ОВЕНЧестит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич

...
ОВЕНЧестит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да работят задълбочено, Телците да не се тормозят с чужди грешки

ОВЕН

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! На всяка цена се постарайте да работите задълбочено, без странични диалози и занимания. Трудностите подбудени от неотложни незабавни задания ще ви попречат да приключите с всичките си отговорности до края на деня. Изнервени сте и неумишлено увеличавате сами проблемите си, като предизвиквате към спор вашите сътрудници. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимния сътрудник, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с тях.

ТЕЛЕЦ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Най-добре е да разрешите значимите проблеми в фамилията, а на работното си място да обсъдите и настоятелен въпроси. След това се заемете със служебните си отговорности. Не се тормозете поради грешките на другите. Заемете се с рутинните си отговорности и триумфът на работното място ще бъде с вас. Не се сърдете на брачния си сътрудник, в случай че ви задава въпроси, свързани с тайнствени диалози. Прекратете, в случай че го има,  започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата сега прочувствена връзка, в която липсват възприятията

БЛИЗНАЦИ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Изпълнени сте със сили, които могат да станат причина за остри реплики отправени към вашите сътрудници. Бъдете толерантни към непознатите неточности, тъй като и вие грешите. Приемете предложение за пътешестване зад граница. Ще ви донесе триумф и ще разкрие пред вас опция за разширение на бизнеса. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, само че сте оставили вратата незатворена с вярата за нов късмет. Няма да се отървете елементарно от остарялата си обич, тъй като към момента се притегляте в полово отношение.

РАК

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Пригответе се за работа, която ще е в допълнение доказателство за качествата ви и причина за добра оценка на постигнатото в професионален проект. Докажете, че сте търпеливи, толерантни и постоянни. Ако през днешния ден имате сложена значима задача, с къс период на осъществяване, бъдете сигурни, че ще се справите сполучливо. Ако желаете да спечелите индивида до себе си и да създадете семейство, докажете му, че възприятията ви са откровени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия, за които към момента не сте подготвени.

ЛЪВ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Отново сте в креативен напредък. Имате опция да осъществите срещи, които ще ви оказват помощ да се издигнете в професионално отношение. Преценете дали вървите във вярната посока. Анализът на събитията и на вашето държание е наложителен. Ако развивате бизнес, само че към момента сте първоначално, намерете финансова поддръжка. Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, в случай че решите да ги превърнете незабавно в интимни сътрудници. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че не е с хора, които ви обичат.

ДЕВА

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Имате опция да приключите със незабавните си задания на работното място. Бъдете деликатни в думите си и не прекалявайте с хвалбите си пред вашите сътрудници. Разрешете разногласията с тях, като им обясните делово и умерено какво би трябвало да създадат. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с дарове. След това ще страдате разочаровани, осъзнавайки, че сте употребявани.

ВЕЗНИ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Напрежението на работното ви място е подбудено от предоверяване, което за неприятен шанс ви носи загуби. Анализирайте миналите дни и позволените неточности, с цел да избегнете нови пропуски. Стабилизирайте постигнатото. Можете да избегнете финансовите загубите, като сте упорити и не простите на хората, които са ви навредили. Вечерта бъдете с околните си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина връзките с обичаните си хора, тъй като ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради неспособност да премълчавате.

СКОРПИОН

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Няма да ви липсват несъгласия на вашето работно място. Склонни сте да се стремите към изява, без да зачитате мнението на сътрудниците си. За да избегнете компликациите бъдете дейни. Гордостта и стремежът ви към самопризнание ще ви отдалечат от приятелите и сътрудниците ви. Не се възгордявайте, в случай че ви хвалят. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили до дъно настроението си, очаквайте сантиментална среща. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

СТРЕЛЕЦ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Днес сте с изменчиво въодушевление, което ви вреди. В първата половина на деня работата ви спори и ви е умерено и радостно. Разрешете проблемите си на работното си място. Планирайте пътуванията. Следобед се отдайте на спокойни настоятелен диалози, само че не се опитвайте да надскочите опциите си, тъй като ще предизвикате неуспеха си. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подобаващия сътрудник. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанията им в леглото.

КОЗИРОГ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Готви сте за нови занимания. Добре е да помислите и да си отговорите на въпроса какво тъкмо желаете да постигнете на работното си място, без да се изхвърляте и да се товарите с непостижими задания. Имате опция да разширите още веднъж кръга на познатите си и да разрешите остарели проблеми с помощта на новите настоятелен партньорства. Неочаквани промени в персоналния ви живот ще обиден и интимните ви връзки. Прибързаността при взимане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със инцидентни сътрудници, единствено с цел да докажете на себе си, че сте мечтани.

ВОДОЛЕЙ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Предстои ви да изявите качествата си. При диалози наложително давайте право на мнение и на другата страна. Авторитетът ви ще нарасне, в случай че деянията такт и самообладание. Засилените материални желания ще ви донесат високи доходи, в случай че сте дейни и не отказвате спомагателна работа. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните дами да се пазят от  изневяра. Несемейните имат късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия.

РИБИ

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави и дарявайте любов и обич! Във ваша изгода е да започнете деня си без да планирате нищо. Бъдете удовлетворени от постигнатото, даже и да не е предстоящото. Настроението ви е положително. Изненадващи срещи и запознанства ще ви обогатят с потребна информация, обвързвана с професионалното ви развиване. Не ги пропускайте поради ненадейно обзелите ви терзания. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето държание, което е дало мотив за подозрения в възприятията ви. Лишени сте от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР