ОВЕНДенят е изпълнен с работа, която е свързана предимно със

...
ОВЕНДенят е изпълнен с работа, която е свързана предимно със
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да си дадат заслужена почивка, Телците да не се вживяват в семейни разправии

ОВЕН

Денят е изпълнен с работа, която е обвързвана най-вече със фамилията и с покупки на трайни хранителни артикули. Успешното привършване на служебни задания ви носи самопризнание. На работното място бъдете съвършени, в случай че желаете да получите справедливо покачване. Бизнесмените да не уговарят вложения при ретроградното придвижване на Меркурий. Работете умерено, заредени с убеденост в силите и опциите си. Вечерта си дайте заслужена отмора в компанията на обичаните ви. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Бъдете деликатни при среща с настоятелен сътрудници в този ден. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте внимателни, с цел да не се окажете  губещи, а и ретроградния Меркурий ги не разрешава. Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с следващите фамилните разправии, подбудени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този следващ ден от техните свади. Въпреки подсъзнателните ви съмнения не се тормозете да покажете възприятията, които изпитвате към околните си или към интимната си половинка. Само в случай че сте откровени имате опция да изживеете незабравими сантиментални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не се изкушавайте да се намесвате в диалози, свързани с интриги, сриващи нечий престиж, даже и да ви впечатлява нечия безочливост и недобросъвестност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи няма да ви донесат триумф, изключително при неспазени условия от ретроградния Меркурий. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място. Време е да помъдреете и да загърбите изкушението да надавате ухо на клюките, популяризирани от съседите ви. Със сигурност желаят да ви настроят против интимната ви половинка, да ви разделят или най-малко да съсипят хармонията и половия ви живот.

РАК

Откажете се от плануваното пътешестване, тъй като ще си развалите настроението. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите сътрудници, изключително поради намесата на ретроградния Меркурий. Използвайте опцията за запознанства и пътешестване отвън страната, които ненадейно ще ви разкрият нови благоприятни условия за професионална изява. Коригирайте държанието си по отношение на вашите родственици и околните си. Новите запознанства ще ви разочароват, в случай че сте самотни. Не разчитайте на шанса си, в случай че търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за усеща.

ЛЪВ

За страдание няма да ви подминат компликациите, колкото и да се надявате, изключително в случай че харчите безразсъдно парите си при ретроградния Меркурий, които пробва да ви защищава от неточности. На работното си място се заредете с самообладание. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната интензивност и изчерпателност, с цел да отхвърлите дилемите си и вечерта да се отдадете на отмора. В персоналния живот не са изключени проблеми поради от дълго време прокраднала се неналичието на естетика в връзките ви. Отказвате, да приемете, че повода може да е и във вас, отказвате да изясните с методичен диалог къде е казуса, само че губещите сте вие.

ДЕВА

Пред вас е един спокоен и предназначен за дейна и ползотворна работа ден. Не се изкушавайте за пътувате, както повеляват условията на ретроградния Меркурий. Предприемете промени единствено в случай че задачите ви за постижими. Ако заемате управителна позиция не мислете, че през днешния ден имате право да изисквате от чиновниците си на работят повече от допустимото. Ще ги отдалечите. Постарайте се да не създавате напрежение в фамилията поради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви връзки са нехармонични, по тази причина и през днешния ден не се надявайте на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Най-добре е, стига да имате опция, да работите вкъщи, тъй като сте податливи на здравословни проблеми и настинки, подтикнати от ретроградния Меркурий, които няма да ви харесат. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са внимателни. Жънете триумфи, които нервират неприятелите ви. И през днешния ден се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте удовлетворени от половите си връзки, само че виновността очевидно е и във вашето държание и опити да търсите страсти отвън фамилията.

СКОРПИОН

През целия  ден сте подложени на тествания, тъй като сте в несъгласие на условията на ретроградния Меркурий. Близките ви непрекъснато ви засипват с невъзможни претенции, които ви изнервят и депресират. Заредете се с положително въодушевление. Стабилизирайте постигнатото досега и забравете за начинанията в този ден, даже и да ви изкушават. Не допускайте професионалните ви желания и материални фантазии да вредят на персоналния ви живот, тъй като и при неземни благосъстояния без любов мъчно ще живеете в естетика със самите себе си. Сексуалните ви връзки са поохладнели. Вземете ограничения, с цел да не страдате.

СТРЕЛЕЦ

Забравете желанието си да пътувате с вашите близки, тъй като сте изтощени. Напрежението ви вреди, а разноски могат да доведат до персоналните ви загуби, тъй като Меркурий е  ретрограден. На вашето работно място бъдете умерено дейни. Бъдете внимателни при настоятелен диалози и срещи, в случай че се постанова да ги организирате в този ден, тъй като сте разсеяни и може да се неуспехите или да не чуете значимо изявление. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или родственици единствено, с цел да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте препирня в фамилията си. Отдалечили сте с ината си брачната си половинка. Приберете се с цветя и подарък, изключително вие, скъпи мъже, с цел да не се лишите от половите удоволствия.

КОЗИРОГ

От една страна сте заети със служебни задания, а от друга желаете да си дадете още отмора, само че това е допустимо едвам след края на работния ден. Трудно е след отмората предходните дни да се концентрирайте в отговорностите си, изключително при условията на ретроградния Меркурий. Избегнете спомагателното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете триумф. Вечерта откажете посещение при другари, в случай че живеят в чужд квартал, с цел да не пропаднете с колата си в някоя яма. Останете си вкъщи с обичаните си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят е под напрежение, претрупан с доста работа, само че ви носи позитивни страсти, в случай че избегнете срещите с другари и родственици, които са най-вече ваши дразнители. Ако се постанова да се заемете с нови задания, не мърморете, а си наложете успокоение и бъдете виновни и не изпадайте в несъгласие с ретроградния Меркурий. Обсъдете с вашите сътрудници новите си настоятелен хрумвания, без да поставяте тяхното начало. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си отговорности. Не ви поучавам да го вършиме. Избягвайте запознанствата. Ако сте фамилни, не изневерявайте. Разкрият ли краткотрайното ви клатушкане настрана от брачното ложе, забравете за половите удоволствия.

РИБИ

Позволете си един ден уединение преди почивните дни, изключително в случай че сте съумели да си вземете отпуск се отдайте на заниманието си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете дилемите си до обед,  заради повелята на ретроградния Меркурий,  с убеденост че ще се справите. Очаквайте вест за доходи. Оптимистичното ви въодушевление ще ви помогне бързо да преодолеете компликациите. Вашият обичан ще ви изненадат след работния ден с сантиментална конюнктура, подредена маса за двама, вечеря на свещи и приятни диалози. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да се освободите от неприятното си въодушевление.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР