ОВЕНБъдете внимателни на работното място. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна

...
ОВЕНБъдете внимателни на работното място. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да обмислят всичко спокойно, Раците на ново стъпало в служебната йерархия

ОВЕН

Бъдете деликатни на работното място. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е наложителна при вложения, с цел да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите сътрудници. Успехът през целия ден е с вас, в случай че не сте прекомерно капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на шанса си. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви чака незабравима сантиментална среща. Ако сте фамилни не изневерявайте, с цел да не съсипете хармоничните връзки в дома си, а и с цел да не се лишите от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Емоцията и импулсивните дейности ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. Не е във ваша изгода да организирате диалози с вашите сътрудници. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за инициативи и за спонтанна промяна на работното място. Последиците ще са си единствено за вас, в случай че сте непредпазливи. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте нападателни към обичания си или пък към брачния си сътрудник. Сексуалните удоволствия са другата опция да се заредите със сили.

БЛИЗНАЦИ

Обмисляйте умерено и с разсъдъка си всичко, което предприемате. Ако сте виновни ще ви изненадат доходи. Няма да ви подминат и забавни настоятелен оферти. Съветът ми е да не сте прекомерно упорити в опитите на наложите новите си хрумвания, тъй като ще се сблъскате с опълчването на вашите сътрудници. Вечерта очаквайте сантиментална среща, която може да ви подари незабравими мигове, само че в случай че сте фамилни и да провали брака ви, тъй като може да се влюбите и да забравите за целия свят. Не правете тази неточност и не се отхвърляйте и от мечтаните полови наслаждения с вашия сватбен сътрудник.

РАК

Успехът е с вас, даже и в случай че не сте уверени в силите, знанията и опциите си. До обед ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново ходило в служебната подчиненост. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задания, с цел да ви зарадват доходи. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапни промени в настроението, поради ваше неразположение. Отношенията ви за следващ път са подложени на инспекция. Сексуалните ви връзки са изцяло замразени.

ЛЪВ

Успешни са вашите настоятелен диалози. Следобед имате опцията да проведете среща с вашите нови сътрудници или чиновници и да им разясните техните отговорности, само че без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекомерното си твърдоглавие и дебелоглав и приемете с признателност рецензията на управлението. Обстановката в дома ви е мразовита поради подозрения в невярност, които са подбудени от интриги, достигнали до колегата ви. Не са изключени прояви на ревнивост, които ще доведат до скандал и недоразумение и до отнемане от полови удоволствия.

ДЕВА

Всички задания, които започнете ще завършите с триумф. Не се колебайте да се включите в оферти ви взаимен план с вашите сътрудници, който също е сполучлив. Пътуване в деня ви носи предстоящите резултати. От вас зависи да си извоювате следващата професионална победа. Романтично настроени сте и изпълнени с любов към обичания. Той ще оцени вашето отношение, само че не го убеждавайте да направи покупки, подбудени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а по-късно се отдайте на незабравими интимни мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Въпреки компликациите се изявете като положителни експерти в този ден. Не се доверявайте на препоръките на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете неуспех ще поемете цялата виновност. Ще отхвърлите повече от плануваната работа и ще приключите с изоставането удовлетворени от себе си. Не ви поучавам да се отклонявате от дилемите поради пътешестване. От вас зависи дали вечерта ще имате посещаване на фамилни другари или ще се усамотите с околните си. Не пропускайте половите удоволствия поради ваши съседи, които отхвърлят да си тръгнат. Кажете им непосредствено, че сте изтощени и ще си лягате.

СКОРПИОН

Трудностите са подбудени от несъответствуващи настоятелен партньорства, които ви изтощават поради неспособност да ги прекратите. Заемете се със служебните си отговорности. Стремежът към смяна може да се окаже с необратими отрицателни последствия, в случай че се поддадете на препоръките на непознати хора. Помислете за основаване на семейство, в случай че сте самотни, скъпи дами, не се лишавайте от запознанства, а в случай че имате човек до себе си, съхранете хармоничните си връзки с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са естествения и прелестен свършек на деня.

СТРЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за покачване. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. Успехите в материално отношение са ви обезпечени, в случай че не инвестирате преждевременно, с цел да не претърпите бъдещи загуби. Ако не сте фамилни благи дами, може да срещнете хора, които ви одобряват и схващат и ще дарят с любов копнеещото ви за усеща и деликатност сърце. Сексуалните удоволствия са ви позволени, в случай че сте опознали добре новите си сътрудници ии сте решили да задълбочите връзките си.

КОЗИРОГ

Приложете знанията и уменията си и ще осъществите всичките си проекти, само че не разчитайте на чудеса. Вашите сътрудници ви следят завистливо, естествено и по разбираеми аргументи без предпочитание да ви оказват помощ. На вашето работно място разчитайте най-вече на себе си, откакто сте решили и през днешния ден да сте дейни. Променете към по-добро връзки си в фамилията и с вашите възрастни родственици, тъй като те разчитат напълно на вас. Дори и в случай че успявате да се видите два пъти седмично и да си поприказвате им е задоволително. Ако имате до себе си обичан човек се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на първо място на личните си сили и не се надявайте на помощ, само че и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната рецензия и подигравка подчинените си. Всички служебни отговорности отхвърляте с лекост. Няма да липсват и терзания, тъй като се чудите по какъв начин да не пропуснете уговорената сантиментална среща. Намерете метод, в случай че сте обидили интимния си сътрудник да поднесете извиненията си още през днешния ден. Интимна вечеря на свещи в прелестно и уютно за двама ви заведение, без шумна музика, или на красиво подредена маса вкъщи може да изглади спора посред ви и да ви подари с предстоящите сантиментални мигове.

РИБИ

Ако не се осланяте на шанса си, триумфът ще ви споходи още сутринта. Не са изключени непредвидени настоятелен оферти и късмет да сключите контракт за спомагателен бизнес. Подгответе се и за непредвидени събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. В фамилията очаквайте проблеми поради проявеното лекомислието на ваш непосредствен другар, който ви ревнува от брачна половинка ви. Не планирайте среща с приятелки, които сте поканили на вечеря, с цел да не изострите в допълнение ситуацията

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР