ОВЕНАнализирайте отношенията с хората от обкръжението си, чрез получената полезна

...
ОВЕНАнализирайте отношенията с хората от обкръжението си, чрез получената полезна
Коментари Харесай

Върни се назад Хороскопът на Алена: Водолеите осъществяват грандиозни планове, Рибите с впечатляващи финансови успехи

ОВЕН

Анализирайте връзките с хората от обкръжението си, посредством получената потребна информация. В този ден ще жънете триумф, в случай че имате обществена или медийна изява и ще постигнете задачите си. Не взимайте значими решения и не се включвайте във финансови вложения. Ако сте банкови чиновници, бъдете деликатни с документите. Прекалените страсти в фамилията ви, които ви лишават от персоналната ви независимост, са повода за желанието ви да изневерите. Не сте подготвени да простите обидите и да се отдадете на полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ваши родственици от сутринта упорстват да им дадете заем. Не го правете, тъй като няма да си получите парите, ще развалите връзките си, а и вие самите ще изпаднете в рецесия. Не започвайте нови задания на работното място, изключително в случай че са от голяма важност за бъдещите ви професионални триумфи. Очаквайте благополучие и триумфи с брачната половинка, а също бременност, която ще ви подари мечтаното раждане на дете в фамилията. Сексуалният ви живот се възстановява. Постарайте се да не проявявате експанзия в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Обмислете бъдещите си хрумвания, свързани с нови занимания. Пътуванията свързани с настоятелен диалози са сполучливи. Може да ги осъществите, в случай че нямате други проекти. Не взимайте прибързани решения за вложения. Ще осъзнаете, че вашите служебни отговорности са директно свързани и с вашия публичен живот. Вечерта сте изнервени и афектирани най-много на колегата си, макар че не е отговорен за нищо. Естествено това е мотив да се откажете от секса, само че дали решението ви е вярно, ще разберете в идващите дни.

РАК

Бъдете деликатни, в случай че сте уредили делова среща, с цел да избегнете бъдещи провали, поради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през идващите дни. Прибързаността ще ви попречи да се справите без неточности и пропуски със дилемите си, в случай че сте на работа. Очакват ви съществени финансови проблеми, в случай че допуснете това. Не пропускайте да уговорите сантиментална среща. Семейните дами да основат сантиментална конюнктура вкъщи. Вечерта се отдайте на възприятията си и без задръжки на мечтани полови удоволствия.

ЛЪВ

Денят изисква от вас съществено отношение към отговорностите ви. Не създавайте причина за недоразумения на работното място и за препирня с сътрудниците си. Грубостта на ваш сътрудник не е причина да сте нападателни. Бъдете бдителни в договарянията за финансиране, в случай че ги организирате през днешния ден и не взимайте недомислени решения. Недоброжелатели още веднъж се пробват да ви навредят. Разрешете още сутринта фамилните си проблеми. Сексуалните контакти може и да не ви доставят предстоящото наслаждение, в случай че не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

ДЕВА

Този ден ви сервира нови благоприятни условия за потребни срещи. Бъдете деликатни при запознанствата с бъдещи настоятелен сътрудници. Не отхвърляйте да обмислите предложенията, свързани със взаимен бизнес. Ако се постанова се заемете с професионалните си отговорности и не се опитвайте да ги трансферирате на някой различен. Докажете, че за вас сложни задания не съществуват. Причината за изневярата на колегата ви, благи дами, е в тях самите и ще им сътвори проблеми, а вас ще разочарова и отдалечи, в случай че я позволен. Бързо ще съжалят, че са затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

ВЕЗНИ

Денят ви е потребен да поставите началото на нови занимания. Вашите хрумвания, които се костваха на вашите сътрудници невъзможни за осъществяване, през днешния ден се възприемат като доходни. Приемете помощ, в случай че се постанова, с цел да се справите със отговорностите си до обед и вечерта да имате време за отмора и за вашите близки. Бъдете почтени и откровени в връзките си. Вечерта останете със фамилията си и с интимната си половинка. Семейните дами могат да се отдадат на мечтани полови удоволствия, само че би трябвало да знаят, че е допустимо елементарно забременяване.

СКОРПИОН

Извършете промени на работното ви място. Ако сте притежатели на компания обмислете по какъв начин да подновите вашия офис с цел да стане по-привлекателен за вашите клиенти. Не е изключено да уговорите доходна договорка, която е причина с деловите ви сътрудници вечерта да полеете идното сключване на контракта. Почивайте с околните си и с обичаните си хора, в случай че имате тази опция. Не се надявайте на полови мигове, в случай че имате до себе си сътрудници, които са смутени от свои прекарвания.

СТРЕЛЕЦ

Ще мислите единствено за служебните си отговорности. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, в случай че се пробват да ви обиден че сте се провалили – завиждат, примирете се и не обръщайте внимание. Не оставяйте на вашите подчинени да поемат отговорности, за които сте виновни единствено вие. Не изневерявайте! Не се колебайте да докажете, че обичате до лудост обичаните си хора. След вечеря се усамотете, отдайте се на възприятията си и си подарете незабравими интимни мигове.

КОЗИРОГ

Ще научите, че имате посещаване от чужбина и се постанова да измененията проектите си за деня, с цел да се подготвите да посрещнете ваши настоятелен сътрудници. Професионалните ви триумфи и задграничните ви посетители разсънват завистта на вашите неприятели, които вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! Не разочаровайте обичаните си хора и бъдете с тях. Направете всичко опция да се почувстват щастливи. Сексът в този ден може да окаже отрицателно въздействие на настроението ви, тъй като сте разсеяни и без предпочитание за фамилиарност.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте изпълнени с очаквания, че ще осъществите грандиозните си проекти, множеството от които са постижими. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните дейности и крайните решения, в случай че някой ваш сътрудник ви е отправил сериозна забележка. Може би е заслужена. Вечерта се отдайте на възприятията си и на обичаните си хора. Не сте настроени за интимни мигове и полови преживявания, тъй като сте разочаровани от държанието на интимния си сътрудник.

РИБИ

Ще пожънете непредвидени и впечатляващи близките финансови триумфи. Въпреки този факт не се надявайте, че в случай че инвестирате, ще ви зарадват с бърза възвращаемост на вложените пари. Не дразнете вашите сътрудници с персоналните си упоритости, които непрекъснато демонстрирате, в случай че желаете да ви поддържат при реализирането на вашите проекти. Радвате се на непоклатимост в фамилния живот и естетика в интимните връзки. Въпреки това не пропускайте да показвате възприятията си. Сексуалните връзки стартират да ви изнервят, тъй като мислите, че не сте единствените интимни партньорки на обичания.

https://trud.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР