, час от които ще са ви потребни в годините пред вас. Работата ви в почивния ден и умеенето да се справяте с всичко ще бъде регистрирано от управлението и ще получите парично заплащане. Проведете отлаганите настоятелен диалози. Подпишете значимите документи и контракти. Радвате се на закрилата на Съдбата подкрепени и от ретроградния Меркурий. Днес можете да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, в случай че желаете да разберете дали са споделени. След сантименталната вечеря се отдайте на мечтани полови удоволствия, само че не и в случай че към момента не сте опознали колегата си.

СКОРПИОН

Вашата сензитивност ще ви изиграе неприятна смешка, в случай че в почивния ден не овладеете страстите си. Склонни сте да отмъщавате на сътрудниците си за компликациите. Очаквайте възстановяване на материалното си положение. При нужда потърсете помощ. Пътуване зад граница е нежелателно или в случай че е наложително не сядайте зад кормилото. Меркурий е назадничав. Не се опитвайте да си купувате обич, тъй като не след дълго ще се почувствате нещастни, в случай че сте се влюбили същински и ви отхвърлен. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот.

СТРЕЛЕЦ

Не избързвайте и работете със съзнанието, че в случай че сте рационални ще съумеете. Бъдете практични. Едва следобяд в почивния ден се отдайте на новите си занимания. Проведете значимите настоятелен диалози и срещи. Не отхвърляйте оферти за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви непотребни, а и няма да усетите отмалялост макар ретроградното придвижване на Меркурий. Не се опитвайте да налагате на обичания си правила на държание и не ревнувайте. Ще се разделите ненадейно и мъчително, в случай че не се сключили брак и ще страдате по ваша виновност. Ако сте фамилни също бъдете деликатни и виновни.

КОЗИРОГ

В почивния ден избягвайте разправиите вкъщи и на работното място при ретроградното придвижване на Меркурий. Обърнете внимание на новите преференциални оферти, без да давате позитивен отговор в същият ден. Справяте се сполучливо със отговорностите си. Не надценявайте силите и опциите си и не разчитайте на положителния случай. Изгодата от направените оферти е нереална. В фамилията създайте естетика и съгласие. Не наранявайте обичания си с непрекъснатите си искания. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави приятност, би трябвало да сте подготвени за него и двамата.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че деня е почивен, очаквайте заслужени финансови приходи макар ретроградното придвижване на Меркурий. Няма да липсват и професионални компликации, изискващи наложителен разбор на работата ви досега. Заемете се с рутинните си отговорности. Не правете прибързани заключения на работното място, в случай че не сте уверени в правотата си. Избягвайте рецензията към вашите сътрудници. Няма по какъв начин да сте щастливи, откакто сте на път да се разделите с обичания си, сътрудник или брачен партньор, скъпи дами. Прекалили сте с професионалната си претовареност и той отхвърля да ви елементарни непрекъснатите отсъствия от вкъщи.

РИБИ

Възползвайте се от удобната опция в този почивен ден да оформите значими документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, с цел да не ви попречат. Очаквайте поддръжката на сътрудниците си. Не проявявайте неспокойствие, в случай че видите, че плануваното се реализира по-бавно от предстоящото. Меркурий е назадничав. Може да сключите брак в този ден, в случай че задачата ви е единствено да подпишете, а в случай че планирате църковен денят е идеалният. След работа ви се желае да се отдадете на сантиментални срещи, само че чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР