ОвенAko все още не сте намерили своята половинка, днес шанса

...
ОвенAko все още не сте намерили своята половинка, днес шанса
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 декември 2021 г.

Овен
Ako към момента не сте намерили своята половинка, през днешния ден шанса Ви да извършите това е доста огромен. За задачата би трябвало единствено деликатно да се вгледате в човек, който ненадейно ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да желае. Звездите настояват, че вероятността това да е индивида, който Ви изпраща Съдбата, е доста огромен.
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Някои от Вашите нови познати ще участват в живота Ви още много дълго време, та по тази причина се постарайте да насочите нещата още първоначално в нужната посока. Ако планирате в близко бъдеще нещо съществено да измененията, не разчитайте на основна помощ от хората, които Ви обкръжават. Да опознавате хората от близо - това е изкуство, което Вие прелестно владеете. Днес би трябвало да отделите време, с цел да укрепите новите връзки. Това е много лесна задача - ще задавате въпроси и и ще изслушвате получените на тях

Рак
Дори и такива притеснителни хора като Вас от време на време желаят да покажат на какво са способни. Вие постоянно се поддавате на това предпочитание, само че в този момент околните Ви хора настояват, че сте посочили на обкръжаващите на какво сте способни. Не спорете с тях! Дълго и настойчиво сте работили, с цел да достигнете днешното състояние и да станете специалист в своята област. Защо тогава да криете своя гений?

Лъв
Днес би трябвало за всичко да се доверявате на своя обичан човек, само че и на своята вътрешен глас. Преди всичко, те няма да се окажат спорни източници на информация, или ще са насочени еднообразно вярно. Само че при пораждане на рецесии и при положение на различие, решение ще се наложи да взимате извънредно Вие, и то, облягащи се на здравия разсъдък.

Дева
Днес в хода на събитията ще станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашия обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно!

Везни
Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста мъчно е да се каже, дали новооткритото качество на обичания човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е напълно правилно!

Скорпион
При Вас всичко е идно: и най-бурните кавги, както и най-силните прояви на обич. Затова е за предпочитане, в този момент и през днешния ден да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „ всеки път ” и „ в никакъв случай ”. Това може да Ви накара след време доста да съжалявате! И от горната страна на това - не еднократно...

Стрелец
Денят е подобаващ за съсредоточаване върху домашния живот. Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви радват ; ще зародят доста нови мотиви за диалози. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на декорации и декориране. Може да организирате празник или фамилно мероприятие, само че към каквото и да се ориентирате, то ще премине прелестно и дълго време ще се помни. Така добре биха минали през днешния ден и любовните срещи.

Козирог
Старайте се да се махнете от натрапеното Ви съдействие, както и от силовото разрешаване на взаимните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е значимо да подобрите методите си на работа, и да внесете градивни промени в професионалната активност.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР