ОВЕНДали сте обещание пред себе си да се справите с

...
ОВЕНДали сте обещание пред себе си да се справите с
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите са ненужно агресивни, на Рибите никак не им се работи

ОВЕН

Дали сте заричане пред себе си да се справите с професионалните си отговорности, за което имате поддръжката и на ретроградния Меркурий. Събитията денем може да трансформират проектите ви.  Необходима е нерешителност. Ако сте изнервени и избухливи на работното място ще си попречите сами при реализацията на проектите ви за края на седмицата. Избягвайте рецензията. Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Предпазвайте се от проблеми в фамилията или с интимната половинка и не се лишавайте от полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Приемете компликациите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се постанова да работите интензивно, сторете го до обед.  Не се опитвайте да потвърждавате професионализма си, като се заемете със задания, които не са ви по силите и опциите, подтикната и от ретроградния Меркурий. Дайте си наложителна отмора вечерта. Не сте в положение да простите на околните си, че са ви предали пред техни родственици. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да възстановявате връзките си и да постигнете полова естетика.

БЛИЗНАЦИ

Начинанията няма да бъдат сполучливи, в случай че допускате едни и същи неточности и умишлено отказвате да ги поправите, не тъй като не можете, а тъй като не се задълбочавате да за ги отсеете. Подхождайте рационално към проблемите си, без значение от какво естество са макар ретроградния Меркурий. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря и без терзание дайте израз на обичта си към обичаните хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни преживявания.

РАК

Заемете се с професионалните си отговорности без бавене. Не давайте заеми, тъй като рискувате да загубите парите си. Хубавото въодушевление и предстоящите промени ще ви оказват помощ да разрешите зародилите роднински проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот, откакто поддръжка ви дава и ретроградния Меркурий. Вечерта си останете вкъщи. Бъдете с околните си и обсъдете последните мерки за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на възприятията си и на полови удоволствия.

ЛЪВ

Обзели са ви нереални фантазии за материално благоденствие. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат несполучливи, тъй като сте разсеяни, само че ще осъзнаете грешката си благодарение на ретроградния Меркурий. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задания, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с управлението. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимната ви половинка, което продължава няколко месеца, а разбирателството не може да се върне. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, в случай че не сте фамилни. Сексът не е мотив за помирение.

ДЕВА

Бъдете внимателни в начинанията в този ден, в случай че сте ги възнамерявали сутринта. На работното място може да блеснете със познания и благоприятни условия, в случай че не се разсейвате, а и ретроградното придвижване на Меркурий също способства за това. Очаквайте доходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от отговорностите си вкъщи. Общуването с околните ви е затруднено. Поканете си посетители! Овладейте страстта си, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове и полови наслаждения.

ВЕЗНИ

Ако ви предложат да се заемете краткотрайно с виновна задача, ще я приключите бързо, макар че Меркурий е назадничав. Не е добре да обмисляте и обсъждате тъкмо през днешния ден промяна на специалността си или работното си място, тъй като ви липсва професионална подготовка. Вечерта се отдайте на заслужена отмора и на развлечения.     Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо сантиментално премеждие. Поставете сполучливо начало на стабилизиране най-много на персоналните си връзки и половия си живот.

СКОРПИОН

Отново сте на висота в връзките и поддържате връзка с лекост с вашите сътрудници, даже и с тези хора от обкръжението си, които постоянно ви се опълчват. Очакват ви настоятелен оферти и сполучливо довеждане докрай на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени настоятелен решения, с цел да избегнете неточности, изключително при ретроградния Меркурий.  До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, тъй като изискват диалог с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е дала прошка и забравете за половите си мечти.

СТРЕЛЕЦ

Избегнете напрежението в този ден и ограничете срещите си до най-малко. Избягвайте инцидентните запознанства, които ще ви натоварят излишно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете дилемите си в ранния следобяд и с поддръжката на ретроградния Меркурий. От умерената ви интензивност на работното място през днешния ден зависи сполучливото привършване на този месец. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичаните ви хора. Дали ще ви зарадва сантиментална вечеря и полови наслаждения, които няма да забравите, зависи от вашето държание и уместност.

КОЗИРОГ

Не отхвърляйте препоръчаната ви спомагателна работа, в случай че ви носи положителни доходи, откакто ви предстоят съществени разноски в края на месеца. Във ваша изгода е да работите без да недоволствате, а и Меркурий ви го постанова откакто към момента е назадничав. Всички, които не са уверени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още през днешния ден с тази задача, с цел да избегнат проблемите. Веднъж вечно изяснете проблемите в фамилните връзки и не премълчавайте вашите искания. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително. Не се лишавайте от половите удоволствия и сантименталните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта сте излишно несговорчиви и нападателни с околните си. И вие не знаете за какво сте ядосани още със ставането си. Вашата самонадеяност нервира вашите сътрудници, в случай че сте на работното място. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията си. Не се изкушавайте да рискувате при ретроградния Меркурий.  Неприятности в фамилията, свързани с родственици, възобновили без право имуществени искания към ваша благосъстоятелност ще ви скапват вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с различията с брачната си половинка.

РИБИ

Проявата на благотворителност е във ваша щета, освен тъй като няма да ви върнат парите, а и тъй като ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали при въздействието на ретроградния Меркурий. Следобед бъдете проведени и виновни към работата си, макар че по никакъв начин не ви се работи, само че е от голяма важност да докажете, че се справяте сами. Приберете се, разкрасете се и отидете фамилно да се повеселите с другари. Несемейните може на непредвидена забава да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте половите мигове с обичаните си хора.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР