ОвенБъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни

...
ОвенБъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 28 март 2024 г.

Овен
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия.
Телец
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да изясни някаква истина, която ще му се коства безусловна. Постарайте се да вникнете в нея колкото се може по-рано и по-бързо, с цел да не дразните хубавия човек, а и да не го доведете до нервозен срив, вероятността за което е прекомерно огромна.

Близнаци
Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
Всяка, дори и най-незначителната ловкост, ще бъде възприета от Вашия обичан човек „ на щик ”. Затова се постарайте през днешния ден да сте оптимално почтени и избягвайте всевъзможни двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни
Звездите не Ви плануват основни събития за този ден. Може за нищо да не се безпокоите и нищо да не вършиме. Момента не е ли подобаващ, с цел да се наспите най-накрая?...

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
Много ще бъде мъчно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви изясни, че в действителност доста Ви обича и без Вас не си показва живота си. А и толкоз ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било непозната помощ или обяснения...

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Днес ще съумеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви стартира интервал на по-плътно и качествено другарство с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе възприятие на задоволство. При това състояние ще можете съществено да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, по какъв начин се отнасят към Вас близките. Възможно е да намерите някои значими неща, които да Ви подскажат, по какъв начин може да намерите недостигащите детайли в главоблъсканицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР