ОВЕНАмбицията ви в този почивен ден дразни вашите колеги и

...
ОВЕНАмбицията ви в този почивен ден дразни вашите колеги и
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете убедени в правотата си, неочаквани обрати за Девите

ОВЕН

Амбицията ви в този почивен ден нервира вашите сътрудници и е причина за обтегнатите ви връзки, макар че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност са мотив да се чувствате неразбрани, само че в това време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите благоприятни условия за интелектуално обогатяване. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали, с цел да си спестите страданията.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е сполучлив почивен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си проекти. Работете уверени във опциите си и не спорете с вашите сътрудниците си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си отговорности поради покана на настоятелен обяд. Вечерта ще изживеете приятни сантиментални мигове. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

БЛИЗНАЦИ

Усамотете се в почивния ден, вместо да изпадате във властта на страстта и да се карате с всичките си сътрудници поради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят ви носи триумф в деловите диалози. Въпреки проблемите имате опция за сполучливо довеждане докрай на най-важните задания, с които сте се натоварили. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.

РАК

Няма да ви липсват отрицателни страсти на работното място, в случай че сте дежурни в почивния ден, само че виновността си е ваша. Ще се наложи да се справите с компликации, подбудени от ваши пропуски. Подхождайте рационално към зараждащите проблеми. Работете умерено, заредени с убеденост в силите и опциите си, макар че денят не ви носи триумфите, на които се надявахте. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще ви донесат бъдещи душевни премеждия.

ЛЪВ

Убедени сте в правотата си на вашето работно място, само че мислете и за вероятни ваши неправилни показа. Ако в почивния ден сте задоволително упорити ще имате триумф в начинанията. Не позволявайте на страстта да блокира работата и връзките с вашите сътрудници, които са доброжелателни към вас. На работното си място се справяте чудесно. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи единствено да ви ядосат. Вечерта се отдайте на драго сърце на мечтан и от двама ви паметен секс.

ДЕВА

Успоредно с триумфите ви са вероятни и непредвидени обрати, които са провокирани от странични фактори, макар че деня е почивен, само че не е спокоен. По-добре не взимайте значими решения. Запазете успокоение на работното място. Не спорете с сътрудниците си. Избегнете опълчването им и отводът да ви оказват помощ при нужда. В професионален проект триумфът няма да ви изостави. Жените  ще се радват на ново ненадейно запознанство. Мъжете да не се впускат в невярност, привлечени от чара на своя колежка, тъй като сексът, даже и в случай че им е прелестен, ще е мотив за бъдещи неприятности.

ВЕЗНИ

Бъдете самокритични, само че в случай че в почивния ден се постанова и умерено сериозни, с цел да не ви вреди немарливостта на ваш сътрудник. Осъзнайте отрицателните си качества. Ще се наложи да разрешите зародилите проблеми на работното си място, които не са от през днешния ден, само че не ви се занимаваше с тях. Отложете плануваното делово пътешестване, в случай че пречи на професионалните ви отговорности и проекти. Работата ви спори, макар че не сте във върховата си форма. Обсебени сте от мисълта за обичаните си хора и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

СКОРПИОН

Бъдете готови за непредвидени служебни проблеми, които предизвиквате сами, без да го осъзнавате. Още от сутринта в почивния ден  сте нападателни при другарство с хората от деловото си обграждане. Вашата самонадеяност може да провокира недоволството на сътрудниците ви, изключително в случай че грешите и настояванията ви нямат покритие с действителността. Не надавайте ухо на клеветите. Възможни се непредвидени компликации в персоналните връзки. Стабилността ви в възприятията е причина да сте положителни и в леглото. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

СТРЕЛЕЦ

Подхождайте рационално към проблемите си на работното място и търсете верните решения в почивния ден, за разрешаването им, даже и да ви е мъчно. Ще блеснете пред вашите сътрудници с опциите си. Ще се справите както постоянно чудесно със дилемите си, само че не и в случай че сте решили да се вършиме на незаменими и да отказвате помощ, когато ви е нужна. Възможни са проблеми в фамилията или с интимната половинка. Не правете прибързани заключения. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

КОЗИРОГ

Днес денят е почивен, само че е във ваша изгода да работите над бъдещите си проекти, както и да обмислите нови благоприятни условия за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате оферти за задгранични пътувания, свързани с разширение на бизнеса ви. Очаквайте нови настоятелен задгранични познанства. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят, тъй като ще ви донесат успокоение, откакто споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

ВОДОЛЕЙ

Пътувайте без терзание в почивни яден, даже и в случай че не сте възнамерявали командировка или визити на родственици. Срещнете се с хора, посредством които да обмислите от дълго време разискваното, само че изчакващо времето си разширение на активността си, в случай че сте заети в областта на частния бизнес. Професионалните ви отговорности изискват цялостната ви централизация. Опитайте се да постигнете положителни връзки  с обичаните си хора. Не съсипвайте хармонията поради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство.

РИБИ

В почивния ден помислете за нови благоприятни условия за интелектуално обогатяване, в случай че усещате празнина в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете постоянно в крайник с новостите. Допълнителни познания ви носят изгода. Материалните ви триумфи са мотив за клюки от страна на ваши неприятели. Не им обръщайте внимание! Личните връзки са проблематични, поради опитите ви за следващ път да наложите мнението си и да не изслушвате околните си. Опитвате се да властвате и в леглото, само че сте отговорни сами за отдалечаването на интимната ви половинка и неналичието на предпочитание за секс.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР