Овен Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки.

...
Овен Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки.
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 март: Критичен ден за три зодии

Овен
Заслужава си този ден да посветите на взаимни разходки. Те ще се окажат не доста продължителни, тъй като за продължителни нито Вие, нито Вашия обичан човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни във връзка с решение на персоналните Ви проблеми.

Телец
Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.

Близнаци
Очаква Ви не неприятен, само че изтощителен ден. Ще станат много разнообразни събития, а и Вие сами си създавате спомагателни проблеми и компликации, с които неотложно стартирате да се пробвате въодушевено да се борите. Не е мъчно да се разбирате с близките, както и да намерите измежду тях помощници и съдружници.
Наистина, изпитващият към Вас съществени усеща човек може да е неудовлетворен от незадоволителното внимание и грижите, които са му отделени, та по тази причина може да анулира общите проекти по Ваша самодейност. Нещата няма да стигнат до свада, само че противен привкус ще остане и у двама ви.

Рак
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.

Лъв
Днес би трябвало да помислите за целесъобразността на тези свои стремежи, които изказвате пред своя обичан човек. Може би все- отново не Ви е нужно брилянтено колие или глупавата луна от този малоумен хоризонт? Навярно щастието може да се получи и с други, по- малко екстремални начини.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Днес на вятъра ще се стараете да информирате своя обичан човек за някаква концепция, и също така да го убедите, че тя за него е доста потребна и значима. За страдание стремежът Ви ще бъде безрезултатен и непрестанно ще имате чувството, че не Ви слуша, а единствено кима безапелационно: „ Да, да, разбрах...”

Скорпион
Скорпиони -жени! На Вас през днешния ден ще Ви провърви извънредно доста! Тази симпатична блузка, която видяхте при своята другарка, в близкия магазин напълно не коства скъпо. Идете там с половинката си - и ще получите съвет да си купите и нещо по-хубаво! Нали в никакъв случай не сте се съмнявали във усета на своя обичан човек, не е ли по този начин?

Стрелец
В дадения миг Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е доста удачно време, с цел да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път, а това, което допуска съществени компликации и съществено забавление. Някой от околните Ви е съществено разчувствуван от това, с което се е занимавал в последно време. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, по какъв начин да започнете своето лично премеждие. Някои хрумвания може да Ви се сторят приятни за ушите, само че те ще работят. Просто би трябвало да повярвате в себе си. А подготвени ли сте?

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей
Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...

Риби
Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР