Овен За Вас това е сложен ден, в който се

...
Овен За Вас това е сложен ден, в който се
Коментари Харесай

Рак: Бавно се отдалечете от портмонето си, Овен: За Вас това е сложен ден

Овен
За Вас това е комплициран ден, в който се постанова да се вписвате в събитията, които напълно не са присъщи за Вас. Оказвате се в състояние на човек, който моли за помощ, само че в никакъв случай не оказва помощ на другите и не им я предлага, въпреки да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невероятно да повлияете на развиването на обстановката и всичко, което Ви остава е, да се опитате да измененията отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, през днешния ден ще са доста сдържани в проявата си на усеща към Вас. Ако през днешния ден де нуждаете от повече поддръжка от нормално, това може да Ви накара да страдате.

Телец
Денят изисква внимание и нерешителност: в случай че през днешния ден допуснете неточност, та въпреки и най-незначителната, евентуално ще бъде видяна от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е неприемлива, а и обстановката не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат връзките с родителите - доста мъчно ще стигнете до единно мнение, а за реализирането на каквито и да било проекти, ще се изисква необикновен ресурс от самообладание и благосклонност.

Близнаци
Трудолюбието Ви е почтено за най-високи похвали, а и Вие чудесно умеете да запазите успокоение дори и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работатата си не за дълго, или да си извършите дребна отмора, и то - тъкмо в този момент. След като настойчиво сте се изкачвали на тази планина, е пристигнало време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който към този момент е останал зад тила Ви. Ще бъдете прелестно учудени от това, какъв брой доста сте съумели да преминете. Не е допустимо да се радвате от сърце на своите триумфи, в случай че от самото начало сте заети от подчинение на нови върхове.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви елементарни някаква засегнатост, илюзия или смешка, на която не придавате никакво значение. Тя доста ще засегне Вашата половинка и ще Ви принуди да се замислите за доста неща, и преди всичко не за напълно приятни.

Везни
Деловата Ви интензивност е намалена, само че това няма да повлече след себе си професионални загуби. Дори и нищо да не вършиме, нещата ще се подредят по допустимо най-хубавият метод за Вас. Възможен е прелестен сърпрайз или непредвиден знак на внимание, а не е изключена и непредвидена покана. Не би трябвало да експериментирате с развлеченията, а е по-добре да се ограничите с тествани от времето наслади.

Скорпион
Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура

Стрелец
Компанията, която сте събрали към себе си, може изключително доста да покаже, какви в действителност се явявате. Вгледайте се по-внимателно защо приказва Вашият избор на другари. Оценете какъв брой сила употребявате за неща, които Ви се костват значими и нужни. Помислете, по какъв начин бихте могли да усъвършенствате своята лична роля в този свят. Например, можете да се заемете с щедрост или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята благотворителност, в действителност може доста да измените, а това е извънредно значимо.

Козирог
През този ден ще Ви се прииска по някакъв метод да се поглезите, а още повече - да Ви поглези обичания човек. Намекнете му за това, а след това му дайте опция и да извърши Вашето предпочитание. И в случай че Ви рабере, знайте, че в действителност Ви е провървяло с него!

Водолей
Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това състояние неналичието на връзка за Вас няма да бъде проблем, а напряко ще си е наслаждение. В противоположен случай ще се чувствате много некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите усеща и страсти, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, само че и не Ви поддържат по този начин, както би Ви се желало. Няма да чувствате липса от съветващи, само че търпеливи слушатели, от които по този начин се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви оказват помощ разходките, в това число и по магазините.

Риби
Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР