ОвенAko отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е

...
ОвенAko отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 3 април 2024 г.

Овен
Ako от дълго време сте желали да започнете длъжностен разказ, през днешния ден е най-подходящия ден за това.Постарайте се да извършите всичко допустимо, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия възможен обичан човек, а и протичащото се да компроментира никого.
Телец
Този ден ще Ви подари прелестно самочивствие и въодушевление, както и естетика освен в фамилните връзки, само че и с противоположния пол. Вродените Ви оптимизъм и обаяние ще Ви дожесат триумф в професионалната активност и в бизнеса.

Близнаци
Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.

Рак
Звездите Ви поучават, през днешния ден да обърнете колкото се може по- огромно внимание на изражението на очите на своя обичан човек. Двете огледала на неговата душа ще Ви опишат доста повече, в сравнение с думите, писмата или намеците. Затова, в случай че имате опция, използвайте я вярно. И ще узнаете истината.

Лъв
Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните родственици, само че фамилните грижи не Ви уморяват и нервират, а дори Ви повдигат настроението.Ще се появи убеденост в утрешния ден, а подозренията и мятанията ще останат в предишното. Бъдете деликатни с новите познати - те не са толкоз положителни, колкото наподобяват на пръв взор. Романтичните увлечения ще донесат освен наслада, само че и безредици. Ако за този ден имате уговорена значима среща, бъдете подготвени за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева
Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!

Везни
Поведението на обичания Ви през днешния ден ще бъде в доста връзки нелогично, неясно и непредсказуемо. Това от една страна ще направи Вашите връзки по-сложни, а от друга - Ще им обезпечи повече многообразие и ще ги направи по-интересни и ярки. Много е значимо, да не се страхувате, че ще допуснете неточност!

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Днес може да узнаете нещо доста значимо, само че указания за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, по какъв начин да се разпореждате с нея. Успех!

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
Приключили сте следващия стадий от своя път и по-голяма част от битката е към този момент зад тила Ви. Положението ще стане доста по- просто, и към този момент ще имате много повече свободно време. Може би концепцията да го ангажирате с някое занимание или нещо, което от дълго време гъделичка любознанието Ви, не е неприятна, само че и да се върнете към обичаните си занимания, които сте били принудени да отложите, също не е зле. В този миг цените времето си повече от когато и да било и наподобява ще го употребявате уместно.

Риби
Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР