Овен Заредени сте с много енергия и искате да се

...
Овен Заредени сте с много енергия и искате да се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 03.05.2018 г.


Овен

Заредени сте с доста сила и желаете да се справите с всички належащи проблеми. Може би тази настройка ще ви подтикне да чертаете дълготрайни проекти. Не давайте пари назаем.

Телец

Чудесни благоприятни условия ще ви радват през днешния ден. Имате проблеми, само че се обрисуват шансове да извършите крачка за възстановяване на досегашното състояние. Позитивни мисли - това е рецептата ви за триумф.

Близнаци

Днес е добре да контролирате страстите си. Очертават се куп служебни и персонални задължения, а също нужда от взимане на значими решения. Не взимайте страна в спор. Ще загубите религия в човек, на който сте имали цялостно доверие.

Рак

Ще деянията увереност в гонене на задачите си. Упоритостта ще ви обезпечи положителни резултати. Може да разчитате на поддръжка, ще ви зарадват с хубави вести. Обърнете внимание на околните си.

Лъв

Денят е удобен за цялостната ви реализация, както и за контакти, посредством които ще се стабилизирате в професионален проект. Финансови приходи. Приятна изненада от обичан човек.

Дева

Денят носи компликации за мнозина от вас, само че те са преодолими, в случай че действате съсредоточено. Обърнете внимание на здравето си. Среща с другари ще ви се отрази релаксиращо.

Везни

Успех в разрешаването на въпроси от настоятелен, финансов и веществен темперамент ще имате през днешния ден. Не толкоз безпроблемни обаче се очертаван проблемите в интимната сфера. Трябва да извършите компромис.

Скорпион

Проблеми, свързани с недвижима благосъстоятелност или промяна на жилище ще бъдат причина за вашата отмалялост и нервност. Постарайте се да не изливайте гнева си върху околните.

Стрелец

Хубаво е през днешния ден да си останете вкъщи и да си починете. Неприятности в работата са ви изтощили до краен лимит. Направо си вземете отпуск. Обърнете внимание на децата.

Козирог

Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е несъмнено, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред. Радостна новина от другар.

Водолей

За вас е належащо в действителност добре да организирате деня си, тъй като ви предстоят куп задължения. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Риби

Денят е сполучлив за реализиране на професионални планове и хрумвания. Някои ще сменят работата с друга, по-престижна и по-представителна. За други се обрисуват пътувания и нови запознанства. Не отхвърляйте да помогнете на другар в потребност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР