Овенът е с уникално тяло, Лъвът се гордее с красивата

...
Овенът е с уникално тяло, Лъвът се гордее с красивата
Коментари Харесай

Приличаш ли визуално на ЗОДИЯТА си

Овенът е с неповторимо тяло, Лъвът се гордее с красивата си коса, а Везните нормално са със светли очи и светла кожа. Твърди се, че представителите на избрани зодии имат сходни физически черти. А дали в действителност е по този начин? Нека разберем дружно:

Овен

Овните са хора на придвижването и нормално имат добре завършени, атлетично тела или най-малкото причина за такива. Ако си родена под този знак, най-вероятно имаш и прекрасен загар, тъй като постоянно се разхождаш под слънчеви лъчи, обичаш излети измежду природата и въобще всевъзможни действия, свързани с на открито.

Независимо от цвета на очите ти, в тях хората виждат пламък! Усмивката пък е неизменима част от визията ти.

 ф Thinkstock

Телец

Телцитв имат мощни тела, сходно на характера им. Обикновено телците не са мноооого високи. Нямаш толкоз атлетично тяло както Овенът, тъй като нямаш ентусиазъм към чааак толкоз доста придвижвания. Въпреки формата на тялото, едно в несъмнено - ти си фешън буря и постоянно се обличаш по отношение на най-новите трендове, залагайки на модерното, а не просто на “удобното”.

 ф Thinkstock

Близнаци

Близнаците обичат постоянно да сменят визията си. В един миг сте в дребна черна рокля, в идващия - залагате на комфортни джинси и тениска. Сред най-изразителните черти несъмнено са очите! Имате и извънредно красиви, фини и нежни ръце.

 ф Thinkstock

Рак

Раците имат най-сладките лица в целия зодиак - съвършена нежна кожа, сладии бузки и огромно кукленски очи. Имате доста почтен тип. И даже да не сте с чак толкоз нежни черти, цялата ви харизма крещи: Чистота и непорочност!

 ф Thinkstock

Лъв

Лъвове, вие сте кралете на зодиака и си проличава от километри, че много се обичате, глезите и държите на външния си тип. По природа имате красива и здрава коса, дълбоки очи и ясно изразени скули.

 ф Thinkstock

Дева

Девите по природа са огромни чистници и това се вижда по външния им тип. Мъжете постоянно са с изгладена риза и добре завършена брада или безпрепятствено избръснаи. Жените са с съвършен маникюр, прилежно подредена коса (най-често в естествения к цвят) и селекциониран тоалет.

 ф Thinkstock

Везни

Везните имат извънредно приятелско лъчение, което ги прави доста привлекателни за компания. Обикновено са с мека коса, по-светли очи и по-Бяла кожа. Везните нормално мноооого високи, по-скоро междинна височина и с доста хубави тела, за които се грижат с тренировки и добра храна.

 ф Thinkstock

Скорпион

Най-често скорпионите са с тъмни очи, тъмна кожа, тънки устни и по-остри черти на лицето. Обличат се по този начин, че да впечатляват изключително против положния пол.

 ф Thinkstock

Стрелец

Срелците, сходно на Овните, са с доста атлетични тела, тъй като са динамични и обожават придвижването. Имате сочни устни и луксозна коса, а лицата ви са извънредно красиви.

 ф Thinkstock

Козирог

Твърди се, че можем да разпознаем представителите на тази зодия единствено при един взор. Лицата им са със мощно изразени черти, тъй че дамите нямат съвсем никаква потребност от контуриране да речем. Имате мощно изразени плещи и крайници, по тази причина не трябва да прекалявате с тренировките.

 ф Thinkstock

Водолей

Водолеите са екстравагантна зодия! Често с забавен цвят в косите, татуировки, пиърсинги. Водолеите са едни от високите зодии и се виждат в тълпата.

 ф Thinkstock

Риби

Телата на рибите са доста гъвкави. Стъпалата и ръцете ви са дребни и деликатни. Лицата са доста симетрични и нормално очите не са доста доближени.

 ф Thinkstock

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР