ОВЕН Благоприятен ден за сделки. Там, където става въпрос за финанси,

...
ОВЕН
Благоприятен ден за сделки. Там, където става въпрос за финанси,
Коментари Харесай

Успешен ден за една зодия, друга преоткрива любовта

ОВЕН

Благоприятен ден за покупко-продажби. Там, където става въпрос за финанси, интуицията няма да ви подведе. Ще намерите метод да превърнете позабравено занимание в източник на приходи. Възможно е да получите забавно предложение в работата ви. Бързо ще се ориентирате дали си коства да го приемете.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня се постаряйте да сте спокойни и да избегнете стресови обстановки. Не е време да поддържате връзка с хора, които постоянно ви подлагат на критика или ви нервират. Ориентирайте се към действия, които не изискват екипна работа. В доста от начинанията ще имате шанс. Бъдете инициативни.

БЛИЗНАЦИ

Интересен ден. Ще имате нови задания, с които ще се захванете с огромен възторг. Струва си да се вслушате в интуицията си. Срещи с хора, за които напоследък доста сте мислели, ще създадат денят ви още по-хубав. Ще се появят доста положителни хрумвания. Обсъдете ги с околните си – ще получите скъпи препоръки.

РАК

Ден с положителни хрумвания. На доста неща гледате по друг от другите метод. Това ще ви помогне да намерите правилните отговори на доста въпроси. Неголеми парични приходи ще издигнат настроението ви. Ако съумеете да промените ситуацията, ще е много потребно за тонуса ви.

ЛЪВ

Днес, значимите каузи и виновните срещи се пробвайте да ги осъществите до обед. Това е най-подходящото време за развиване на нещата във ваша изгода. По-късно ще се наложи да се занимавате с действия, изискващи по-голямо внимание. Благодарение на опита си ще се справите добре.

ДЕВА

Постарайте се да си починете, като избягвате стресовите обстановки. Не е ден да изпитвате своето самообладание. По-полезно ще е да извършите дребна пауза и да възстановите силите си. Обмислете своите проекти по-добре. Не е изключено някои от тях да бъдат поправени.

ВЕЗНИ

Няма защо да се тревожите през днешния ден. Всички ваши инициативи ще завършат с триумф. Смело изпълнявайте проектите си и не се бойте да се върнете към това, което преди не се е получавало. Някои от вас ще получат забавни оферти, други ще схванат по какъв начин независимо да осъществят и най-смелите си хрумвания.

СКОРПИОН

Настройте се за сериозна работа. Не е ден за мимолетни стремежи или за подаване на. Не забравяйте своите цели и проекти – има късмет да извършите това, което от дълго време е било замислено. Важно е да съхраните спокойствието си. Околните ще виждат вашата сигурност и на драго сърце ще ви поддържат.

СТРЕЛЕЦ

Днес постоянно ще давате преоритет на дребните проблеми и настроението ви ще е тъмно. Постарайте се да не се разстройвате за неточности, които елементарно може да поправите. Оптимизмът ви ще помогне да постигнете задачите си. Той ще ви помогне и при общуването.

КОЗИРОГ

Спокоен ден, повече подобаващ за учене и размисли, в сравнение с за решителни дейности. Ще съумеете по-рано от останалите да получите значима информация, както и да извършите верните заключения. Денят ще е по-лежерен и по тази причина е подобаващ за срещи в неофициална конюнктура.

ВОДОЛЕЙ

Подходящ ден за комплицирана и значима работа. Ще съумеете да се концентрирайте и нищо няма да пропуснете, даже и грешките ще ви бъдат незначителни. Често ще се постанова да довършвате неща, стартирани от други. Вероятни са потребни запознанства. Днес е нужно да положите старания, с цел да извършите положително усещане.

РИБИ

Началото на деня е чудесно. Имате доста положителни хрумвания, които елементарно може да се изпълнят. Стари и нови познати драговолно ще ви оказват помощ. Разногласията с околните ви ще останат в предишното. По-късно ще дойдат и напрегнатите моменти – работата ще става доста и много решения ще би трябвало да взимате сами.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР