Овен Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете

...
Овен Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 4 декември 2022 г.

Овен
Знакът Ви е прочут със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било доста необичайно, в случай че излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто по този начин сте устроени – чисто земна страст... В този миг способността Ви да притегляте хората единствено се ускорява, само че се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.
Телец
Днешният ден Ви носи новости, които от от дълго време сте желаели да чуете. Какво пък: проектът за деяние е от дълго време формиран и обмислен, и е извънредно време да се направи опит да бъде осъществен. Твърдостта на характера и прословутата Ви непреклонност, които проявявате при всички комплицирани обстановки, в този момент се оказват добре пристигнали, защото Ви следва да се преборите със мощни врагове. Изпълнени сте с сила. Това е видимо и от страна, и също така е и доста привлекателно. От Вас са привлечени хора с по-малки ресурси от витални сили. В връзките, започващи през този ден, Вие ще имате водеща роля.

Близнаци
Моментът не е най-подходящ както за установяване на съществени цели за бъдещето, по този начин и за подробна разработка на стратегически проекти. През това време ще Ви е мъчно да деянията поредност както в думите, по този начин и в мислите. Вашите решения могат да бъдат променливи, а разсъжденията Ви - безредни. Ако имате желание да вършиме кариера или да постигнете високо състояние в обществото, през днешния ден бъдете прекомерно чувствителни към всевъзможни съмнения в ситуацията и в настроението на началството. Избягвайте да давате обещания, защото осъществяването им може да се окаже проблематично.

Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За триумф в работата ще Ви би трябвало единствено едно - умеене да се концентрирайте на скучна активност, която е еднообразна и не позволява творчество или фикция. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на забавно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви през днешния ден е очевидно безусловно за всички, тъй че няма да останете без внимание даже за секунда. Бъдете деликатни - Вашата „ половинка ” може да ревнува!

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, с цел да сте щастливи?

Скорпион
Денят ще Ви донесе нови увлечения както и ярки и остри чувства. И Вие, както всички Скорпиони, не се страхувате от решителни дейности, както и от действия, които могат да трансформират освен Вашия живот, само че и на околните Ви хора. За страдание има риск да надцените своите благоприятни условия. Затова преди да пристъпите към реализация на нови проекти, посъветвайте се с надеждни хора. Възможни са разправии и кавги с индивида, в който сте влюбени, и може съществено да се замислите за преустановяване на връзките. Всъщност казусът не е толкоз огромен, колкото Ви се коства.

Стрелец
Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.

Риби
Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това значи, че ще се наложи да взимате правилни решения, и то без ничия подръжка. Но в последна сметка всичко би трябвало да се получи, а Вашият обичан човек ще бъде повече от удовлетворен от резултатите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР