Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван

...
Овен За Вас този ден ще се превърне в неочакван
Коментари Харесай

Овен: За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех

Овен
За Вас този ден ще се трансформира в непредвиден триумф. Ще Ви се даде опция ненадейно да изпреварите съперниците и да постигнете това, към което от дълго време сте се стремели. Наистина, би трябвало да употребявате необикновени способи. Проявете автентичност и досетливост - без тях през днешния ден сте за на никое място. Възможни са разногласия с родственици, а не са изключени и съществени спорове в фамилията. Няма да съумеете да приведете своите персонални проекти в сходство с проектите на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо неодобрение. Вероятно е утежняване на самочувствието, а и през днешния ден за Вас ще е прекомерно огромна вероятността за простудни болести.

Телец
Никой не може да отхвърли това, че сте благополучен човек! Щом обстановката е почнала да става забавна, Вие сте се оказали на най-хубавото място, на първия ред! Определено сте в центъра на цъбитията и би трябвало да се подготвите за това, което е към момента в действие. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има поради какво следва през днешния ден, очаквайте леко комплициране и забързани сигнали. Всичко това е обикновено и ще Ви бъде от изгода, принуждавайте се да забавите ход. Енергията, която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, само че би трябвало да се постараете, да бъдете наедно с тях.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това. Оето сте постигнали напоследък.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.

Дева
Избягвайте скучната работа и отегчителните контакти. Много по-интересно ще Ви бъде да се занимавате с решаването на нови, ексцентрични задания, да работите дружно с истински персони, да прекарвате времето си в неофициална общественост, и да се занимавате с всевъзможни занимателни опити. Колективната активност или труда в интерес на другите ще се окажат по-продуктивни, в сравнение с удовлетворяването на персоналните потребности. Периодът е подобаващ за научно-изследователска работа, за търсене на потребна информация в Интернет, както и за основаване или тестуване на приложни компютърни стратегии.

Везни
Денят е обвързван с финансови загуби, неудачни действия и вложения. Склонни сте да харчите повече, в сравнение с можете да си позволите, а предстоящите приходи ще се бавят, тъй че ситуацията може да бъде несъмнено като нежелано. От позиция на работата, денят не е неприятен. Възможни са забавни настоятелен оферти и срещи с хора, които са заинтересувани от съдействие с Вас. Втората половина на деня ще е обвързвана с сантиментални прекарвания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят остарели привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня доста прелестно.

Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей
От позиция на събития, денят е безпристрастен и нищо доста няма да се случи. Но прочувственият декор за него е удобен, по тази причина ще сте прекомерно удовлетворени от хода на събитията. Може да започнете някакви незначителни краткосрочни планове, да обстждате неголеми покупко-продажби и да се занимавате с ежедневни неща. Добре ще преминат фамилни и другарски събирания, а напълно не по-зле биха минали сантименталните срещи. В интерес на исината, последните ще изискват от Вас демонстрация на самодейност. Може да съберете храброст и да разкриете своите усеща, или да извършите сърпрайз на обичания човек.

Риби
Очаква Ви един спокоен, само че извънредно отегчителен ден. Наблюдава се явен недостиг на забавни задания и увлекателни мероприятия. Може да се занимавате с домашна работа, а и с тях ще съумеете да се справите много бързо. Само че не е желателно през този ден да стартирате съществени поправки, или да вършиме огромни промени в интериора на своето жилище. Възможни са дребни кавги и различия, само че съществени спорове няма да има. Не сте склонни да проявявате самодейност, а и обкръжаващите не се нуждаят от нея. Творческият Ви капацитет ще бъде снижен, изключително през първата половина на денонощието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР