Овен Започвате мобилизирано новата седмица и понеделник действително е важен

...
Овен Започвате мобилизирано новата седмица и понеделник действително е важен
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 май: Лоши новини за 2 зодии

Овен
Започвате мобилизирано новата седмица и понеделник фактически е значим за вас. Мнозина от знака ще имат работа с дами във връзка с бизнес и финанси. Денят е потребен в няколко посоки, добре се изявявате на работното място и даже да сте имали проблеми през днешния ден, ще ги разрешите наред.

Телец
И вашият знак е доста активен през днешния ден, а можете да разчитате и на другарска услуга или поддръжка от дами. Предстоят ви промени от финансов темперамент, които са свързани с доста нерви и напрежение в работата ви. Днес надали ще имате резултат в тази сфера, само че не се поддавайте на скептицизъм и потиснатост.

Близнаци
Тежък ден, изключително за дамите от знака. Не се поддавайте на страсти, самосъжаление и душевен офанзиви, а се организирайте и бъдете оптимисти – след неприятното постоянно идва положително. Прекрасен е професионалният климат в понеделник и много Близнаци ще са удовлетворени от достиженията си. Много е значимо да обедините напъните си с непосредствен.

Рак
Понеделник е същински ваш ден, което касае повече дамите от знака. Вашите сексапил и просветеност са забележителни и могат да ви бъдат много потребни в този момент. Мъжете би трябвало да разчитат повече на персоналната си активност и целеустременост. Професионалният ден е доста прелестен и някои може да получат предложение за брак от сътрудник.

Лъв
Щастлив е денят за Лъвовете в две насоки – едни ще се радват на любовта си и съществено възнамеряват брак, други ще пътуват и са удовлетворени от заминаването си. За финансовите ви триумфи и придобивки в този момент са нужни упоритост и активност, изключително в работата си е добре да се концентрирайте, тъй като ви дебнат проблеми.

Дева
Днес сте се задействали да разрешите планувани задания, проблемите ви са съществени, тъй като сте обезпокоени и обременени. При някои има смяна в проектите, вероятни са и загуби. Вие също може да се облегнете на поддръжката и другарството на жена, взаимните дейности ще ви донесат повече успокоение и положителни резултати.

Везни
Твърде добре стартира новата ви седмица. Дамите ще се изявят по-силно през днешния ден, имате доста работа и е добре да потърсите съдействието на приятелки, намесата им ще е много потребна за вас. Силно сполучлив е и финансовият аспект. Справили сте се безпогрешно с нелек проблем и можете да се радвате на успеха си.

Скорпион
Триумфиращ е понеделник за Скорпионите. Финансово сте устойчиво обезпечени посредством брак или обединени дейности с някого. Благоприятен е и професионалният ви ден, ще имате услуга или другарски жест от жена. Семейните би трябвало да се съобразят с значимо решение, взето от брачния сътрудник, то е за положително.

Стрелец
За някои от вас през днешния ден е значимо едно пътешестване, за други – взаимната работа с брачния сътрудник. Имате финансови проблеми, само че и удобни промени, от които ненадейно ще получите пари. Положителен ще е професионалният ви ден. От предприемачите в понеделник се изисква висока интензивност. Бъдете деликатни със си, работете в единодушие.

Козирог
Макар че работният ден е първият от седмицата, вие се чувствате изтощени, това е психическо или нервно пресилване, обвързвано с персонални проблеми. Няма да сте спокойни и в службата, само че там има жена, която би могла да ви услужи и помогне. Финансово се чувствате подвластни или задължени някому, само че през днешния ден ще разберете за бъдещите си дейности.

Водолей
Понеделник ще е сполучлив ден за вас, в случай че действате като подчинени и забравите страстите. Много мощни са служебните позиции на дамите от знака, интелектуалният ви заряд ще даде положителни плодове. Блестящи сте в работата си и мнозина ще се усещат спечелили, това важи и за мъжете, само че при тях е обвързвано с разправии или спор с жена на тематика професионалност.

Риби
Денят е превъзходен за Риби, само че мъжете от знака кой знае за какво са предразположени към раздори и спорове. Не се поддавайте на отрицателни страсти, основани от проблеми в дома. Денят е удобен и в случай че се овладеете и бъдете по-активни, ще ги разрешите. По наследствени въпроси се доверете на съвета на жена, сигурно в случай че е юрист, ще получите способена помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР