Овен За Вас това е сложен ден, в който се

...
Овен За Вас това е сложен ден, в който се
Коментари Харесай

Хороскоп 3 септември: Ужасен ден за 3 зодии

Овен
За Вас това е комплициран ден, в който се постанова да се вписвате в събитията, които напълно не са присъщи за Вас. Оказвате се в състояние на човек, който моли за помощ, само че в никакъв случай не оказва помощ на другите и не им я предлага, въпреки да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невероятно да повлияете на развиването на обстановката и всичко, което Ви остава е, да се опитате да измененията отношението си към нея. Хората, които не Ви обичат, през днешния ден ще са доста сдържани в проявата си на усеща към Вас. Ако през днешния ден де нуждаете от повече поддръжка от нормално, това може да Ви накара да страдате.

Телец
Ако през днешния ден Вашият обичан човек нещо не е на кеф, не би трябвало да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са изтощени не по-малко от Вас, след станалите събития, тъй че дайте на своя сътрудник време, да пристигна на себе си. Последиците от бурното другарство дълго ще припомнят за себе си. Това, което е най-добре да извършите е, да останете в къщи дружно с обичания човек, или с някой непосредствен другар. Ако желаете напълно да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да станете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.

Лъв
Ще постъпите много умно, в случай че забележителна част от този ден посветите на размишления за предишното и разбор на своите неточности. Денят е прекрасен и по още една причина: разрешава да си извършите безгрешни заключения, да се разделите с илюзиите и розовите очила, и дружно да се оправите с проектите си за бъдещето. Отношенията с обкръжаващите се трансформират: Вие по нов метод ще би трябвало да поставите акцентите, а ролята Ви става все по-значима. Денят е подобаващ за запознанства и начало на романи: Купидон и стрелите му се намират на Ваше разположение. За срещи избирайте места с хубава музика.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за устойчивост и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са доста по-силни, авторитетни и могъщи, в сравнение с сте могли да си визиите. Това, несъмнено, не е мотив неотложно да се откажете от битката и да вдигнете бяло знаме. Просто би трябвало да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен проект - късмет да удържите победа към момента имате. От позиция на персоналните връзки денят е доста добър. Той разрешава намерено да поговорите за това, което ви тревожи, да обсъдите комплицираните въпроси, без да се страхувате от различия и кавги. Някои представители на знака ще чуят извънредно приятни сантиментални самопризнания.

Скорпион
Не може да се каже, че Ви чака един сполучлив и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните Ви съдружници се канят повече да не Ви поддържат, и дори нямат предпочитание да изпълнят личните си обещания. В скоро време ще се появят нови помощници, само че за в този момент ще се наложи да се оправяте с компликациите независимо. Негативното отношение на управлението към Вашите проекти и хрумвания, също Ви кара да се вълнувате. Ще Ви зарадват известия от надалеч, а е допустимо и непланувано пътешестване, което ще се окаже доста прелестно. Не губете убеденост в себе си - точно с помощта на нея, ще можете да се справите с неподходящите трендове.

Стрелец
Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в обезсърчение! Това постоянно ще можете да извършите сполучливо. Проблемът е изцяло решим. Само би трябвало да поискате, да го разрешите!

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.

Риби
Вие сте задоволително умни, с цел да сте на ясно, че човек не може да знае всичко, и в случай че през днешния ден се сблъскате с човек, имащ друго мнение по някакъв въпрос, възползвайте се от тази опция, с цел да научите нещо. Проявявайки крепко любознание за непознатата позиция, ще заслужите уважението на този човек и всичко ще се трансформира от извънредно дразнеща обстановка в приятна сказка. Ако не Ви доближават обстоятелства, вярната информация ще хвърли светлина на някогашен проблем.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР