Овен Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си.

...
Овен Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си.
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 27 август 2022 г.

Овен
Звездите Ви поучават през днешния ден съществено да промените имиджа си. Променете цвета на косите си, стила на обличане или гримиране. И в подобен тип се пробвайте отначало да завоювате своята половинка. Разнообразието ще бъде единствено от изгода за Вашите връзки! Впрочем, в случай че лицето на Вашия обичан човек се изкриви от смут при типа на Вашите нововъведения, може би си заслужава, да се върнете към предходния си тип....
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.

Рак
През този ден Вашият обичан човек най-накрая ще забележи, че нещо не Ви е наред, и ще си даде сметка, че е извънредно време да направи нещо по силите си, с цел да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко допустимо, че нещата да се получат.

Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно ” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.

Дева
Отлично умеете да вършиме много неща. С наслаждение може да се занимавате с тенис на маса, картография, колекциониране на покезни изречения на непознати езици, умеене да разделите цялото на равни елементи, предсказание на бъдещето въз основа на уроците на предишното.... Това, в което сте най-хубави е, че умеете да поддържате връзки с хората, които не са Ви безразлични, и да употребявате за задачата най-необичайни и удивителни способи.

Везни
Готови ли сте за следващия ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем сходни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както би трябвало, тъй като това ще продължи още някое време, изключително в случай че в скоро време сте се срещнали с някого. Помнете, че е доста значимо да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви срещнат с някого, това се е превръщало в цялостна злополука, само че този път всичко може да приключи по напълно друг метод.

Скорпион
Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец
Днес ще очаровате някого от пръв взор. И дори ненадейно и за себе си, само че за сметка на това - напълно осезаемо за обекта на Вашето влияние. На процедура резултаът ще бъде жалък освен за Вашата съвест, само че и за Вашите нерви, само че очарованият представител на противоположния пол дълго и упорито ще Ви умолява, да му дадете още един късмет.

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР