ОвенАко искате да поемате някакви рисковани действия, това не е

...
ОвенАко искате да поемате някакви рисковани действия, това не е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 декември: Oвен – не рискувайте, Козирог – премисляйте добре решенията си

Овен

Ако желаете да поемате някакви рисковани дейности, това не е подобаващият ден да го извършите. Трябва да изчакате идната седмица или най-малко няколко дни, тъй като без тактика и без съответна подготовка, няма да можете да извършите епични подвизи. Много е евентуално нервната ви система да се окаже прекомерно лабилна през днешния ден, изключително когато ви следва да се сблъскате с спорове. Но, не се тормозете, ще имате доста варианти, които ще ви оказват помощ да решите по какъв начин да се справите с проблемите си. Нервите ви няма да бъдат вашите съдружници, а в противен случай, само че несъмнено търпението ще бъде една от мощните ви страни.

Телец

Възможно е някои от вас да бъдат обзети от безполезността и клюките, оставяйки действителния живот зад себе си. Препоръчително е да помислите върху това и не се оставяйте да бъдете подведени от любознанието да узнаете нещо, което не ви визира персонално. Без подозрение ще потърсите рационалният метод за разрешаването на проблемите през днешния ден, тъй като е доста евентуално да се опитате да угодите на всички, а това несъмнено ще се окаже сложна задача за вас през този ден. Опитайте се да участвате с продан на хрумвания, а не в непотребен спор. Бъдете ясни, рационални, идеалистични и толерантни, и няма да ви е непостижимо да намерите решение на проблемите с цената на какъвто и да е било триумф, въпреки и непълен.

Близнаци

Щастието ви чака в стените на вашия дом, обгръща живота ви и носи вътрешно успокоение. Рядко ви се случва да имате чувство с такава активност. Изглежда, че целият свят е зает да ви достави доста задоволство. С изключителното си сладкодумство ще съумеете да убедите хората, с които разговаряте без да влагате доста старания. Навярно, ще поддържате връзка с огромно въображение, което ще ви разреши да намерите истински решения и подходи, без даже да се наложи да повишите звук.

Рак

През този ден ще имате опцията да вземате решения по всяко едно отношение по отношение на персоналния ви живот. Но през днешния ден ще би трябвало да помислите малко повече за фамилията си и да положите повече грижи. Натикайте споровете в най-близкия ъгъл! В случай, че сте изправени пред проблем и би трябвало да решите по какъв начин да се справите с него, благоразумието и търпението ще бъдат двата съществени атрибута, които може да включите през този ден. Най-вероятно ще изберете да методите към проблемите постепенно и устойчиво, с цел да не се втурвате неблагонадеждно в нещата и в последна сметка да се окаже подобен резултат, за който може единствено да съжалявате. Вашето мощно възприятие за правдивост ще се погрижи за всичко и ще съумеете да намерите надеждното решение, с цел да избегнете бъдещи борби.

Лъв

Ако забележите, че към вас царува равнодушие и безредица, ще би трябвало да си извършите труда да приповдигнете душевността си, като извършите нещо интензивно. Поставете в цялостна естетика невъзпитаните и досадни мисли. Отговорът, по какъв начин да се оправим с проблемите през този ден, ще бъде единствено един: Най-добрият вероятен метод е постоянно да казвате истината право в очите. Притежавате тройната формула: Оптимизъм, на който никой не може да ви се опълчи, Съпричастност към хората и Чувството ви за комизъм, което може да тушира даже и земетресение. Ще неутрализирате всяка неистина и извъртане, тъй като това са главните ви омразни врагове.

Дева

Денят може да бъде доста обещаващ за вас, само че все пак, не във всички случаи ще даде мечтаните и предстоящи резултати. Това може да бъде значима насочна точка през днешния ден, върху която следва да помислите. Също по този начин, ориста ще ви сложи в ролята на медиатор при зародилите спорове. За да се справите с проблемите, би трябвало да бъдете в съюз с вашата екстравагантност. В последна сметка, ще намерите излаз от нежеланите разногласия или кавги, тъй като решенията ви ще бъдат освен екстравагантни, само че и извънредно дейно миротворни.



Везни

Трябва да сте внимателни през днешния ден, тъй като някои от постигнатите цели биха могли да станат цел за някои хора и това ще им разреши да се възползват от вас. Също по този начин, е допустимо в миг на уязвимост да ви слагат в нежелана обстановка. Въпреки всичко, ще употребявате вашата пословична дипломация и възприятието си за баланс, с цел да внесете баланс сред враждуващите страни. Определено ще се отвратите от всеки един спор или спор, само че е допустимо да ви липсва храброст, с цел да се изправите против другите. Истината обаче е, че без доста звук ще овладеете зародилите противоречиви обстановки.



Скорпион

Ако изпитвате неодобрение от всичко, което ви заобикаля, изцяло е допустимо първопричината за вашия дискомфорт да сте самите вие. Трябва да се примирите с този факт и да отстраните някои бурени от характера си, с цел да се чувствате удовлетворени. Навярно, през днешния ден ще бъдете извънредно ефикасни със оправянето на всеки един проблем. Може би, не обичате компликациите в живота и по тази причина ще изберете да сте допустимо най-практични. Също по този начин, няма да се успокоите, че нещата са изцяло решени, до момента в който не поемете всичко под ваш надзор.

Стрелец

За да подобрите настроението си, нормално би трябвало да подобрите цялостния си метод на живот, в противоположен случай в никакъв случай няма да сте удовлетворени от това, което вършиме. Може би, през днешния ден би било подобаващото време да измененията нещо в себе си. Със сигурност няма да се откажете, до момента в който не стигнете до сърцевината на въпроса, доказвайки своето водачество, поемайки самодейността за разрешаване на всеки един разразил се спор. Едва ли, през днешния ден ще ви интересува, дали ще бъдете повалени словесно, тъй като ще се издигнете като феникс от пепелта, изразявайки своята мощна духовна вътрешна мощ.

Козирог

Това, в което сте вярвали, че ще се завърне при вас и не се е върнало ще ви накара през днешния ден да измененията отношението си. Едва ли, ще желаете да застрашавате проектите си за ново сантиментално другарство. Освен това, през днешния ден може да изпитате усложнения при вземането на верните решения при зараждащите проблеми. Поради тази причина евентуално ще изпаднете в дълбините на отчаянието, само че сигурно ще съумеете да се справите и с най-трудните обстановки.

Водолей

Днес е време на отмора, на умерено и справедливо удоволствие в компанията на тези, които обичате, споделяйки насладата с приятелите. Избягвайте обаче изолираните места и неуместните дестинации. Възможно е да влезете в спор през този ден, по тази причина би трябвало да се въоръжите с доста самообладание, тъй като няма да ви бъде елементарно да спечелите зародилият спор. Вашата доброжелателна непримиримост няма да разреши да се предадете, до момента в който не постигнете победа и успокоение в словесната борба.



Риби

Ден изпълнен с емпатия и подготовка за най-дръзките желания в културен и креативен проект. Не се обрисуват катаклизми в връзките. Не мечтайте, а действайте! Също по този начин, е значимо да не оставяте даден проблем да остане неуреден през този ден. Направете всичко допустимо по силите си, с цел да върнете нещата в обикновено им положение допустимо най-бързо.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР